Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 mb sınırsız kullanıyordum, 45,25 TL ödüyordum ayda.Bugün faturamı yatırmaya yolladım arkadaşı, 57,25 TL almışlar, tarife değişikliğide istemedim ? Bu durumdan birşey anlayan var mı, ne yapmak gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Ben 1 mb sınırsız kullanıyordum, 45,25 TL ödüyordum ayda.Bugün faturamı yatırmaya yolladım arkadaşı, 57,25 TL almışlar, tarife değişikliğide istemedim ? Bu durumdan birşey anlayan var mı, ne yapmak gerekir ?

İptal etmek gerekir
  • @ xweser

Görüşünüz ve iyi dileğiniz için teşekkürler

Bende neden 8 Mbps gelmiyor diyordum evet belki bugünleri bir daha görememezlik de olablir değil mi?

Bir türlü bu keyfi sürekli(istikrarlı) süremedim bazen bu hıza ve pinge geliyorum bazen 3,5 lere kadar düşüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 17 Ocak 2011; 16:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

@ xweser

Görüşünüz ve iyi dileğiniz için teşekkürler

Bende neden 8 Mbps gelmiyor diyordum evet belki bugünleri bir daha görememezlik de olablir değil mi?

Bir türlü bu keyfi sürekli(istikrarlı) süremedim bazen bu hıza ve pinge geliyorum bazen 3,5 lere kadar düşüyorum.

Hocam hız testinde 7 görmek demek ttnet ten tam 8 almak demektir. Adsl de kayıplar fazladır. Adsl' de 8mbit demek aslında 7mbit demektir. Uydunet' te ise 5mbit, 5mbittir.

• bu ne rezalet ya şimdide 1 mb snırsz 45 ti 49 tl olmuş sanki az para veriyomuşuz gibi.. ttnetin miladı dolmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicentees -- 17 Ocak 2011; 17:38:28 >
  • @ s0ft

Bunu bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Ttnetiin 8 Mbps ide yalan desenize... Ne hevesle geçmiştim 8 diyordum 7 ye de razıyım umarım her zaman 7 de kalırım...

Uyduneti tam bilmedim için geçmekte kararsız kaldım genelikle ttnet kullanıcısı çok ama uydunet kullanıcısı az.

Sanırım kızsak da kızmasak da ttnetten vazgeçemiyoruz... Ttnet gibi her ilde her ilçede ağı olan bir kurum, kuruluş olsa ttnet bu kadar vazgeçilmez olmaz...

Uydunetein kampanyasını gördüm güzele benziyor fakat güvenirliliği tam yokmuş gibi geldi(tam bilmediim için) aynı diğerleri gibi..
    Biraz bekmek lazım bence ttnet kadar olmasalarda birkaç yıl içerisinde ttnet kadar geniş bir kitleye sahip olacaklarına inanıyorum ama bu çizgiden öteye geçerlerse..

• quote:

@ s0ft

Ttnetiin 8 Mbps ide yalan desenize... Ne hevesle geçmiştim 8 diyordum 7 ye de razıyım umarım her zaman 7 de kalırım...

Uyduneti tam bilmedim için geçmekte kararsız kaldım genelikle ttnet kullanıcısı çok ama uydunet kullanıcısı az.

Sanırım kızsak da kızmasak da ttnetten vazgeçemiyoruz... Ttnet gibi her ilde her ilçede ağı olan bir kurum, kuruluş olsa ttnet bu kadar vazgeçilmez olmaz...

Uydunetein kampanyasını gördüm güzele benziyor fakat güvenirliliği tam yokmuş gibi geldi(tam bilmediim için) aynı diğerleri gibi..
    Biraz bekmek lazım bence ttnet kadar olmasalarda birkaç yıl içerisinde ttnet kadar geniş bir kitleye sahip olacaklarına inanıyorum ama bu çizgiden öteye geçerlerse..

Dostum ben yılbaşından beri uydunet deyim, çok da memnunum, TTNET i, telefonu ve digiturk'u iptal ettim, mis gibi kablo tv + uydunet kullanıyorum 29TL ye , en azından kazıklanmamanın verdiği rahatlık içerisindeyim.

