Şimdi Ara

Yeni akali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni akalinin skillerinin detaylarını gösteren bir yer

yani mesela "Beş Nokta Saldırısı"nda saldırı gücünden veya yetenek gücünden % kaç olarak vuruyor diye
    https://tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/Akali/

burada baktım da

"Kunailerini belli bir açıyla fırlatarak {{ basedamagenamed }} (+{{ addamage }}) (+{{ apdamage }}) Büyü Hasarı verir. Saldırının uç noktasındaki rakipler kısa süreliğine yavaşlar.Akali, yeteneği enerjisi azami düzeye yakınken kullandığında ayrıca {{ healthrestore }} Can yeniler.En yüksek yetenek seviyesinde minyon ve canavarlara %{{ bonusdamagetominions*100 }} Hasar verir."

yazmışlar saçma sapan ifadeler var bir şey anlaşılmıyor.

• Lol strateji adinda telefon uygulamasi var ordan bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 / 50 / 75 / 100 / 125 (+ 65% AD) (+ 50% AP)
    Şeklinde artıyor. Yaxıları düzenlerken yanlışlık yapmışlar, kodlamalarda sıkıntı var sanırım. lol wikiden de bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

25 / 50 / 75 / 100 / 125 (+ 65% AD) (+ 50% AP)
    Şeklinde artıyor. Yaxıları düzenlerken yanlışlık yapmışlar, kodlamalarda sıkıntı var sanırım. lol wikiden de bulabilirsin.
    tesekkür ederim
  • Aslında matematiğin varsa kendinde hesaplıyabilirsin düz hesap 50 veya 100 ap ve ad kasıp deneme modunda her skille level verdiğinde ne kadar arttığınıda gözlemliyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lane'de her heroya ezilen çöp hero akali. Eğlence için oynanır ama kazanmak için oynanmaz.
  • Eu west'de sıfırdan hesap açtım yaklaşık 1 haftadır oynuyorum. İstisnasız her el akali geliyor. Oynayan oynuyor mekanikleri güzel bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.