Şimdi Ara

Yeni aldığım arabamdan soğuttular beni. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben aldıgım her araçta duyuyorum bunları. zaten aracı görenın ılk sorusu ne kadar aldın ile baslıyor. sen bakma artık kafaya takmaya değecek şeyler değil. mercedes alsanda aynı tayfa bu para buna verilirmi neler alırdın der. aracından bunlar hiç soguma.
  • Kim ne söylerse söylesin.. Siz beğenerek aldığınız araçtan zevk almaya bakın.. Gerisi fasa fiso.. Ha yine ısınamıyormusunuz, garajda bekletmek çözüm değil, zararına satın aracı (!) Ondan sonra size bu lafları söyleyenler arasında oylama yapın.. Onlar hangi aracı istiyorlarsa onu alın.. La havle.. Kardeşim bak keyfine.. Kimseye aldırma..

Birde şu var.. Kimseye aracı aldığın rakamı söylemek zorunda değilsin.. Üç beş de geç.. Üsteleyene de pis pis sırıt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 30 Mart 2012; 0:34:21 >
  • Kimin ne söylediği önemli değil.
    İçinize sindiyse sorun yok fakat o arabaya o para verilir mi ya.
  • Bana deseler o laflari onlara yediririm
  • Foruma aracı almadan danişsaydınız daha iyi olurdu. Bu forum 48 bine fiorino almis birini aklamaz, aklayamaz.
    Aractan memnunsaniz sallayin kimseyi dinlemeyin,iyi mi ettim kotu mu ettim diye kimse danismayin.
    Araci da moral bozuklugunun verdigi tetikleme ile sakin satmayin cok zarar edersiniz.
    Bu arada araciniz hayirli olsun..
  • gule gule kullan.. tam aile arabası.. 48000 haketmeyen çoğu arabadan iyi.. takma kafana...
  • O baslikta da elestirdik. Mesele araba degil. 48bine fiorino alinmasi. Bence en cok elestirilen budur.

Bu foruma 2005te laptop almak icin uye olmustum. Onerdikleri asus laptopu aldim ve 6 yil kullandim. Hurdasini bile 250 den sattim.

Forum iyidir. Bir sey almadan once Sorun, arastirin. Okuyun...
  • Para senin keyif senin.
    Hayrını gör,Allah kaza bela vermesin. Binip mutlu olduysan geri kalan herkese neyin düştüğünü söylememe gerek yok.
  • Satmayı düşünme de sakın, zevk alıyorsan bin arkadaşım ya.
    Ama cidden bu nasıl bi fiyat, iş arkadaşım 45 küsüre VW Caddy Comfortline aldılar dizel.
    VW olduğu için değil, ticari olduğu için söyledim ama Fiorino ne, Caddy ne.
    Bi yanlışlık olmasın bu nasıl bir fiyat böyle.
  • Fiyatta bi gariplik varya fiorino 48 bin olamaz,olmamalı.
  • Eleştirenler eş dost diyorsunuz, sizi düşündüklerinden birdaha aynı hatayı yapmayın diye diyorlar, haklılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

bi kısmı peşin, birazda kredi çektim.
    Çektiğim kredi +vadesi+peşin verdiğim+sigorta+ek diğer masraflarla birlikte 48.253 lira.

Ben araca birsey demiyorum ama bu hesaba guldum....

Vade'yi, Sigorta'yi arabanin maliyetine bu sekilde ekleyemezsiniz

Bende sizin arabayi 20 yil vade ile 67.000TL'ye alayim ozaman, sonra bu arabaya 67.000TL verdim diyeyim...

Vade suresince arabaniza binmeyecekmisiniz ? Sigorta suresince bir kaza yapsaniz bedelinisigortadan almayacakmisiniz ? Bu verdiginiz paralar icin arabadan bagimsiz hizmetler aliyorsunuz...

quote:

FIORINO 1.3 MJET 95HP COMBI EMOTION E5 44,530 39,270 37,080

Sizin arabaniz 37.080 liralik, sizin bu arabayi 48K ya mal etmeniz hicbirseyi degistirmez...

Keza arabasinin degerini bu sekilde hesaplayan biri ile bende dalga gecerim, bence sizinle dalga gecilme sebebi araba tercihiniz degil, burada daha buyuk yanlislar ve bence kabahat arabada degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 30 Mart 2012; 2:03:12 >

• Artık almışsınız olmuş ile ölmüşe çare yoktur.Güle güle kullanın.
  • Ben de imzamdaki aracımı aldığımda yaşadığım diyaloglar:

-O para bu arabaya verilir mi? (Halbuki liste fiyatından 10bin TL ucuza aldım)
    -Sanane kardeşim, keyfimin kahyası mısın?
    -Bu devirde benzinli arabaya binilir mi?
    -Otomatik vites çok yakar..
    -Siyah renk bakımı, temizliği zor olur..
    -1800 motor arabaya mı binilir..
    -Sedan alsaydın..
    -Bunlarda turbo yok değil mi?
    -Ben olsam BMW, Audi, Reno, vs.vs.vs. alırdım..
    -Navigasyon yok mu?
    -Önde park sensörü yok mu?
    -Koltuklar elektrikli, ısıtmalı, masajlı değil mi?
    vs.
    vs.vs.
    vs.vs.vs.

• Arkadaslar yorumlar için tesekkür ederim, ozur dıleyenler olmus okudum tum yorumları sagolun varolun.

Evet arkadaslar mesajlarda belirtilen ortak nokta kimsenin lafına kulak asma kelimesi. İşte bende kulak asmıyordum ama artık oyle bir noktaya geldi ki... İnsanların cogundan duydugum "fiat'a binilir mi ya ne m*l adamsın" lafı. Ben kımseye cevap vermıyordum, ama bundan sonra laf edenlere ben begendım aldım dıyecegım.

Fiyat konusuna gelecek olursam evet araba full+full model oldugu ıcın 38500.
    Ve bir kısmını kredi cektıgım ıcın yuksek vade ve faız geldi bankadan.
    Ben herseyı ıcıne katarak tam tutarı yazmıstım o konuma.

Bu arada mesajlarınız ıçın cok tesekkur ederım ve bu mesajı arabamın ıcınden yazıyorum suan :)
    sağolun var olun arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,

Bu forumda herkes kendi arabasini ve almak istedigi arabayi over Ayrica dedikleri gibi hesapta hata yapmissiniz, kredi faizini falan cikarinca gayet normal bir fiyata iniyor. Bu devirde dizel motor zaten pahali bir sey ve araciniz da gayet donanimli.
  • Kusura bakma ama haklılar.
  • 10 yıl o arabadan inmeyin Hocam... Ekonomik ömrünü tamamlasın, el gün de araba görsün. Hayret bir şey ya. Bizim toplumumuz nasıl bu hale geldi? Bildiğin basit-ilkel insanlar olduk...
  • Araba senin para senin kime ne arabayı aldıktan sonra reno 12 de alsam ben kimseyi konusturmam arabam hakkında para benim keyf benim bunu aldıysam bı bildigin vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Ben de imzamdaki aracımı aldığımda yaşadığım diyaloglar:

-O para bu arabaya verilir mi? (Halbuki liste fiyatından 10bin TL ucuza aldım)
    -Bu devirde benzinli arabaya binilir mi?
    -Otomatik vites çok yakar..
    -Siyah renk bakımı, temizliği zor olur..
    -1800 motor arabaya mı binilir..
    -Sedan alsaydın..
    -Bunlarda turbo yok değil mi?
    -Ben olsam BMW, Audi, Reno, vs.vs.vs. alırdım..
    -Navigasyon yok mu?
    -Önde park sensörü yok mu?
    -Koltuklar elektrikli, ısıtmalı, masajlı değil mi?
    vs.
    vs.vs.
    vs.vs.vs.

bu ne ya öldüm okurken

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.