Şimdi Ara

Yeni aldığım ayakkabı biraz sıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün mağazadan beğendiğim ayakkabının 43 numarasını istedim ama bana 42 ve 42.5 getirdi. Baba ayakkabanin 42 sininde olacagini soyledi ben 42.5 u denedim ve biraz sıkmıştı. Ayağıma falan baktı 43 buyuk gelir dedi bunun esneme payı var 42.5 uygun olur dedi. Bende guvenip ayakkabiyi alip ciktim. Suan giyniyorumda yanlardan biraz sıkıyor. Acaba zamanla dedigi gibi açılır mı yoksa 43 ellerinde yotu diye bana geciirdiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 9 Aralık 2019; 12:7:21 >

• dostum ayak saglıgı çok önemli,bence değiştir onları
    ayakkabı alırken ucuza kaçmayın ileride çok ağrır ayaklarınız.
  • Ayakkabin deri ve yanlardan sıkıyor ise kesinlikle açılır ben hep oyle tercih ederim bikac giymede rahat edersin uclardan vuruyor ise sakin giyme
  • dedikleri gibi yanlardan açılır da uçlardan vuruyorsa sıkıntı. ama yanlardan çok sıkıyorsa yine de değiştir açılana kadar ayağını acıtır, yara yapar değmez yani. bir de ayakkabıyı yatmadan önce havluyla falan doldurup iyice sıkıştırıp özellikle ayağını sıkan yeri beklet sabaha kadar açılır
  • İzninizle hortlatmak istiyorum. 45 numara columbia hatana max outdry ayakkabı var. bu biraz geniş geliyor. aslında rahat gibi ama birazda geniş gibi. zaten giyince daha da genişler diye endişe ediyorum. tekrar alacağım. bu defa 44 almak istiyorum. 44 ise mağazada denediğimde yanlardan biraz sıkıyor. boyda sıkıntı yok. 44 alsam yanlardan açar mı?

• Ayakkabi acilmaz! Oyle birsey yok! Bende oyle saniyordum, iyi bir Spor Marka ayakkabisindaki yetkiliyle konustum. Biyle birsey yok dedi, aldiginiz ayakkabi ilk giydiginiz andan oturup icinde kendinizi rahat hissetmelisiniz dedi ve ekledi iyi ayakkabi acilmaz. Ayakkabi sikiyorsa bir buyuk numarasini alin dedi eger buyuk numara yoksa o ayakkabiyi almayin dedi!

Sonradan acilir sozu pazarci taktigidir! Adamin elinde buyugu yoktur alipta gidin diye oyle der, giydikten sonra zaten degistirmez. Sikan ayakkabi hem sagliga hemde ayakkabiya zarar verir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Şubat 2024; 16:22:59 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. İlk aldığımda ayağımı iki büklüm yapan ayakkabıyı şu an çok konforlu şekilde giyiyorum. Sadece birazcık zaman istiyor.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

doğru diyorsun başıma geldi. puma smash almıştım ilk giyişte bir sorun yoktu ama 1 2 saatten fazla kalınca ayağımı çok kötü vuruyordu. tamirciye verdim o kalıba oturttu öyle zorlayarak biraz açtı iyi oldu. smash modelini beğeniyorum ama anzarunu alınca şahinden mercedese geçmiş gibi hissettim aşırı rahat bir ayakkabı.

aynı marka ama neden rahatlıkları bu kadar farklı anlamadım.

• Yeni aldığım ayakkabı biraz sıkıyor

Dandik ayakkabı ile Paris' te günde 25 km yürüyünce ayak bu hale gelmiş ama Paris' in havasından olacak döndüğümde farkedebildim.

6 ayda zor iyileşti...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.