Şimdi Ara

Yeni aldığım arabamdan soğuttular beni. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bulunduğum yerde aynı araçtan 2011 senesinde 2 tane alındı yalnız 75 hp lik sanırsam. max 32 000 tl'ye. geldi tüm masrafları dahil. ÖTV zammı v.s derken fiyatlar katlandı.. ilk defa sıfır alınan araçtan zarar edilmediğini gördüm..
    Sınıfında alıncak en nitelikli araba.. bipper, tepe flan biraz daha geride duruyor bence.
    konfor olarak iyi, altıda yüksek, lastiklerin disklerin oraya bi aparat takıyolar. lastikler daha geniş duruyo jeep gibi. araba daha bi oturaklı oluyor. savrulma flan yapmıyor.
    sonuç olaraki fiyat/kalite orantısında baya bi pahalıya mal olmuş sana anlaşılan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaslar yorumlar için tesekkür ederim, ozur dıleyenler olmus okudum tum yorumları sagolun varolun.

Evet arkadaslar mesajlarda belirtilen ortak nokta kimsenin lafına kulak asma kelimesi. İşte bende kulak asmıyordum ama artık oyle bir noktaya geldi ki... İnsanların cogundan duydugum "fiat'a binilir mi ya ne m*l adamsın" lafı. Ben kımseye cevap vermıyordum, ama bundan sonra laf edenlere ben begendım aldım dıyecegım.

Fiyat konusuna gelecek olursam evet araba full+full model oldugu ıcın 38500.
    Ve bir kısmını kredi cektıgım ıcın yuksek vade ve faız geldi bankadan.
    Ben herseyı ıcıne katarak tam tutarı yazmıstım o konuma.

Bu arada mesajlarınız ıçın cok tesekkur ederım ve bu mesajı arabamın ıcınden yazıyorum suan :)
    sağolun var olun arkadaslar

Hocam hata sende, kalkıp tüm masrafları katıp 48 bilmemkaça aldım dersen tabi acayip bir gözle bakarlar insana. Bayiden aldığın fiyat önemlidir, sen aracı 38500'e almışsın, bitti gitti.

He şöyle birşey var, bu fiorinonun full+full'üdür muhtemelen, şu yüzden diyorum arkadaşımın babası yeni doblo dizelini bikaç hafta önce 30bin tl'ye almış, şimdi düşününce doblo onun abisi daha iyi bi araba gibi geliyor millete. (ki bana göre de öyle) Ama fiyatlar bunu ğek destekler nitelikte değil.

O faiz kısmını kimse yazmaz, sadece bayiden aldığı fiyatı yazar. Mesela biz 2008 senesinde lacettiyi 36bin'e aldık desem herhalde uçarlardı üzerime, ama 26bin'e aldık demek çok daha makul değil mi

Sizin hesabınızda bir yanlışlık olduğunu söylemiyorum, siz son derece bilinçli bir tüketici olarak cebinizden çıkacak her kuruşu hesaplamış öyle bir fiyat yazmışsınız ki bu bence en doğru olandır. Nice kişiler var 70bin'e jetta aldığını sanıp aslında 100bin tl ödeyen

