Bildirim
Yeni aldığım freedos laptop usb görmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Acer CommunityAspire 3 A315-31-COA7. BIOS has not option to boot using USBhttps://community.acer.com/en/discussion/526858/aspire-3-a315-31-coa7-bios-has-not-option-to-boot-using-usb
-
flash belleği rufus ile uefi olarak hazırlamanız gerekiyor.
Flash bellek USB 3.0 portunda sorun çıkartıyorsa 2.0 portuna takmayı deneyin.
Sorun hala devam ediyorsa başka bir USB bellek ile deneyin. -
Yıllardır format attığım bir usb vardı bozulmui olma ihtimali var mı elimde başka bilgisayar olmadığı için test de yapamıyorum -
RUFUS ile doğru şekilde hazırladıysanız sorun muhtemelen usb bellektedir. Arızalı demiyorum, bazen bu olabiliyor. Başka bir tane takınca çalışıyor. -
Şuan yapmam gereken bir başka bilgisayarda denemem duruma göre yardımcı olursanız tekrar sevinirim -
O hazırladığınız usb bellek başka bir bilgisayarda çalışabilir. Bilgisayarlar bellek seçiyor bazen. -
BIOS ayarlarına bak UEFI de gormuyor bazen legacy yapman gerekebiliyor Secure boot falan varsa kaldır başlangıçta USB portları disable goruyorsa enable a cevır usb belleğin doğru hazırlandığından emin ol ve kuruluma basla en kötü dvd ile kur -
Dediğin gibi hocan farklı USB de denedim çalıştı sağ olun konu kapanabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X