Şimdi Ara

Yeni Aldığım Laptopu Kurulumda Takıldı Kaldı Bilgisayar Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün Hepsiburadadanhttp://www.hepsiburada.com/asus-k556uq-xx935t-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002AIIL şu linkteki bilgisayarı satın aldım.bilgisayar elime ulaştıktan sonra kurulun için biligisayarı açtım ve bilgisayar adı tarzı şeyleri seçtim yani standart kurulumda istenilen şeyleri yaptım kurulum esnasında asus hesabı oluşturmam istendi onu doldurdum iler seçeneğine tıkladım ve orada takıldı daha sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı.yeniden başlatıktan sonra dil saat ülke seçeneği olan yere geldi oradan seçim yaptıktan sonra hızlı kurulum seçeneği geldi ileri dedim ve bir kaç dk yükleme yapar gibi bekletip bilgisayar tekrardan kendini başlattı ve dil seçim yerine geri döndü bu olayı 10 15 kera daha denedim ama kurulum burada takıldı kaldı , bir çözüm önerisi olan varmı ?

• Hocam formatı attıgınız iso bozuk olabilir baska bir iso indirip dener misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 4 Aralık 2016; 17:8:17 >
  • format atmadımki yeni alınmış bilgisayarı açtım sadece
  • XeKsenon kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılacak tek şey temiz iso indirip at format bunun farklı bir cozümünü bilemiyorum valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.