• Çok begendiğim bi araba helede metalik kırmızı. Bi ara i20 yi satıp almayı düşündüm. sanırım ticari olarak geçtiğinden vazgeçmiştim.
  • bunların aynısını benim transportere aldığım jantlar için de demişti forumdan birçok arkadaş ama dışarıda en ufak bi tepki görmedi jantlarımın tipi hakkında
  • Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, aracınızı güle güle kullanın. O, "Fiat'a binilir mi?" diyenlere cevap olarak Ferrari ve Maserati gibi markaların o beğenmedikleri Fiat'ın bünyesinde olduğunu hatırlatmalısınız. Şimdi birkaç kişi, "Ona bakılırsa Bugatti, Porsche gibi markalar da VW çatısı altında." gibi yorumlarda bulunacaktır. Amacım polemik yaratmak değil. Ben sadece Fiat'ın hiç de küçümsenecek bir marka olmadığını belirtmek istiyorum.
  • Fabia aldığımda onlarca kez bu o çarpık bacaklı skoda'nın arabası değil mi lafını duydum ilk günler çok kafay taktım ulan ne araba almışız diye. Sonra öyle diyenlerin clio'larını sürdüm. İçimden "yürüyün gidin işinize" dedim:) Şu an iyiki Fabia almışım diyorum. Uzun lafın kısası keyfine bak hoca. Havalar düzeliyor. Piknik vs. için en güzel arabayı almışsın. Bu arada en çok kafa karıştıran krediyi fiyata dahil etmen olmuş. o konuyu ben de okuduğumda bi ...hhaaaa çekmiştim. Ama kredili olunca son derece normal tabi. Güle güle bin.
  • kardeş mal senin para senin keyif senin düşüncede onların. bin gez eğlen zevk al gerisi hikaye 3 günlük dünyada vah o ne dedi ah bu şunu dedi diye yaşarsan azap olur.
    birde aracı sen 38almışsın kredi ve diğer masraflar ayrı şeyler...
  • hocam aracınız hayırlı olsun kötü aldırışlara takılmayın aracınızdan da soğumayın
  • Hocam hayatını miletin lafına göre değil kendi kararlarına göre belirle. Boşver paranı vermişsin arabanı almışsın. Yapacağın tek şey bunun keyfini çıkarmak. Doğru yada yanlış kimseyi ilgilendirmez..
    Ve benden bir forumdaş tavsiyesi Bir kararı alana kadar çok iyi düşün. ama kararı verdikten sonra artık arkana bakma. Verilmiş bir kararı tekrar tekrar düşünmek sadece can sıkar.
  • Arabayı 50bine mal etmen bir şeyi değiştirmez.Aracın fiyatı 38 ise donanımları ve motoruyla bence eder.38e bunu almasan ne alabileceksin ki.Punto alırsın anca o fiyata.Ama insanar hep 48e göre yorum yapmış.
  • Hocam bende cruze aldım.. 4 ay oldu.. Çevremdekiler niye dizel almadın niye şunu almadın şu da vardı çakma chevrolet deawoo bu dediler.. Valla hiç sallamıyorum içine binince sürerken beni mutlu ediyor.. İndikten sonra şöyle dönüp bakıyorum bazen.. Uzun sürede kullanacağım Allahtan bir kaza bela çıkmazsa.. Boşver milleti hocam sen keyfine bak çoğu kimse ooo çok iyi araba almışsın hayırlı olsun demez muhakkak bi kulp bulur düğün yapsan bulur ev alsan bulur bulur oğlu bulur çoğu insan böyle anlayışsız maalesef.. Sallama, sallamadığını görünce susuyorlar zaten :)
  • Arkadaslar yorumlarınız icin tesekkürler kendime geldim ve bugun bayagı gezdım arabamla
    sagolun artık kımseyı takmıyorum bu konuda cok rahatladım sayenızde tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaslar yorumlarınız icin tesekkürler kendime geldim ve bugun bayagı gezdım arabamla
    sagolun artık kımseyı takmıyorum bu konuda cok rahatladım sayenızde tesekkurler

inşallah attıgım mesajın bunda etkisi vardır. okudun değil mi?
  • Öncelikle yaptığınız alışverişi tum detaylarıyla aktarmayarak ve aracı ön plana çıkartarak bu tip yorumları kendinizden uzak tutarsınız. Ben de hafiften takılmış olabilirim, alındıysanız özür dilerim. Ben de Cruze alınca başka araba mı kalmadı diyenler içine binip gezince vay anasını diyorlar, ya da bana öyle görünüyorlar. :) Ben de 39 bin liraya anlaştım ama 7.800 lira kredi faizi ve 550 lira dosya masrafını katarsak araba 47.350 liraya geldi. Ama bu benim hesabımdaki detaydır, başkalarını liste fiyatı ilgilendirir.

Takmayın kimseyi, şeker gibi aracınız var. Allah kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar tüm yorumları eksiksiz okudum, ancak çoklu alıntı yapamıyorum o yuzden tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın :)

okuduğum tüm yorumların katkısı oldu Allah herkesten razı olsun.
    Ozur dıleyen bıkac arkadasım olmus, kardeslerim alınmadım cok sagolun sizlerde. :)
  • Bover söylenenleri bence herkesi mutlu etmek zaten mümkün değil, sen beğenerek aldıysan ve araçta herhangi bir sorun çıkmadıysa doğru tercihi yapmışsındır bence ticari araçlar içinde en güzeli
  • milleti boşversene sen, kendin beğendiysen araç içine sindiyse gerisinin önemi yok.. milletin ne hiç umurunda olmasın...

fiat alınırmıymışmış... fiat o mjet motoru için bile alınır emin ol
  • Şeker gibi arabanız var, kimseyi takmayın keyifle binin. Sıfır araba şöyle, böyle derler ama iyi bakarsanız en az 10 sene size tepe tepe arabalık yapar, kaya gibi de motoru var. Yakıtı da düşük multıjetlerin, koyun mazotunuzu, yapın güzel bir CD, vızır vızır gezin mis gibi yeni kokan aracınızla.
    Allah kaza, bela vermesin...
  • Seni çekemiyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Ben de imzamdaki aracımı aldığımda yaşadığım diyaloglar:

-O para bu arabaya verilir mi? (Halbuki liste fiyatından 10bin TL ucuza aldım)
    -Sanane kardeşim, keyfimin kahyası mısın?
    -Bu devirde benzinli arabaya binilir mi?
    -Otomatik vites çok yakar..
    -Siyah renk bakımı, temizliği zor olur..
    -1800 motor arabaya mı binilir..
    -Sedan alsaydın..
    -Bunlarda turbo yok değil mi?
    -Ben olsam BMW, Audi, Reno, vs.vs.vs. alırdım..
    -Navigasyon yok mu?
    -Önde park sensörü yok mu?
    -Koltuklar elektrikli, ısıtmalı, masajlı değil mi?
    vs.
    vs.vs.
    vs.vs.vs.

çoğu diyaloğu bende yaşadım yok dizeliymiş yok hyundaimiş yok renaultuymuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.