• quote:

@ s0ft

Bence sen o hızı aldığın sürece Ttnet' te kal. Eğer download yapma olayın varsa tabi. Yoksa hızlı olmasının çok esprisi yok. Eğer hızını düşürürlerse 25gb dan sonra o zaman çevrende Uydunet kullananların memnuniyet durumlarını öğren ve geç derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Ben 1 mb sınırsız kullanıyordum, 45,25 TL ödüyordum ayda.Bugün faturamı yatırmaya yolladım arkadaşı, 57,25 TL almışlar, tarife değişikliğide istemedim ? Bu durumdan birşey anlayan var mı, ne yapmak gerekir ?

Bende bugün gördüm faturayı 1 mb internete 45,25 ödüyorduk,49 oldu zam geldi dediler bugün faturaya baktım 50,25 lira gelmiş...Meblağ ufak olabilir ama neden fazla para alnıyor ben ona kafayı takıyorum..Arkadaşta 57,25 ödemiş..Neden böyle ufak ufak tırtıklama yapıyorlar...
  • quote:

@ s0ft

Baba sen şakamı yapıyorsun, ben 8 mb yerıne 2 mb göruyorken mıllet 8 mb dıye alıp 1 mb bıle kullanamıyorken sen 7 mb stabil kullanıosun ping değerınde 15 benım pıng 75 den aşağı inmiyor deli olmak içden değil..

• ben de 8mbit full aliyorum hiç kesilme de yaşamadım şu ana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

quote:

@ s0ft

Baba sen şakamı yapıyorsun, ben 8 mb yerıne 2 mb göruyorken mıllet 8 mb dıye alıp 1 mb bıle kullanamıyorken sen 7 mb stabil kullanıosun ping değerınde 15 benım pıng 75 den aşağı inmiyor deli olmak içden değil..

aynen şükret bencedebak sözde bende 8 alıyom

• arkadaşımıda kandırmışlar telefonda

1mb kalktı buna geçeceksiniz yoksa tazminat ödemek zorundasınız demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

arkadaşımıda kandırmışlar telefonda

1mb kalktı buna geçeceksiniz yoksa tazminat ödemek zorundasınız demişler

Bunlar iyice azıttı yahu
  • ne alaka tazminat yahu manyakmı bunlar
    bana deseler anında kapatırım ttnet telekomunada başlarım na tazmınatıymış şerefsizlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ocak 2011; 5:10:23 >
  • Beyler,

8 megabite kadar 25 gb kullanıcısıyım. 16 megabite kadar 50gb tarifesine geçicem. Şuan 54,90 TL 'lik tarifedeyim ve ayın 21'i. Geçmek istediğim tarife 59,50 TL . Hangi gün geçersem fatura daha az gelir ?? Ayrıca en az nekadar gelir ??

Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler,

8 megabite kadar 25 gb kullanıcısıyım. 16 megabite kadar 50gb tarifesine geçicem. Şuan 54,90 TL 'lik tarifedeyim ve ayın 21'i. Geçmek istediğim tarife 59,50 TL . Hangi gün geçersem fatura daha az gelir ?? Ayrıca en az nekadar gelir ??

Şimdiden teşekkürler..

dielim ayın 26 sında basvuru yaptın gelecek olan fatura :
    54,90/30*26 + 59,50/30*5 = 47,58 +9,92 = 57,5 fatura gelir.

ne zaman yeni tarifeye gectin ozaman baslıyosun yeni ucretten odemeye..bazılarının dedıgı gıbı ust uste eklenmıyo yani

ha unutmadan ttnet' e

• Arkadaşlar, Ankara Eryaman'da ikamet edenlerde 8 megabite kadar hizmet durumu nasıl? Kaça kadar veriyorlar bu bölgede?
  • ttnet çaktırmadan iyi geciriyor fiyatları 44 dü 49 du derken simdide 54,9 6 tl zam , benzin , elektirik derken en pahali internetide görüyoruz.
    Farklı internet saglayıcılara mı gecsem diye düşünüyorum , uydunet,smile varmı tavsiye edeceğiniz ?

• şükür etmek lazım 45,31 tl ye bende bunu kullanıyorum..24 ay oldu tahaddutum bitti..bekliyorum az daha..
    smile d-smart paketi mi güzel yoksa 12 ay yarı fiyatına paketimi?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.