Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16Mbps limitsiz 50gb 59 tl bizim tarifeyle 4.1 tl fark var sadece ama hayatta 16mbps hız alamayız bu ttnetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

16Mbps limitsiz 50gb 59 tl bizim tarifeyle 4.1 tl fark var sadece ama hayatta 16mbps hız alamayız bu ttnetten

Dostum bu tarifeler ttnet'in mi? Ben bu 12 gb lık tarifeyi göremedim...

Düzeltme: Pardon, şimdi gördüm, yeni eklenmiş sanırım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 16 Ocak 2011; 1:48:36 >

• dostum bu hız ne böyle arıza kaydı verdin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

işte bende bunu diyorum arkadaşım,zaten 8 e
    kanıp geçtik bende dahil yaniama bırak 8 görmeyi
    3 ü zor gördüm ben benim tepkim neden millet
    hala uyanmadıda bu 16ya geçme yarışındalar he olsa 16 neysede yok yahu yok
    bari kalın 8 denen tarifede tepki olsun ama yookk illa geçilecek ve görülecekki yine aldatıldık
    benim tepkim bunabu tepki olmadıkça başkada firma göremeyiz ttnet hep böyle bizi kekler.
    doğru diyorsun bunada şükür ama madem veremiyorsunuz bu hızı hırsızlık yapmayın sahtekarlıkla 8 yada 16
    veriyoruz deyip zam yapmayın yada hiç vermeyin hızen pahalı net
    zaten bizde bide hala hız veriyoruzla zam yapıp soyguna devam ediyorlar ayıp yahuama suç bizde malesef.
    buda 55 tllik hızları saat 7:24

• yok kardeşim vermedim vermemde
    lanet olsun bunların yaptığı işede
    zaten sürekli değişiyor bu hız bazen 3 bazende bu yukardaki hız
    yani sirekli oyun oynar gibiler arayıpta canımı sıkmayı istemiyorum.
    yukarıdaki arkadaşın dediği gibi superonline bir gelse heryerede keşke
    kurtulsak bu çakallardan soygunculardanşimdide hızım bu
    zaten bir yıldırda daha yükseğini görmedim haram olsun aldıkları para
    şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Ocak 2011; 2:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

yok kardeşim vermedim vermemde
    lanet olsun bunların yaptığı işede
    zaten sürekli değişiyor bu hız bazen 3 bazende bu yukardaki hız
    yani sirekli oyun oynar gibiler arayıpta canımı sıkmayı istemiyorum.
    yukarıdaki arkadaşın dediği gibi superonline bir gelse heryerede keşke
    kurtulsak bu çakallardan soygunculardanşimdide hızım bu
    zaten bir yıldırda daha yükseğini görmedim haram olsun aldıkları para
    şaka gibi

sol gelemez oyle kolay kolay zor yani cok masraf aslında yaparlar ama musteri hemen cekemezler umarım hızla yayılır ve ttnet gibi soyguna baslamaz..

bugun 30 dk da film indirdim 5.7 mbit hız ile..gercekten harika bisey ama 5,7 ile 30 dk da 700 mb iniyosa 100mbit ile nasıl olur acaba :))

evet 7 sn ! düsünsene vızzzzzppp bi baktın film gelmis sigaranın ucunu yakana kadar..

tabi 100mbit sınırsız oluncada 700mblık filmi degil de 60gb lık bluray e kayıyor adamın gözü

• 5.7 bile süper geliyor dimi insana
    tabi çünkü bunu nadiren görünce normaldir keşke bende 5 görsem buda yeterdi
    neyse sen keyfini çıkar çoğu inssan bunu göremiyor göreceğinide sanmıyorum uzun yıllar
    belkide hiç8 yada 1 i zor veriyor ttnet o dediğini nerden verecek dostum ama olsun hayalide güzel
    artı gelirse ttnet kadarda soyacağını sanmam superonlinenin ama gelirse tabi.
    pek umut yok ilçelere gelmesi zor. bak yeni bişey denedim modemi direk bağladım bu sonuç çıktı
    komik demekki sipliter bukadar farkettiriyormuş dedim belki 5 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Ocak 2011; 3:20:35 >

