yok hocam gittim koşa koşa geri aldım cihazımı haklısınız iyi ki sormuşum buraya başımı ağrıtmak hiç istemem. en azından bunu yapan elemana yaptırım uygulansa iyi olur içim rahat eder. |
Bildirim
yok hocam gittim koşa koşa geri aldım cihazımı haklısınız iyi ki sormuşum buraya başımı ağrıtmak hiç istemem. en azından bunu yapan elemana yaptırım uygulansa iyi olur içim rahat eder. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hocam buradaki yorumları görünce ve burada açılan servis şikayetleri konularını görünce koşa koşa gittim geri aldım iyi ki sormuşum buraya |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne diyeyim hocam maalesef ki alıştık bu tarz şeylere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam mahkeme falan değilde o adamı sadece üst yöneticilere şikayet etmek istiyorum mesela a-101 çalışanını mağaza sorumlusuna şikayet etme gibi. kutuyu açarken videosunu almıştım. yani çizik olmadığına dair kanıt var öncesinde. bu arada hocam bu biraz da şans işi ve her teknik servis aynı olmuyor mesela apple ın pupa ve lydia servisi var. siz iyisine denk gelmişsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim ki İstanbuldaki Sms Infocom Teknoloji Servisine gönderildi hocam. bir gün işiniz düşerse servise sakın bunu tercih etmeyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |