Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz salı yeni bir bilgisayar aldım kendime. Windows 10 kurulu şu anda. Normalde 23-24 mbit almam gerekirken 7-8 mbit civarında bir hız alıyorum. Önce türk telekom müşteri hizmetlerini aramayı düşündüm fakat eski bilgisayarım ve telefonumdan da hız testi yaptığımda 23-24 mbit civarlarında bir hız aldığımı gördüm. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum. Çözüm önerisinde bulabilecek var ise çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yeni bilgisayarında var ise firewall ayarlarını kontrol et bilsisayarını kablolu kablosuz olarak test etme imkanın varise dene, ayrıca kullandığın cat5 kablo 8 damarlı olmalı bazı kablolar 4 damar oluyor 4 damarlı kablolarda max hız 10mbt olur
BarbarosTUGRUL
kullanıcısına yanıt
Kablolu olarak test ettiğimde herhangi bir sorun gözükmüyor. Firewall ayarları ile de oynadım fakat wifi ile ağa bağlı iken sorun hala devam ediyor maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
yeni bilgisayarında var ise firewall ayarlarını kontrol et bilsisayarını kablolu kablosuz olarak test etme imkanın varise dene, ayrıca kullandığın cat5 kablo 8 damarlı olmalı bazı kablolar 4 damar oluyor 4 damarlı kablolarda max hız 10mbt olur
Kablolu olarak test ettiğimde herhangi bir sorun gözükmüyor. Firewall ayarları ile de oynadım fakat wifi ile ağa bağlı iken sorun hala devam etmekte maalesef.