Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşyerinde bir kaç ay öncesine kadar 1 mbit bile kullanamıyorduk sıkıntı vardı. Sonra saha dolabına gelip bir şeyler yaptılar. Sonuç :

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Yer: Ankara - Ostim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 14 Ocak 2011; 17:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

tonla para veriyoz 1mbt hızı bile doğru düzgün veremiyolar kalkmışlar 16mbt 32mbt ha unutmadan 100mbt de vardı nasıl olcaksa saha dolabını içinde yaşamaya başılıcaz artık başka çaresi yok bu kadar fazla vergi dünyanın hangi yerinde alınıyo adsl hızlarında dünyada sondan ikinciyiz milet vargilerde ise dünyada birinciyiz

her çıkardıkları pakete sazan gibi atlamasak
    ne ttnet yalanını yutturabilir millete nede
    millet tonla para öder. ama biz akıllanmıyoruz
    hala baksanıza 16 mbit yalanını çoktan yedi millet araplarda kıs kıs gülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

tonla para veriyoz 1mbt hızı bile doğru düzgün veremiyolar kalkmışlar 16mbt 32mbt ha unutmadan 100mbt de vardı nasıl olcaksa saha dolabını içinde yaşamaya başılıcaz artık başka çaresi yok bu kadar fazla vergi dünyanın hangi yerinde alınıyo adsl hızlarında dünyada sondan ikinciyiz milet vargilerde ise dünyada birinciyiz

16 mbt e kadar ne alırlarsa mübahtır kimine 10 kimine 14 burası mümkünlüdür burada herşey mümkündür özeliklerde sınırsıza 25 gb kota koymak mümkündür böyle değilmi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Royal Pingdom tarafından yapılan araştırma sonucu:
    Grafikte 50 ülkenin ortalama bağlantı hızları gösterilmiş. Ülkelerin yanında yer alan parantez içindeki sayılar ise interneti en çok kullanan ülkeler sıralamasında kaçıncı olduğunu gösteriyor.

Güney Kore 16.63 mbit/s ile yüksek bağlantı hızında 1. olurken, interneti en çok kullanan ülkeler sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Türkiye 1.72 mbit/s ile yüksek bağlantı hızı sıralamasında 33. sırada olurken, interneti en çok kullanan ülkeler arasında 12. sırada yer alıyor.

Daha başka söze gerek varmı?

maşallah nazar değmesin bi bu kaplumbağa hızlarıyla oo daha çok yükleniyooooooooooorrrrrrr bakmaya devem ederiz hade geçmiş olsun

• Çine bak bağlantı hızıda kendi gibi çin malı made in P.R.C
  • Güney Korede yaşamak varmış

• Arkadaşlar şuan netlimitsize geçsem ocak sonunda hattımı kapattırsam kapattırırken ödiyeceğim tutar ne kadar olur kıst ücreti filan dahil ?

Edit: Geçtim artık son 2 haftayı hızlı olarak kullanalım bari sonrasında elvada ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 14 Ocak 2011; 23:40:59 >
  • Şuanki hızım;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

16 mbt e kadar ne alırlarsa mübahtır kimine 10 kimine 14 burası mümkünlüdür burada herşey mümkündür özeliklerde sınırsıza 25 gb kota koymak mümkündür böyle değilmi arkadaşlar

aynen kardeş burası türkkiye burda herşey mümkün
    bile bile ladeslenmeye bayılan milletiz ee ttnet ne yapsın hazır yakalamışken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2011; 1:23:12 >

• baska sansımız mı var !?
  • neden yokmu başka sınırsız? 8 varya.
    ama olmayan 8 tabihiç değilse bunda kalınsa buda bir tepkidir ama bunu bile bile
    olmayan 16ya neden geçilir? neden yine kanılır ttnete?
    bunu çözemiyorumneyse olan olmuş kanan
    kanmış yine helal olsun ttnete yine büyük zafer kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2011; 2:30:48 >
  • elbette 16 hız için dogru soyluyosun ama genel olarak ttnet kullanımı neredeyse zorunlu bence sol yada kablo destek veremiyor diger isp lerinde ttnetten hiç farkı yok..

