Şimdi Ara

Yeni aldığım arabamdan soğuttular beni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58683009&p=1

forum.donanimhaber.com/m_58683009/mpage_1/key_/tm.htm
    Arkadaslar arabamı kısa bi süre önce aldım ve yukarıdaki link aracımın konusudur. Ayrıntılı bılgı linktedir

Evet arabamdan neden sogudum anlatayım.

arkadaslar ben nereye gitsem herkes bana guluyor o kadar paraya ne arabalar alınırdı gıbı seyler. Birde fiat a bınılır mı dıyorlar, rengıyle alay edıyolar coguda eş dost bıseyde dıyemıyorum ama artık sogudum arabadan herkes arabama bı laf atıyor ben arabamı garaja cektım 3gundur yatıyor bıktım artık bu mılletten araba daha bın km bıle olmadı vay arkadas dıyorum bılsem bu kadar herkesın bı laf solıyecegını almazdım.
    Bırde dıreksıyona oturan yok şurası kotu yok motor dandık yok buna mı o kadar para verdın of beyler suan moralım bozuk arabama yenıden nasıl ısınabılırım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Mart 2012; 23:30:07 >

• Linklerı yapıstırıyorum ama olmadı galiba bi kardesim calısan bi link koyabılır mı mobılden tam olmuyorda
  • http://forum.donanimhaber.com/m_58683009/tm.htm buraya tıklayın.

konunuzun linki burada . mobil link verdiğiniz için çalışmaz.

aracınız hayırlı olsun. 48253 tl büyük bir rakam bu tarz araçlar için o yüzden yadırgayanlar çok olacaktır fiyatını söylediğinizde. ama artık almışsınız bundan sonra fazla bir şey demeye gerek olmadığını düşünüyorum.

ayrıca milletin lafına bakmayın derim çünkü kıskançlar çok eğer aracınızı severek aldıysanız moral bozmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Mart 2012; 23:35:32 >
  • Bende Benzeri Yorum Atmışım,Özür Dilerim.Severek Almışsınız İçinize Sinmiş Takmayın Onu Bunu.Milletin Ne Dediği Umrumda Bile Değil Benim Mesela.Arabaya Yazık Etmeyin,3 Gün Neden Yatsınki ? Eminim Yorum Yapan İnsanların Çoğunun Arabası Yoktur O Arabayı Alacak Paraları Kesinlikle Yoktur.
  • Bende abartı yorumlarda bulunmuştum, kusura bakmayın. para sizin, keyif sizin. onlara afedersiniz * yemek düşer değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 29 Mart 2012; 23:37:03 >
  • Onlara hayırlı olsun demek düşer. Takmayın kafanıza banada benzinli araç alınırmı diyen çok oluyordu ama şimdi herkes dibi düşer gibi bakıyor.
  • Başkalarının dediklerini takmayın hocam, sizin düşündüğünüz önemli. Sizin gönlünüz rahatsa, diğer herkesin dediği boş. Kazasız belasız kullanın inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    İlk defa araç alacağım öneri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum neden canini sikiyorsun ki. Bende gittim micra aldim ve cevremdeki kimse begenmiyor benden baska:) ama benim sevmem yeter de artar bile. Kendi paramla aldigim ilk arac belki de o yuzden. Sonuc olarak hic moralini bozma. Sifir araca binmenin tadini cikar.
  • Siz bu aracı ne amaçla aldınız acaba? Millete beğendirmek için mi? Ayrıca fiyatını söylerken vadeyi işin içine katmayın. 48 bin lira bu araç için çooooooooo....ooooook uçuk bir fiyat. Ama kredi işin içine girince normalleşiyor..
  • parasını veren sensin arabayı süren sen bir kere sert çık birdaha kimse densizlik yapmaz tekrardan güle güle kullanın.
  • Baskalarinin fikrlerine gore yasamamalisiniz. Cevrenizdeki herkesin kararlariniza saygi duymak zorunda oldugunu bir sekilde hatirlatin. Araciniza kusur bulan binmesin, bu kadar, gun gelir "abi versene arabayi az isim var" diyen cikarsa aralarindan dediklerini hatirlatin..

Keyif sizin abicim insallah kazasiz belasiz surersiniz.
  • araç nedir ne değildir bilmiyorum ama fiyat fazla gibi geldi demekki ticarilerde epey zam yemiş ben bakmayalı.
  • arkadaş ne insanlar var ya.

biz tanıdamadığımız halde burada birileri üzülüp kırılmasın diye kırk takla atıyoruz. millet arkadaşına, dostlarına neler diyor

tamam almadan önce öneride bulunabilirsinde aldıktan sonra hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez. insan olan insan karşısındaki insanı düşünür, şevki kırılır mı, üzülür mü, olumsuz bir şey yapar mıyım der. nefret ederim böyle insanlardan. böyle arkadaşın varsa düşmana ihtiyacın olmaz.

boş ver sen hocam. eğer biri arkadaşının kalbini, şevkini kırabiliyor, mutluluğunu paylaşacağı yerde hevesini kursağında bırakabiliyorsa ben ona arkadaş demem açıkçası. o yüzden hiç takmana gerek yok. sen beğendiysen, mutluysan gerisini boşver, böyle kişilere de mesafeni koy yaptıkları yanlışı anlasınlar.

