Şimdi Ara

yeni aldiginiz araci begenmeyen insanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Senin paranla mı aldım de.

hocam gerçekten iyi cevap.
  • Şu aracı alsaydın diyene sen al bakalım iyi miymiş, iyiyse ben de alırım diyorum. mavi ekran veriyorlar.
  • Ne yaptığınızı bilerek aldıysanız aracı, eleştiri canınızı sıkmasın.

Ne yaptığınızı bilmeden aldıysanız eleştiriye kulak verin, adamın dediğini yapmasanız bile size bişeyler katabilir, birdahaki sefere o konuyu da dikkate alırsınız.
  • sebdemi 1.2 renoyu 75 bine alanlardansın ?
  • Anti skodaci olan herkes neden skoda aldin diye soylendi durdu. Ve bunlar hayatinda skoda ya binmemis adamlardi.
  • Milletin nedediğini umursamamak gerek, sonuçta aracı kendimize alıyoruz eleştiren adama değil, ben öyle yapıyorum. Çok canımı sıkarsa tamam sen onu al diyorum , konu kapanıyor.
  • Yanlış yapmışsın. Alınan malın dönüşü var ise öyle denilir ama bunda artık dönüş yok. Kazasız belasız demen gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Takmayın böyle insanları
    Laguna alırken oooo neler demediler 2005 model laguna alacağına 2000 model polo al dediler 2002 model bora al dediler üzerine 5 bin ekleyip

İçime siniyorsa kimseye sormam alırım.Niye aldın diyenlere ben işimi bilirim sen bak işine derim

Aynılarını geçen hafta ben de duydum. Renoya o kadar para mı verilir diyenler falan oldu. Güldüm sadece. Cevap bile vermedim :) varsın kimse bilmesin anlamasın.. O insanlar öyle önyargılarıyla bakmaya devam etsinler

• Herhangi birisi araç almadan bana fikrimi sorarsa, bildiğim kadarı ile fikrimi söylerim, ama bir kişi araç aldıysa olumsuz hiç bir şey söylemem, çünkü alınmış, alınmıştır. Aynı şekilde ben bir araç aldığımda da hiç kimsenin olumlu ya da olumsuz fikrini sormam ve konuşturmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

sebdemi 1.2 renoyu 75 bine alanlardansın ?

Yok 116d aldım 116 bine. Aracın şimdiki katalog değeri 140 bin.

Dün bir arkadaş, keşke nissan qq alsaydın, jip daha çok yakışırdı sana ben bunun içine sığamıyorum dedi.

Bana kalsa 2 kapılı mx 5 alacaktım, sadece hatunu oturtacaktım yanıma demedim diyemedim
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız dedim zaten ancak gidip senetle galeriden almış birde kendimi tutamadım aylardır bize danışıyordu hangi aracı alayım diye
  • Arabayı alana kadar kimsenin sesi çıkmaz aldıktan sonra nasılsa işe yaramayacak ya söylediği, fikir verir. Adama mitsubishi carisma aldık diyoruz kamyon mu aldın diyor. Otomobil olduğunu söyledikten sonra başka araba öneriyor ama halbuki aldığım modeli kamyon sanan bi insan 2 dakikada modelleri karşılaştırıp öneri sunuyor. Gelde ciddiye al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 28 Aralık 2016; 11:03:16 >
  • Valla passat aldığım zamanlarda almanlar yapıyo yeaa diye arabayı incelemişlerdi kıs kıs gülüyordum bende tabi ama arabadan memnunum
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    :) arkadaşa dedim kia cerato aldim. Hyundai kia mi dedi yaa. Ama sonra beğendi arabayi

• Benimde bu ara honda city'ler hoşuma gitti cesaret edip alamıyorum.
    kasasını beğenmeyen çok ve neden tutulmadı anlamadım. gerçi tutulsa daha fazla fiyatlara satılırdı heralde :)
    parça bulabilir miyim emin değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 28 Aralık 2016; 11:16:31 >
  • Muhtemelen yeni aracım da Honda olacağı için eleştiriye açık olmam şart, ne de olsa en fazla hasmı olan markalardan ülkemizde. :)
  • Bu tarz insanlar genelde hep benim olsun hep ben ben ben diyen tiplerdir. Sen aldığın zaman rahatsız olurlar o yüzden de hayırlı olsun demek yerine bir ton vıdı vıdı ederler. Hocam bu tip şeyler duyarsanız size tavsiyem ben bunu aldım, sen almazsın demeniz yeterlidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Anti skodaci olan herkes neden skoda aldin diye soylendi durdu. Ve bunlar hayatinda skoda ya binmemis adamlardi.

Hocam insanlar binmedikleri yada bilmedikleri markaları tamamen önyargılarıyla, kulaktan dolma laflarla eleştirmeyi seviyor...

Bazı insanlar Skoda yı hala o eski pick-up lardan oluşturduğu algıyla eleştiriyor :)

Konuya gelecek olursak yeni araba alan birine eleştirel yaklaşan adam fesattır yada kafası çalışmıyordur. Alan almış hayırlı olsun de geç...
  • çok da fifi de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bir doğru olsaydı bir sürü seçenek olmazdı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.