Şimdi Ara

Yeni Aldığım Bilgisayarımdan Erişebildiğim İnternet Hızı Olması Gerekenden Yavaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz salı yeni bir bilgisayar aldım kendime. Windows 10 kurulu şu anda. Normalde 23-24 mbit almam gerekirken 7-8 mbit civarında bir hız alıyorum. Önce türk telekom müşteri hizmetlerini aramayı düşündüm fakat eski bilgisayarım ve telefonumdan da hız testi yaptığımda 23-24 mbit civarlarında bir hız aldığımı gördüm. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum. Çözüm önerisinde bulabilecek var ise çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• yeni bilgisayarında var ise firewall ayarlarını kontrol et bilsisayarını kablolu kablosuz olarak test etme imkanın varise dene, ayrıca kullandığın cat5 kablo 8 damarlı olmalı bazı kablolar 4 damar oluyor 4 damarlı kablolarda max hız 10mbt olur
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Kablolu olarak test ettiğimde herhangi bir sorun gözükmüyor. Firewall ayarları ile de oynadım fakat wifi ile ağa bağlı iken sorun hala devam ediyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

yeni bilgisayarında var ise firewall ayarlarını kontrol et bilsisayarını kablolu kablosuz olarak test etme imkanın varise dene, ayrıca kullandığın cat5 kablo 8 damarlı olmalı bazı kablolar 4 damar oluyor 4 damarlı kablolarda max hız 10mbt olur
    Kablolu olarak test ettiğimde herhangi bir sorun gözükmüyor. Firewall ayarları ile de oynadım fakat wifi ile ağa bağlı iken sorun hala devam etmekte maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.