Şimdi Ara

Yeni alınan batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopun bataryasını değiştireceğim de açıklamada şu olay yazıyor. Ben mantığını anlayamadım bataryayı doldurup boşaltınca ne değişiyor acaba bilgisi olan var mı?

NOTEBOOK BATARYASININ UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI IÇIN YAPILACAK IŞLEMLER.

Yeni alınan bir bataryanın ilk kullanımı çok önemlidir ve bataryanın gelecekteki ömrü ve performansı büyük oranda ilk kullanımda belirlenir.

Yeni aldığınız bataryayı ilk olarak şu şekilde kullanınız:

Yeni alınan bataryayı kesinlikle şarj etmeden kullanmayınız. Notebooka bağlı ve notebook kapalı vaziyette iken yaklaşık 10-12 saat şarjda bırakınız. Notebooku çalıştırdığınızda bataryanın %100 dolmuş olduğunu göreceksiniz. Bataryayı %5 seviyesine kadar deşarj edip tekrar %100 oluncaya kadar şarj ediniz. Bu işlemi 4-5 kez tekrar ediniz. Bataryanız gelecekteki kullanımı için en verimli şekilde hazırlanmış olacaktır. İlk kullanımda bataryanın düşük performans göstermesi normaldir. Batarya gerçek performansına 5-10 şarj ve deşarj işleminden sonra ulaşır.

• Şarj ve Deşarj işlemi dengeli olmuş olur sonrasında. Pilburada'dan Toshiba cihazım için bir batarya aldım. Gayet memnunum, ilgi alaka olarakta çok ilgilendiler. Canlı destek üzerinden görüşüp whatsapp üzerinden bilgi verildi. Batarya ihtiyacı olanlar mutlaka bir uğrasın bu siteye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.