• zaten hattım 16 desteklemiyor, hatta 8de bile kasıyorken 12 ay 54.90 vermektense,
    smile geçip 12 ay 49 tl vermeyi seçip, 1 senede dsmart izlemeyi tercih ediyorum...
    artık bu foruma girip milletin isyanın okumaktan bile sıkıldım....
    5 sene ttnet kullandım, yeter benden kaandıkları, smile gecip en azından ayda 5 tl cepte kalır,senede 60 tl eder. dsmartıda bahane ile izlemiş olurum...

biri' ye gecsem aktivasyon ucreti alıyor. dopinge gecsem kampanyalarının hepsi 2 sene taahutlu. en azından smilede aktivasyon ucreti yok.
    fiyatlarda şimdilik eskisi gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

zaten hattım 16 desteklemiyor, hatta 8de bile kasıyorken 12 ay 54.90 vermektense,
    smile geçip 12 ay 49 tl vermeyi seçip, 1 senede dsmart izlemeyi tercih ediyorum...
    artık bu foruma girip milletin isyanın okumaktan bile sıkıldım....
    5 sene ttnet kullandım, yeter benden kaandıkları, smile gecip en azından ayda 5 tl cepte kalır,senede 60 tl eder. dsmartıda bahane ile izlemiş olurum...

biri' ye gecsem aktivasyon ucreti alıyor. dopinge gecsem kampanyalarının hepsi 2 sene taahutlu. en azından smilede aktivasyon ucreti yok.
    fiyatlarda şimdilik eskisi gibi..

valla dostum bende yine kanıp 16 almak hayaliyle
    16ya geçenleri izlemekten daral geldi sorma
    bilgi için teşekkürlerbende yeni zamlardan sonra
    smileye geçmeye niyetlendim hatta mail bile yazdım hemen
    cevap yazıp görüşelim dediler telden ama onlarda zam yapar
    diye çekinip şimdilik beklemedeyim.aynen dediğin paket güzel
    benimde hoşuma gitti gerçi d smartım var ama 2 olsun nolucak
    hem verilen makinada iyişimdi senden bilgi alayım
    hazır yakalamışken bu 1 yıl d smart nasıl bedava yani tüm film ve diğrlerimi 1yıl bedava? öyleyse 1 yılın sonunda bunlar kapatılıp normal kanallara devam edebiliyoruuzmu
    ek ücret ödemeden? bilgi verirsen memnun olurum

• yaf bisi sorcam ben zoom modem kullaniyorum (5551) 1 mb sınrsız. Ben simdi net limitsiz ya da 16 hız deistirsem modemide deistirmek zorunda
    kalırmıyım yoksa aynı modem is gorur mu onu merak ettim baya eski bir modem. Modemin dokumanlarında max hız la ilgili bisi bulamadın burda soriim dedim.
  • arkadaşlar bende isyan etmekden bıkdım ben fıyatlar hakkında 3-4 ay önce sayfa açmışdım facebookda lütfen sizde beğenin destek olun hatta imzası olmuyanlar imza koysun tavrımız belli olsun ben gıttığım her yerde çarşıda arkadaşımda bu speedtest.net e girip hız testı yapıyorum ve 1 yıldız verıyorum cunku hıc bır yerde verılen hızı aldığını görmedım 8 mb alırlar 1 mb e bıle ulaşamazlar adam ınternet cafecılık yapıor 8 mb almıs ınternet tarıfesı olarak ulaşdığı hız 3.46 idi lütfen artık konusmayı bırakıp protesto ıcın bırseyler yapalım
  • İyide problem surda teknik meselesini bilen varsa cevaplasın, satıcı satarken demio ki ben sana 8 mb hız sattım ayipli ifa olmasi icin sana karsı yaptıgı taahhudun gerceklesmemesi lazım. Eger yanlıs anlamadiysam; farklı farklı tarifeler var bilmem ihtimal su kadara hız satiyorum dior. Ha derseki ben sana su hızı satiyorum ama sen alamazsan o hızı gidip kapısını calabilirsin. Telekom sozlesme imzalatırken onu avukatlar ordusu hazırlar.Yani dicem hukuken cozum yolu teoride yok. Burdan sonra yazının konusuna giricem, amma;
    mahkeme yoluyla, İnternetteki forumlardan, mailllerle dikkat cekerek bu kuruma baskı uygulanabilir. İnternetin kacınılmaz ,hayatın parcasi olmasi hasebiyle
    hadi kullanmayalim deyip protesto cekmek yersiz olur. Bunun icin kollektif bilinc gerekir. Yani kaba tabirle suru psikolojisi. Bunun icinde internetin msn ve facebooktan olusmadıgını insanların kavraması ve farklı ihtiyaclara cevap verebilen hayatın bir parcasi oldugunu gormesi lazım. Bu su an icin yavas yavas olucak birsey.
    Tabiri caizse bulgur sıkıntısı varken devletin yada bireylerin princin hesabını sormasi beklenemez.

