Şimdi Ara

Yeni Animemiz Geldi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PokemonTurkiye paylaşmış sabah, görünce şaşırdım açıkçası beklemiyordum böyle birşey.

quote:

Normal seriden bağımsız olacak animenin adı : Pokémon: The Origin ve 2 Ekim'de Japonya'da yayına girecek. Haftalık seri olmayacak. Özel bölüm olarak yayınlanacak.

Anime; Red, rakibi Green ve Gym Lideri Brock'un yolculuğunu konu alacak. Klasik Pokemon oyununun animesi olacak.

Hoşuma gitti benim açıkçası. Gözüm bizimkilere alışmış olsa da yenileri sevmedim değil

Yeni fragmanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 20 Eylül 2013; 23:39:38 >

• Haftalık seri olmayacak tek bölüm mü olacak yani yoksa arada bir mi çıkacak?
  • Ben çok umutluyum bu animeden Brock alıştığımız gibi değil sadece gerisi aynı Acaba artık şu Ash'in babasının kim olduğu çözülür mü ? Ama Brock yetişkin gibi görünüyor demekki Ash'den sonraki bir zamanı anlatıyor bu anime of kafam karıştı beklemek en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi pikachu yerine charmender ile mi başlıyor seri

Değişik olucak türkiyede yayınlansa keşke.
  • Çizimler sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Haftalık seri olmayacak tek bölüm mü olacak yani yoksa arada bir mi çıkacak?

Orayı ben de anlamadım.

During the Pokémon Game Show, it was announced that a brand new anime special will run to coincide with Pokémon XY. This anime is called Pokémon: The Origin, features Red & Green, is based directly on the games, and is to air on October 2nd as a special broadcast. The show features Red as he starts his journey and battles his rival Green, and the Gym Leader Brock.

Yazıyor Serebii'de. Özel bir yayın olarak 2 Ekim'de yayınlacak demişler sadece.
  • Mükemmel olucak çünkü konusunu mangadan alıyor.Okuyan bilir gayet sağlam bir hikayesi var manganın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağlam bir trainer izleyeceğiz bu sefer
  • Pokemondaki saçma kısımlar olmayacak gibi daha ciddi bir hikayeye benziyor. Seri olarak çıksaydı tadından yinmezdi..
  • Gerçek Ash Mangadan Animeye Geliyor Bu Çok İyi Oldu
  • Normalde mangada Red'in Bulbasaur'ı vardı diye hatırlıyorum.Mangaya göre değil demekki.
  • Red varsa red'in charmanderı olacak tabiki.ancak red'de venusaur blastoise ve charizard var zaten.nasıl yakalayacak acaba?
    bence haftalık seri olarak çıksın çıkarsa hiç kaçırmadan takip ederim.2 tane saçma sapam gruntı yenemeyen pikachusu 5 lvl tsutaarjaya yenilen doğru düzgün pokemonu olmayan veledi izleyeceğime roket takımını bitiren gelmiş geçmiş en iyi trainerı zevkle seyrederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

Red varsa red'in charmanderı olacak tabiki.ancak red'de venusaur blastoise ve charizard var zaten.nasıl yakalayacak acaba?
    bence haftalık seri olarak çıksın çıkarsa hiç kaçırmadan takip ederim.2 tane saçma sapam gruntı yenemeyen pikachusu 5 lvl tsutaarjaya yenilen doğru düzgün pokemonu olmayan veledi izleyeceğime roket takımını bitiren gelmiş geçmiş en iyi trainerı zevkle seyrederim.

Altına imza atarım , çok iyi yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 18 Ağustos 2013; 1:13:29 >
  • harika 1. nesil pokemonlar varsa izletir yine
  • Pika PiKacuu
  • Bence o çocuk Ash in Diğeride Gary nin çocuğu Ve ikiside babasının kim olduğunu bilmiyor ve bunlara bunu brock anlatacak
  • benim bildiğim mangada çocuğun bulbasaur ve poliwag'ı vardı. Ve o da ezikti. Bu OVA, Pokemon Red'in animesi gibi geliyor. Çünkü yan karakterin de blastoise'i var.

Silver'ın sonundaki karşılaşmamız geldi aklıma. Heyecandan yerimde duramıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Bence o çocuk Ash in Diğeride Gary nin çocuğu Ve ikiside babasının kim olduğunu bilmiyor ve bunlara bunu brock anlatacak

pokemonda da hep bir baba belirsizliği var 16 sezon oldu ash'in babası daha bir kere oğlum ne yapıyor ne ediyor diye sormadı

• Sanırım manga uyarlaması olmayacak bu çok kötü oldu. Benim bildiğim başlangıçta Red'in Poliwhirl ve Bulbasaur'ı vardı. Green'de ise Charmander vardı. