Şimdi Ara

YENİ ALDIĞIM MAXİMUS FORMULA gıcırdıyor_yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese mrb.Bu gün maximus formula aldım ****4gb hyperxhyperx900mhz(1*4) ,4870 x2 ati,750quad silencer power,q6600 cpu 2 adet sata ile sistemi kurdum. toplayıp kurana kadar hatta kurunca bile ,,sistemi açıp diğer programlarrı kurmaya başlaıncada en ufak bir sorun vermedi.detram vs gibi hatalardan korkuyordum fakat en ufak hata vermedi.,taaki anakartın kutudan çıkan oyunu kuruncaya kadar.oyunu da kurdumn fakat oyun başlayınca en baştaki demo gösterimi ,sinematik görüntüler dahil rammlardan yada ramların tam yanndaki parçadn gıcırtı ,çığlık,gibi iki metalin birbirine sürtünmesii yada dişleri cama sürme gibi böyle gıcık bir ses gelmeye başladı. tam yeri anakarın remlerin olduğu soketler yada yanındaki devre parçalarından birisi...sesler sadece oyun açtığımda geliyor ve oyun açıldığından itibaren değil sadece ekranda bir gösterim olduğunda geliyor.yani oyunu ilk açtığımda ekran karardığında yok ama firmanın logosu falan girdiğinde var. logo bittiğinde yok sinematik gittiğinde var.kafayı yemek üzereyim. bilgisi olan varmı. anakartmı bozuk sizce. internete baya araştırdım pek bilgi bulamadım bu konu üstüne.Kesinlikle eminim ne hdiskten ne powerdan ne fanlardan nede ekran karından gelmiyor ses,,,birde anakart hariç diğer parçaları gigabyte dq6 ile kullanıyodum hiç bööle ses yoktu.acaba ne olabilir.

• bu sesi baska pyunlarda veya uygulamalarda alıyormusun.
  • ewt oyunların hepsinde geliyor bu ses
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.