Şimdi Ara

Yeni Animemiz Geldi :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zombi TR

quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Sanırım manga uyarlaması olmayacak bu çok kötü oldu. Benim bildiğim başlangıçta Red'in Poliwhirl ve Bulbasaur'ı vardı. Green'de ise Charmander vardı. Keşke mangasının uyarlaması olsaydı. Gerçekten mükemmel olurdu.

Red Charmander ile başlıyor. Green Bulbasaur ile başlıyor, Blue Squirtle ile başlıyor, zaten isimleride başlangıçlara göre değil mi ?

Blue=Mavi=Su=Squirtle
    Green=Yeşil=Çimen=Bulbasaur
    Red=Kırmızı=Ateş=Charmander

Mangadan bahsediyorum dostum. Red'in ilk pokemonu Poliwhirl'di. Green'in ilk bölümde Mew'e karşı Charmander ile dövüştüğüne eminim. Hatta Oak'ın laboratuvarında izinsiz dolaşırken Bulbasaur ile tanışıyor ve bir dizi olaylardan sonra Oak Bulbasaur'ı ona hediye ediyor. Altta vereceğim manga linkinden görebilirsiniz:

http://www.mangahere.com/manga/pokemon_adventures/v01/c001/

• cok güzelmiş be çok sağlam hocam normal pokemonun dışında baska bseymi bu karakterler sürekli hareket halinde pokemondaki gibi duraksamalar yok süpermiş nerden izleybilriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Sanırım manga uyarlaması olmayacak bu çok kötü oldu. Benim bildiğim başlangıçta Red'in Poliwhirl ve Bulbasaur'ı vardı. Green'de ise Charmander vardı. Keşke mangasının uyarlaması olsaydı. Gerçekten mükemmel olurdu.

Kesinlikle manga uyarlaması olsaydı, sıkı takipçisi olurdum ama şimdi kafalarına göre senaryo belirlerse Ash'in ergenliklerine benzer şeyleri tekrar görebiliriz.
    Manga konusunda da tamamen haklısınız. ^^
  • Sanırım bir yada birkaç bölüm olacak çoğu yerde öyle yazıyor .
  • Red i seslendirecek kişi belli oldu !!!

Naruto animesindeki Naruto adlı karakteri seslendiren kişi Red i seslendirecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 7 Eylül 2013; 17:01:22 >
  • Yeni animenin çıkmasına sevindim. En çok da Roket Takımının saçmalıklarını her bölümde tekrarlamayacakları için mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcı

Yeni animenin çıkmasına sevindim. En çok da Roket Takımının saçmalıklarını her bölümde tekrarlamayacakları için mutluyum

Kesinlikle.Anime bölümlerinin yarısı Jessie ve James ikilisinin başarısız denemeleri ile geçiyor, sırf bu yüzden izleyemiyorum animeyi.
  • Yeni Trailer Geldi..
    https://www.youtube.com/watch?v=049tntARnuM
    Can Barı gelmiş sanırım eğer öyleyse çok güzel bir anime olucak belli ki. Pikachu iman gücüyle herkesi tokatlayamıcak. Birde Seri halinde çıksaydı keşke neyse.
    Red: Charmander Pallet e görü dön pls datte bayo..
  • 3 yeni fragman da ilk mesaja eklendi
  • Oyunu konu alacak beyler Manga rahat rahat anime olmaz, mangası apayrı bir dünya gibi
  • Oyunu konu alması çok güzel olmuş bence.Manga hem senaristi zorlardı hemde orjinal hikaye bozardı biraz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Bence o çocuk Ash in Diğeride Gary nin çocuğu Ve ikiside babasının kim olduğunu bilmiyor ve bunlara bunu brock anlatacak

Gary yi gören varmı ben hiç görmedim kanto dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Bence o çocuk Ash in Diğeride Gary nin çocuğu Ve ikiside babasının kim olduğunu bilmiyor ve bunlara bunu brock anlatacak

Sinnohta Vardı Gray Birde Johtoda Vardı Oda Turnuva İçindi Sinnohta Gezi Yapıyordu Yanlış Hatırlamıyosam Eğer Gilgarın Gliscor Olması İçin Dragon Fang Veren Kişide Oydu Sonra Sinnohta Göl Koruyucularının Yakalandığı Bölümdede Vardı Diye Hatılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Sinnohta Vardı Gray Birde Johtoda Vardı Oda Turnuva İçindi Sinnohta Gezi Yapıyordu Yanlış Hatırlamıyosam Eğer Gilgarın Gliscor Olması İçin Dragon Fang Veren Kişide Oydu Sonra Sinnohta Göl Koruyucularının Yakalandığı Bölümdede Vardı Diye Hatılıyorum

Özletti kendini.

• Narutonun seiyusumu seslendiiriyor

• resimlerine baktım adam mega charizard ile mew two yakalıyor

http://www.serebii.net/anime/pictures/specials/032/ep4ps1.shtml
  • İlk Bölümün Türkçe Altyazısı TürkAnime.tvde var Ve Çok Sağlamdı
  • İlk bölümü beğendim, gerçekten güzel olmuş. Devamını bekliyorum.
  • Onix

• Marowak ve Cubone'nun hikayesini doğru olarak öğrenebildik nihayet.
    Edit: Roket takımının bu şekilde olduğunu görünce insan Jessie ve James'i özlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 5 Ekim 2013; 22:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.