• öncelikle arabanın kredisine ödeyeceğiniz faizi arabanın fiyatına dahil ederek arabaya kaç para verdiğinizi hesaplamaktan vazgeçin.
    bu hem teknik olarak yanlış, hem de insanların yorumlarını direkt olarak kötü yönde etkiliyor.

ikinci olarak yorumlara kulak asmayın hayat sizin zevk sizin.

haddini aşanların ağzının payını verin ama kimsenin de sizin zevkinizi onaylamasını beklemeyin

son olarak da bir sonraki alışverişinizde foruma aldıktan sonra değil almadan evvel konu açın veya hiç açmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 29 Mart 2012; 23:54:34 >
  • Hocam sen çektiğinin kredinin faizinide fiyata eklemişsin ve bu nedenle bu arabaya çok para vermişsin gibi görünüyor. Bence keyfiniz ve zevkinize uygunsa milletin ne söylediğini çok umursamayın. Ben fiorinoları açıkçası çok severim. Bence gayet güzel araç. Güle güle binin aracınıza hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58683009&p=1

forum.donanimhaber.com/m_58683009/mpage_1/key_/tm.htm
    Arkadaslar arabamı kısa bi süre önce aldım ve yukarıdaki link aracımın konusudur. Ayrıntılı bılgı linktedir

Evet arabamdan neden sogudum anlatayım.

arkadaslar ben nereye gitsem herkes bana guluyor o kadar paraya ne arabalar alınırdı gıbı seyler. Birde fiat a bınılır mı dıyorlar, rengıyle alay edıyolar coguda eş dost bıseyde dıyemıyorum ama artık sogudum arabadan herkes arabama bı laf atıyor ben arabamı garaja cektım 3gundur yatıyor bıktım artık bu mılletten araba daha bın km bıle olmadı vay arkadas dıyorum bılsem bu kadar herkesın bı laf solıyecegını almazdım.
    Bırde dıreksıyona oturan yok şurası kotu yok motor dandık yok buna mı o kadar para verdın of beyler suan moralım bozuk arabama yenıden nasıl ısınabılırım acaba ?

verdiğiniz linki hızlıca bir okudum.
    beğenerek, severek, isteyerek, heyecanla alınan herhangi bir şeye ancak "hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun" denir.

malesef bizim insanımız böyle...
    karşıdaki insanın üzüleceğini hiç hesaba katmadan basiretsiz, anlamsız yorumlar yaparlar.

anladığım kadarı ile araç fiyatı+kredi faizi+kasko vs. (20.000tl ye 24 ay kaç para faiz gelir milletin haberi yok galiba)
    siz beğenip almışsınız, kimseye laf düşmez. para sizin, keyif sizin. cebimizdeki paranın hesabını mı vereceğiz?

hiiç kafaya takmayın, keyfinize bakın. "bıdı bıdı" yapana da "SANA NE!" deyin geçin gidin.
    sonuçta arabayı kendinize aldınız, onlara değil. millete bakarsak hiç birisi araba değil...

şimdi onu garaja çektiniz, 3 gündür yatıyor yaaa!!! olmaaz.... yarın çıkın gezin zevkini çıkartın...

iyi geceler.

• "El ağzına bakan sel ağzına yuva yapar" atasözümüz sizin için çok uygun, güle güle binin aracınıza.
  • para sizin keyif sizin hiç kulak asmayın derim söylenenlere
  • dikilmiş kumaşın lafı olmaz. = )

hayırlı olsun güle güle eskitin.
  • Bence ilk önce kendi kendine cevap vermen soru ;

Kim için yaşıyorum ?

Bir diğer önemli nokta arkadaşım , dostum , yakınım dediğin bir insan seni çalıştığın iş ile kullandığın araba ile

giyindiğin kıyafet ile değerlendiriyor ve bunu her fırsatta dile getirmekten cekinmiyorsa o insan senin hiçbir şeyindir

Zevk senin para senin sen kullanıyorsun kime ne ?

Takma kafana boşver keyifle kullan arabanı seni butür kişisel tercihlerinden ötürü küçük görenlerle de

selamı sabahı sınırla derim.

O insanlardan her zaman zarar gelir 1 gr. fayda gelmez boşver
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.