Şimdi Ara

Yeni aldığım pipo ( SS li ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Kaç paraya patladı herşeyi ile birlikte.. Birde tütünü kaç gram ve fiyatları aşağı yukarı ne kadar..?

pipo 110 tl benimki kaliteli beginner diyebilirim. kaşık içini temizleme aparatı vs. 20 25 tl tütünde 10 15 tl ye tütüncülerden çok güzel tütün bulabilirsin. piponu düzgün yakar ve iyi kullanırsan çok uzun yıllar dayanır tütünde haftada 2 kez kullanırsan en az 1 2 ay gidecektir.

Teşekkür ederim.. Son olarak pipoya tütün bastığınızda yaklaşık olarak ne kadar süre tüttürüyorsunuz..?

Bu tamamen tütünün kalitesine ve size bağlı oluyor tütün çok kuru ve çok sıkı bastırdıysanız çok zor yanıp çabucak bitiyor tütün çok yaş olup gevşek bastırdıysanız bir türlü yanmıyor. internetten öğrendim bende baya detaylı anlatıyorlar ama öğrenip düzgün bir biçimde yakarsanız 10 ar dakika tekrar bi körükleyerek 30 40 dakida gider zaten sıkılıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

sigaranın verdiği hazzı veriyormu

Fazlasıyla. Zaten güzel bir şekilde öğrenip yakarsan inanılmaz temiz ve güzel bir duman çıkıyor. nargile felan halt yemiş. fakat şöyle bir durum var hergün kullanamıyorsunuz tütün nedeniyle ıslanıyormuş ağacı. haftada 2 kere içeceksiniz aralıklarla kuruması lazımmış. tabi birazda zahmetli

haftada 2 kere mi bana gelmez o zaman fön makinasını tutup kurutsak olmuyormuymuş

o şekilde denersen ahşabı çatlatırsın hiç birşeye yaramaz elinde kalır pipo

• Kevenir koyunca daha güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Koleksiyon vb birsey ıcın guzel ama 21 yasında bırının kullanırken gorsem kucuk bır tebessum olusur.
    yanı benım gozumde pıponun cıdden bı karızması var ve onu tasıyacak bırı degılsen gulerım.

bende ondan korktuğum için evde takılıyorum
  • Heves ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

İçine normal tütün mü atıyorsun?

hayır kendi yaş pipo tütünü oluyor herhangi bir tütüncüden bulabiliyorsunuz çok değişik kokuda ve tatlarda olanı var zaten zevk veren kokusu oda parfümü gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kevenir koyunca daha güzel oluyor.

• Kardeşim nerden aldın?Ben de başlangıç seviyesinde pipocuyum iki tane var pipom.İlk pipomda ufak bir çatlak oldu onu emekliye çıkardım.Şimdilik dursun diye çok dandik bir tane buldum onu kullanıyorum.Senin aldığın güzele benziyor.Tütün olarak ne kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Heves ettim şimdi

Tavsiye ederim kokusu felan çok güzel oluyor vişne ve çikolata özellikle çok güzel. ( kötü arkadaş gibi hissettim kendimi ) suyunu çıkarmadan keyif amaçlı kullanacaksan al derim haftada bir kime ne zarar verirki :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Heves ettim şimdi

Tavsiye ederim kokusu felan çok güzel oluyor vişne ve çikolata özellikle çok güzel. ( kötü arkadaş gibi hissettim kendimi ) suyunu çıkarmadan keyif amaçlı kullanacaksan al derim haftada bir kime ne zarar verirki :))

Şuan alabilir miyim bilmiyorum ama aklıma yattı ilerde bir gün alabilirim belki
  • Nerden kaça aldın? Köydeki dedeme 1 tane alıp yolluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Kardeşim nerden aldın?Ben de başlangıç seviyesinde pipocuyum iki tane var pipom.İlk pipomda ufak bir çatlak oldu onu emekliye çıkardım.Şimdilik dursun diye çok dandik bir tane buldum onu kullanıyorum.Senin aldığın güzele benziyor.Tütün olarak ne kullanıyorsun?

tütünün resmini ekledim kardeşim. pipoyu ankara karum da 2. katta bi mağaza var böyle orjinal süs eşyaları zippo pipo barış çubuğu ne ararsan var oradan aldım. 1 tane kalmış ellerinde o çatlağın sebebi muhtemelen piponu dinlenmesini beklemeden çok kullanmandandır ahşap ıslandığı için kuruması gerekiyor bide üstüne tütüm yakarsan çatlıyor dikkat et ona yeni bi pipo alırsan yazık etme. internettende sipariş edebilirsin kapına kadar getiriyorlar. piponun kalitesi vs. içimi tadı etkiliyor tabi

• " " bu gifin verdiği havayı veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Nerden kaça aldın? Köydeki dedeme 1 tane alıp yolluyum.

araştırdım biraz internetten araştırma yap çok rahat bulrusun yaşadığın yerde satan yerler oda olmadı netten sipariş et. 110 120 tl civarında kaliteli başlangıç seviyesi pipolar. lakin anladığım kadarıyla dededen arsa tarla tapan kalacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

" " bu gifin verdiği havayı veriyor mu?

gifteki puro içiyor puro sıradan pipo gibi olmaz
  • dili çok uyuşturuyor ve ertesi gün dilinde acayip köt bir tat oluyor

ayrıca sönmesin diye sürekli içmek zorundasın...

kısacası pipo o kadar da zevkli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

dili çok uyuşturuyor ve ertesi gün dilinde acayip köt bir tat oluyor

bunlar kullandığın tütünün kalitesi nasıl yaktığın hazırlayış biçimin filtren ve ustalıkla ilgili. açıkca bende şuan biraz bu durumdayım ama bir kere yakıp 45 dk sönmeden içen adamda tanıyorum herşey zamanla :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

dili çok uyuşturuyor ve ertesi gün dilinde acayip köt bir tat oluyor

bunlar kullandığın tütünün kalitesi nasıl yaktığın hazırlayış biçimin filtren ve ustalıkla ilgili. açıkca bende şuan biraz bu durumdayım ama bir kere yakıp 45 dk sönmeden içen adamda tanıyorum herşey zamanla :)

kullandığım tütün CHE idi vişneli olanı. ayrıca pipo olayına 2 sene önce merak sarmıştım epey inceleme yaptıktan sonra pipo olayını girmiştim şuan içmek dahi içimden gelmiyor... En güzeli hiç tütün kullanmamak eğer çok canın çekiyorsa al bir tane parl. aqua blue bak keyfine.

• İçine white widow veya super lemon haze koy, çok güzel oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.