Şimdi Ara

Yeni ekran kartım görüntü vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün forumdan bir arkadaştan aldığım msi hd7850 1gb ekran kartın bu gün elime ulaştı.Ekran kartını taktığımda ekrana görüntü gitmiyor.Dvı to vga dönüştürücüyle denedik olmadı.Hdmı denedik olmadı,Dvı dan hdmı kablo ile denedik malesef oda görüntü vermedi.Anakart eski olduğundan çalışmassa diye forumdan soru sormuştum.Çalışır demişlerdi ama malesef çalışmıyor.
    Anakart: Asus p5vd2 mx se
    İşlemci: İntel Pentium d 925
    1 gb ddr2 ram var.
    Ufaktan sistem güncellemeye başladım.İşlemciyi falan değiştirecektim yaza doğru.Önce ekran kartı almaya karar vermiştim.Hangi parçadan dolayı görüntü gitmiyor olabilir?Biz anakarttan dolayı görüntü gitmediğini düşünüyoruz.Eskiden aldığım 9800gt aynı bu şekilde görüntü vermemişti onun yerine g210 vermişlerdi.Oda yanınca x1050 kullanmaya başladım.x1050 ile sistem çalışıyor bu arada.Power yetiyor ekran kartı için.Sistem tamamen çalışıyor ama tek sorun görüntü gitmiyor.Sorun ne olabilir arkadaşlar?

• Yeni anakart almanız daha mantıklı olur.Ekran kartına harici güç kablolarını taktınızmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Yeni anakart almanız daha mantıklı olur.Ekran kartına harici güç kablolarını taktınızmı ?

Evet taktım.Dönüştürücüylede denedim sorun varsa diye ama bi fark olmadı.Sistem çalışıyor sadece ekranda görüntü yok.
  • Eğer powerın yettiğine eminseniz anakartla uyuşmuyordur ekran kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Eğer powerın yettiğine eminseniz anakartla uyuşmuyordur ekran kartı.

Teşekkürler hocam işlemciyede uygun düzgün bi anakart yok.775 ler bile desteklemiyo.Via cipsetliler hep bendekide via çipsetli zaten değişen bişey olmayacak gibi anakart alasamda.Mecbur kart yatacak gibi.Bios güncellemek istiyorum.Uçmassa anakart belki çalıştırabilir.
  • o sisteme o ekran kartı zaten cok fazla önce diğer bileşenleri yenileyin
  • Kartı başka sistemde deneyin
  • bende bu işlemci var win 7 kullanıyorum ancak cpu sürekli 100lerde ne video izliyorum ne başka birşey yardım edebilecek olan varsa pm atabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra69

bende bu işlemci var win 7 kullanıyorum ancak cpu sürekli 100lerde ne video izliyorum ne başka birşey yardım edebilecek olan varsa pm atabilirmi ?

Hocam aynı sorun bendede var.Pek sorun diyemeyiz aslında işlencinin gücü yetmiyor sanırım.Google chrome deyken bile %100 de geziyor.İşlemciyi yenilemek gerekiyor.

• Hocam gu kart tahminim minimum 500 wat power gereksinimi sunuyordu. Sizin power orjinal watt mi ? Piyasada 500 diye satilip 300 wat cikan 1000000 lerce powrr var degiserek deneyin derim birde powerdan karta 6 pin giriyor olmasi gerekli diye biliyorum.

• hocam 2 tane kasa var elimden ondan cıkarıp diğerine taktım sorun gene devam ediyor ekran kartını çıkarıp onboard denedim tek slot ram takılıydı gene aynı çözemedim bende bu alettemi sorun benmi birşeyleri yanlış yapıyorum anlamadım
  • Recep baltaş sorununu çözer

technopat forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: navruz38

Hocam gu kart tahminim minimum 500 wat power gereksinimi sunuyordu. Sizin power orjinal watt mi ? Piyasada 500 diye satilip 300 wat cikan 1000000 lerce powrr var degiserek deneyin derim birde powerdan karta 6 pin giriyor olmasi gerekli diye biliyorum.

Hocam sistemde güç harcayacak pek bir şey yok.Ekran kartı 130 watt.Kaç watt güç harcadığını hesapladığımda 314 watt gibi birşey çıkıyordu sanırım.Powerin 12a kanalında 22.5 a vardı diye hatırlıyorum.Bununda yeteceğini düşünüyorum.Eskiden 9800 gt ekran kartımdada bu sorun olmuştu.İşlemci anakart yenileyeceğim.

• Merhaba Arkadaşlar,
    İntel D945GCCR model bir anakart buldum.Bu anakartı alıcam ama bu anakartta sorun çıkartırmı?
  • anakrt ve işlemciyi beraber ya da ayrı ayrı satıp uygun fiyatlı başka bir anakart ve işlemci bak ama bence PSU'nda sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

anakrt ve işlemciyi beraber ya da ayrı ayrı satıp uygun fiyatlı başka bir anakart ve işlemci bak ama bence PSU'nda sıkıntı var.

Ekran kartı 130 w kadar güç çekiyor sanırım.Power Raidmax RX-500s sıkıntılı gibi durmuyor power.Technopat tada anakartı değiştirmeniz gerekiyor demişti birisi.Yazın işlemci anakart alacağım zaten.Yaza kadar çalıştırsın diye anakart bakıyordum.Çalıştırmassa geri iade edeceğim anakartı.Yinede sormak istedim sorun çıkartırmı diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.