• TTnetin fiyatları en az 10tl aşağıya çekmesi lazım,vaat ettikleri hızları vermiyorlar ama parayı tam alıyorlar
  • ttnetten bi kurtulamadım.
  • ayın 16sı kota olmuş 5.5gb
    evde 3 pc var.
  • Kurtulmak en azından büyük şehirler dışında pek mümkün görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

İyide problem surda teknik meselesini bilen varsa cevaplasın, satıcı satarken demio ki ben sana 8 mb hız sattım ayipli ifa olmasi icin sana karsı yaptıgı taahhudun gerceklesmemesi lazım. Eger yanlıs anlamadiysam; farklı farklı tarifeler var bilmem ihtimal su kadara hız satiyorum dior. Ha derseki ben sana su hızı satiyorum ama sen alamazsan o hızı gidip kapısını calabilirsin. Telekom sozlesme imzalatırken onu avukatlar ordusu hazırlar.Yani dicem hukuken cozum yolu teoride yok. Burdan sonra yazının konusuna giricem, amma;
    mahkeme yoluyla, İnternetteki forumlardan, mailllerle dikkat cekerek bu kuruma baskı uygulanabilir. İnternetin kacınılmaz ,hayatın parcasi olmasi hasebiyle
    hadi kullanmayalim deyip protesto cekmek yersiz olur. Bunun icin kollektif bilinc gerekir. Yani kaba tabirle suru psikolojisi. Bunun icinde internetin msn ve facebooktan olusmadıgını insanların kavraması ve farklı ihtiyaclara cevap verebilen hayatın bir parcasi oldugunu gormesi lazım. Bu su an icin yavas yavas olucak birsey.
    Tabiri caizse bulgur sıkıntısı varken devletin yada bireylerin princin hesabını sormasi beklenemez.

aynen ttnetin taahhütlerini yerine getiremediği gibi bir durum yok ortada. 1 mbitten x mbite kadar diyor ve en az 1 megabiti sağlıyor. ama bilinçli tüketici olarak btk ve tüketici dernekleri aracılığıyla buna bir de alt sınır koydurulması baskısı yaptırılabilir. yani 8 megabite kadarsa en az %50si 4 mbiti sağlamak zorunda, 16 megabite kadarsa en az 8 mbiti sağlamak gibi. hatta btk bunyesinde boyle bir karar aldırılabilirse bu kez ttnet henuz hız artırımı yapamadığı coğu yerde 2 mbite kadar ve 4 megabite kadar gibi pakeler acmak durumunda kalabilir... ama byk ya vs. şikayetler younlaşmalı, ttnetin bu x bite kadar tarifeleri suistimal ettiğine dair!

• Şuan ki hızım;

8 Mbps ye ulaşamadım bir türlü
  • Şimdi Anlamadıgım bir şey var. 1limitsiz tarifesi kalıyor değil mi ? Başka tarifeye kaydırmadılar. Yok zaten eğer başka tarifeye kaydırma gibi bir durum olursa hertürlü yasal hakkımı ararım. Ben memnunum 1mbitten. Kafama silah dayasalar tarifemi değiştirtemezler.
  • Memnunsan 49 liradan devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Şuan ki hızım;

.....

8 Mbps ye ulaşamadım bir türlü

8 mbit göremezsin ki zaten.. Şu an aldığın hız ve ping oldukça iyi..

Keyfini sür..
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.