Şimdi Ara

Yeni aldığım pipo ( SS li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatrısayılır bi fiyata aldım beyler orjinal gül kökü ağacıymış. tek parçadan kesme fitil kaşık felan alayını aldım 3 4 gündür bende yakmayıde öğrendim yarım saat 45 dk yanıyor tütünüde ucuz. merakı olan varsa yazsın fikrini.
     Yeni aldığım pipo ( SS li ) Yeni aldığım pipo ( SS li ) Yeni aldığım pipo ( SS li )
     Yeni aldığım pipo ( SS li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzinn -- 3 Ağustos 2013; 17:49:59 >

• İyi Akşamlar
  • Yaş Kaç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Yaş Kaç?

21 dostum
  • Kaç paraya patladı herşeyi ile birlikte.. Birde tütünü kaç gram ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar..?
  • sigaranın verdiği hazzı veriyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Yaş Kaç?

21 dostum

Genç İnsanlara Pek Gitmiyor Sanki.Gerçi Zevk Meselesi Tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koleksiyon vb birsey ıcın guzel ama 21 yasında bırının kullanırken gorsem kucuk bır tebessum olusur.
    yanı benım gozumde pıponun cıdden bı karızması var ve onu tasıyacak bırı degılsen gulerım.
  • Artık roftesambir ve playboy derginle tam bir elit insan -playboy sentezi olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

sigaranın verdiği hazzı veriyormu

Fazlasıyla. Zaten güzel bir şekilde öğrenip yakarsan inanılmaz temiz ve güzel bir duman çıkıyor. nargile felan halt yemiş. fakat şöyle bir durum var hergün kullanamıyorsunuz tütün nedeniyle ıslanıyormuş ağacı. haftada 2 kere içeceksiniz aralıklarla kuruması lazımmış. tabi birazda zahmetli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

sigaranın verdiği hazzı veriyormu

Fazlasıyla. Zaten güzel bir şekilde öğrenip yakarsan inanılmaz temiz ve güzel bir duman çıkıyor. nargile felan halt yemiş. fakat şöyle bir durum var hergün kullanamıyorsunuz tütün nedeniyle ıslanıyormuş ağacı. haftada 2 kere içeceksiniz aralıklarla kuruması lazımmış. tabi birazda zahmetli

haftada 2 kere mi bana gelmez o zaman fön makinasını tutup kurutsak olmuyormuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kaç paraya patladı herşeyi ile birlikte.. Birde tütünü kaç gram ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar..?

pipo 110 tl benimki kaliteli beginner diyebilirim. kaşık içini temizleme aparatı vs. 20 25 tl tütünde 10 15 tl ye tütüncülerden çok güzel tütün bulabilirsin. piponu düzgün yakar ve iyi kullanırsan çok uzun yıllar dayanır tütünde haftada 2 kez kullanırsan en az 1 2 ay gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzinn -- 3 Ağustos 2013; 17:24:31 >
  • hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Yaş Kaç?

21 dostum

Haklısın zaten abartmıyorum haftada 1 defa felan oda baya keyif veriyor. Birde evden dışarda içmiyorum zaten rahat ortam olucak genelde gece odamda tekken müzik eşliğinde iyi gidiyor :)

• Apaci misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş Kaç?

21 dostum

Haklısın zaten abartmıyorum haftada 1 defa felan oda baya keyif veriyor. Birde evden dışarda içmiyorum zaten rahat ortam olucak genelde gece odamda tekken müzik eşliğinde iyi gidiyor :)

Ya Kimse Bir Şey Diyemez de Dışarıdan Görenlerin Tepkisi Farklı Oluyor,Garipsiyorlar En İyisi Keyfine Yalnızken Bakmak Tam da Senin Yaptığın Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 3 Ağustos 2013; 17:28:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kaç paraya patladı herşeyi ile birlikte.. Birde tütünü kaç gram ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar..?

pipo 110 tl benimki kaliteli beginner diyebilirim. kaşık içini temizleme aparatı vs. 20 25 tl tütünde 10 15 tl ye tütüncülerden çok güzel tütün bulabilirsin. piponu düzgün yakar ve iyi kullanırsan çok uzun yıllar dayanır tütünde haftada 2 kez kullanırsan en az 1 2 ay gidecektir.

Teşekkür ederim.. Son olarak pipoya tütün bastığınızda yaklaşık olarak ne kadar süre tüttürüyorsunuz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

Apaci misin?

yok kardeş ben yaralı staylayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş Kaç?

21 dostum

Ya Kimse Bir Şey Diyemez de Dışarıdan Görenlerin Tepkisi Farklı Oluyor,Garipsiyorlar En İyisi Keyfine Yalnızken Bakmak Tam da Senin Yaptığın Gibi

Bende zaten o tepkileri hiç sevmiyorum bir arkadaşım bi mekanda yakmıştı herkez görmemiş gibi döndü baktı felan hiç bana gelmez :D amacı keyif zaten keyif alamayıp rahatsız oldukdan sonra neye yarar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.