Casper Nirvana T4400 marka laptopumun ekranı bizim oğlanın marifeti ile kırıldı. Bende ebay'den Amerikadaki bir satıcıdan icindeki ekranın markası olan Innolux BT156GW01 ekran siparis verdim. Ancak satıcı aynı boyut ve özelliklerde olan LG marka başka bir ekran yolladı. Ekranı normal şekilde taktım kablosunu bağladım ancak ekran çalışmadı, hiç tepki vermedi. Ne arka ışık yanıyor ne bişey oluyor. Bu ekran işinden anlayan varsa yardım etsin, gelen ekran mı bozuktur yoksa uyum problemi mi vardır. Kablosu bağlantısı olsa bile ekran uyumsuz olup tepki vermemesi olur mu? Eger uyumsuz ise buradan birine satar parami kurtaririm cunku Amerikaya geri gondermek daha cok dert, eger bozuksa yapacak bisey yok tek care geri gondermek ve yenisini almak.
Satici belki anlar diye youtube'a birde ekrani takarken ne yaptigimi gosteren bir video koydum linki ona gonderdim ama ses gelmedi.
kendi yerimizde sıkıntılı cihazlara bakmaktayım. Ekran kartı arızaları,chipset arızalarını onarmakta veya orjinal parça ile birebir garantili değiştirmekteyiz. Dilerseniz cihazınızı bir gönderin (getirin)sıfırdan kuralım bir bakalım ücretsiz arıza tespiti yapmaktayız,sıkıntınızı giderelim.