Şimdi Ara

Yeni Akit Haber Müdürü, merhume Ahu Tuğba ve Kara Harp Okulu Birincisi Ebru Eroğlu'nu hedef gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Akit Haber Müdürü, merhume Ahu Tuğba ve Kara Harp Okulu Birincisi Ebru Eroğlu'nu hedef gösterdi

Yeni Akit Haber Müdürü, merhume Ahu Tuğba ve Kara Harp Okulu Birincisi Ebru Eroğlu'nu hedef gösterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 2 Eylül 2024; 22:28:28 >

• Buna tepki göstersin yiyorsa :)

Yeni Akit Haber Müdürü, merhume Ahu Tuğba ve Kara Harp Okulu Birincisi Ebru Eroğlu'nu hedef gösterdix (formerly twitter)
    Etkili Haber (@etkilihaber) on X
    https://x.com/etkilihaber/status/1830363687682752845
  • Hayatında en büyük başarısı bir şeye müdür olabilmek olan şahısları buraya taşımanın anlamı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada orda burda TSK personelleri hakkında hakaret küfür içerikli paylaşım yapılıyor , iç işleri emniyet sadece izliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın yoluna kendini bu kadar adadıysa filistinli kardeşlerine destek olmak için yanlarına gidebilir.

Burası Laik Türkiye Cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk.

İstemeyen çeker gider.

• Bunlar anası belli olmayan fetöcü soysuzlardır. Teğmen elindeki kılıcı fena sokmuş buna herifin içinde kalmış çıkartamamış..

• Toplumu kin ve düşmanlığa sevk etmekten neden işlem yapılmıyor bu vatandaşa? Hedef göstermek bu kadar kolay mı? Hem de Türk askerini?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmen mide bulandırıcı bir üslup. Akit eskiden de böyleydi. İslamcı iken de sevmezdim. Davaya zarar verdiğini düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 2 Eylül 2024; 16:2:35 >
  • Bıkmadınız gitti şu Yeni AKit Reklamı yapmaktan şuralarda.

Bu gazete uç bir gazetedir. Kendi açısından Marjinaldır. İki taraf içinde Böyle gazelteri okumayın takip etmeyin. Her şeyin fazlası zarar çünkü hangi görüş olursa olsun. Ülkenin yüzde 1-2 sini anca temsil eder bu söylemler. Ama sürekli alıp parlatıp konuşursanız sanki çok büyük bir şeymiş gibi angılanıyor.

En iyisi okumayın paylaşmayın bu yazıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Eylül 2024; 16:35:25 >
  • Düşmana korku salan Türk Silahlı Kuvvetleri askerleri.

• Fetocular, Atatürkcü askerlerden rahatsız olmuş belliki..

• Utanmaz adam. Acaba bu kızlarımızın neyinden rahatsız oluyor?

• Bunlar böyle her fırsatta kafalarına göre sallıyorlarya bunları polis korumuyorsa ben bir şey demiyorum.

• Başlıkta tapaj hatası var lütfen düzeltirmisiniz.

• Arkadaş 2. Dünya savaşında savaşmadan ülkelerini teslim eden Arnavutlar millete peygamber ocağı falan diyor.

Zamanında bir atsız varmış, var olsun.Davetiye şiirinde kimin ne olduğunu çok güzel tespit etmiş.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Akit gazetesi mevcut konjonktürde öyle önemsiz bir gazete değil. Yazarları yandaş kanallara çıkan, desteklenen bir gazete.

• arnavut ve kosovalıları iyi tanıyın başka şeylerde yazardım neyse

diamond temada arnavutmuş iyi tanıyın işte bunlar sözde o abdlilerin yaptıkları haritalarıda destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 3 Eylül 2024; 18:55:36 >
  • Bir kadın kendisiyle eşit statüde olan erkekleri nasıl oyuncak edebilir? Dinle desek, erkek olsa olur da kadın olmaz. Torpil ile desek burada o da yok. Geriye bel altı şeyler kalıyor. Herifin bunu kastettiği açık.

Bu hem o bayan teğmene, diğer 600 erkek teğmene, Kara Harp Okulu yetkililerine, hatta o üniversiteyi kuranlara da iftira aslında.

Osmanlının en ünlü Şeyhülislamlarından Ebu Suud Efendiye 3 kadın bir kadını zina suçlamasıyla şikayete geliyor. Ebu Suud Efendi, şikayete gelen üç kadına falaka cezası veriyor. En az 4 şahit olacak, gözleriyle görecek diyor... Osmanlı Şeriat ile yönetilse de bildiğim kadarıyla zina için Şeriatı uygulamıyordu. (Kadı dururken bu davanın ta Ebu Suud Efendinin önüne gelmesinden bunu anlıyorum) Bu yüzden o şikayete gelen kadınlar belki de şanslıydı. Bu gazeteci ise onlardan çok daha şanslı. Mustafa Kemal Türkiyesinde yaşadığı için.

Ben askerliğimi geri hizmette yaptım. Türkiye'nin dört bir yanından gelen uzun dönem erler ile beraber eğitim aldık. Biz acemi onlar oryantasyon eğitimi alıyordu. Dediklerine göre bizim bölükte eğitim geldikleri yerlere göre daha basitmiş. Sadece temel eğitim aldık. Selam verme, tüfek tutma, esas duruş gibi. Spor yok... Biz de orada yemin ettik. Yemin töreninde kendi kafamıza göre kılıç yoktu ama atıyorum tüfek kaldırıp "Mustafa Kemal'in askeriyiz" diyeceğiz, düşünülemez bile. Yemin töreninin defalarca provasını yaptık. Törenin nerede bitip, törene gelen ailemizin yanına ne zaman gideceğimiz belli. Tören günü bölük komutanı binbaşı orada. Bağlı bulunduğumuz yerden Albay geldi... Tören bitti kimse esas duruşunu bozamadı. Ta ki Teğmenimiz gelip ailenizin yanına gidebilirsiniz diyene kadar. Nereye emir almadan kendi kafana göre bir şeyler yapıyorsun? Bunları bilmiyor mu o gazeteci? Hadi askerlik yapmadı diyelim, sen gazetecisin bir şey yazmadan önce araştırma yapman lazım. Yoldan geçen bir erkeğe sor anlatır sana.

• Navi kullanıcısına yanıt

Çıktığı kanalıda izleme ne diyeyim !

Adamlar 1 izlenecekse sizin gibiler sayesinde reklam PR flan 10 izleniyor.

Bu haberleri 1 duyulacaksa 5 duyuluyor sürekli paylaşmanız sayesinde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.