Şimdi Ara

Yeni Akit Haber Müdürü, merhume Ahu Tuğba ve Kara Harp Okulu Birincisi Ebru Eroğlu'nu hedef gösterdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben onların ciğerini biliyorum o yüzden ne dinlerim ne izlerim. Ama gözümü kapatınca yok olmuyorlar ve desteklendikleri gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Tamam da ne yapacan modern dünyada başka ?

En büyük ceza görmezden gelmek takmamak PR'ını reklamını yapmamaktır. Ama birileri eleştirirecem derken daha çok reklamını yapıyor haberi yok. Birde İsim gazete adı hatta link atarak iyice parlatıyorlar :)

Yoksa ne yapacan farklı düşünüyor uç düşünüyor benle aynı düşünmüyor diye adamları içeri mi tıkacan asacan mı öldürecen mi dövecen mi çözüm ne ? Adamı mahkemeye versen ne olacak mesela ben Ahu Tuğba yı sevmek övmek zorunda mıyım dese ne diyecen ? Veya Harp okulu birincisi için gözleri bana göre Ferfecir okuyor BANA GÖRE BÖYLE dese ne diyecen ? Hayır sana göre öyle olamaz Ahu Tuğba'yı sevmek Ebru hanımı güzellemek zorundasın al sana 5 yıl mı diyecen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Eylül 2024; 16:3:24 >
  • Kim takar bunu.

Akit'teki müdür < umumi tuvalet temizlikçisi

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Farklı hususları konuşuyoruz. Benim istediğim bunların desteklenmemesi, kollanmaması, suç işlediklerinde yargıya hesap vermeleri. Destekledikleri siyasi görüşe göre davranılmaması.

• Teğmen veya herhangi bir memura tıfıl diyen, adamın tırnagı etmeyecek adamları konusuyoruz.Arkadaslar herkes memur ,asker olamaz,bu iş dogustan dna olarak sizlere kodlanır.Bazıları o... olur.bazıları o.co .Siz konusursunuz.Yarın gelir adam genel kurmay baskanı olur.Öyle devlet ,askeri düzen için sallamak ,klavyeden sallamaya benzemez.

Adamlar kılıç çeker ,Mustafa kemalin askeriyiz der .Sussar kalırsınız.İt itin izinden gider.Kurt ulur obasını kurar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 5 Eylül 2024; 0:8:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.