Şimdi Ara

Yeni Alfa 156'm ile başıma gelen trajikomik ama ciddi dert ve yardımlarınız??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen cuma bir 156 aldım. 2004 model 122000'de. Akşam aldım, şehir merkezinden yaşadığım ilçeye gelirken kaza yaptım. Benim burnum bile kanamadı. Ama işin kötü yanı henüz kasko yaptırmamıştım ve sonraki gün gidip yaptıracaktım. Cumartesi günü yed-i emin'de aracı gördüm. Beklediğimden iyi durumda çıktı ama gene 7-8 bin tutacak gibi.

Şimdi sizlere sorum şu: Aracın kaportasında ön sol çamurluk kesin değişecek sağda far bile sağlam. şoför kapı ve sol arka kapı saclar değişecek. Sağ taraftan emin değilim. Kaput düzeltilebilir gibi. Tavan sacı tepeli tepeli eğilmiş bence değişecek. Arka sağ çamurluk düzelecek vs. Bunlara usta son kararı verir.

Ancak benim kararım şu: Aracın alt yapısını oluşturan ön arka alt takımda ne varsa iyi ve sıfır parçalarla değiştirmek istiyorum. Rot, salıncak, viraj çubuğu vs. ne varsa. Bu araçta ön ve arka alt yapı yürür sistemleri oluşturan bütün parçalar nelerdir? Ona göre parçaları kendim araştırıp ucuza almak istiyorum. Bir de motoru tutan kulakçık vs. gibi bütün parçaların ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum.

Telefonla yardımcı olabilirseniz numaram: 0535 780 87 60

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_solid++

güncel

http://www.yedekparcabizde.com/
    yukarıdaki link engin otoya ait. orijinal parçaları buradan bulabilirsin. ben çok parça aldım ordan yürüyen aksamla ilgili. fiyatlar da gayet makul. fakat sakın yerli parça alma. parçalar mutlaka italyan olsun. akşam 6 dan önce siparişi verirsen yarın elinde olur.
    kolay gelsin.
  • Sağolan hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.