ben 1limitsizden net limitsize gectım mesela bana mantıklı geldi 49 tl yerine 55 tl ödeyip ilk 25 gb ı daha hızlı kullanmak..tabi onu da tam veremiyo 8 olacak yerde 5.7 geliyo ama şükr yani bunu bulamayan var

ayrıca 50 tl internet için cok fazla hızı ne olursa olsun sonucta hava giden para..internetin elde kalır bi yanı yok
  • işte bende bunu diyorum arkadaşım,zaten 8 e
    kanıp geçtik bende dahil yaniama bırak 8 görmeyi
    3 ü zor gördüm ben benim tepkim neden millet
    hala uyanmadıda bu 16ya geçme yarışındalar he olsa 16 neysede yok yahu yok
    bari kalın 8 denen tarifede tepki olsun ama yookk illa geçilecek ve görülecekki yine aldatıldık
    benim tepkim bunabu tepki olmadıkça başkada firma göremeyiz ttnet hep böyle bizi kekler.
    doğru diyorsun bunada şükür ama madem veremiyorsunuz bu hızı hırsızlık yapmayın sahtekarlıkla 8 yada 16
    veriyoruz deyip zam yapmayın yada hiç vermeyin hızen pahalı net
    zaten bizde bide hala hız veriyoruzla zam yapıp soyguna devam ediyorlar ayıp yahuama suç bizde malesef.
    buda 55 tllik hızları saat 7:24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ocak 2011; 7:20:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

baska sansımız mı var !?

süper online gelene kadar buda 2 seneyi bulur evlere vede müstakil yerlere yada söyle diyeyi ttnetin girdiği her yere süper online gelirse işte o zaman hizmetlerde gelir rekabette gelir fiyatta düşer internetten düşmeler ortadan kalkar
  • 4 sene olacak ttnet aboneliğim. tek bana yarayan servisi ttnet wifi oldu.bulunduğum yerlerde karşılaştım,işlerim aksamadı.
    diğer tüm servislerinden bi fayda göremedim. parasını hak etmiyor. ama ne yapalım elimiz mahkum.geçilecek adam akıllı servis yok.
  • 4 sene olacak ttnet aboneliğim. tek bana yarayan servisi ttnet wifi oldu.bulunduğum yerlerde karşılaştım,işlerim aksamadı.
    diğer tüm servislerinden bi fayda göremedim. parasını hak etmiyor. ama ne yapalım elimiz mahkum.geçilecek adam akıllı servis yok.
  • --------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
    arkadaşlar hattımın 8 mbps alması lazım değilmi.?

Downstream Upstream
    SNR Margin : 22.5 15.5 db
    Line Attenuation : 27.3 15.2 db
    Data Rate : 4095 799 kbps
    Max Rate : 14700 1043 kbps
    POWER : 19.0 11.3 dbm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih54gs -- 15 Ocak 2011; 19:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih54gs

--------------------------------------------------------------------------------

Downstream Upstream

modemine göre 14 bile alman lazım ama telekoma göre öylemi olur bilinmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: semih54gs

Downstream Upstream

modemine göre 14 bile alman lazım ama telekoma göre öylemi olur bilinmez :)

adamlar direk 4 e bağlamışlar ya.
    aradım müşteri h.lerini bağlı olduğum telekom müdürlüğünden
    yükselttircekmişim hızımı.

• ttnet müşteri hizmetlerinin yarısı ukala, üst sınır 8mbite internet alıyorsun, 1 bile gelmeyince arıyorsun adam sana "biz 8e kadar dedik zaten diyor" 0,75de 8e kadar doğrudur bişey diyemedik, tekrar aradım hızımız 0,00012 çıkıyor abla ne yapıcaz dedim arıza kaydı aldı da şimdi 6,5-7 görmeye başladık çok şükür
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.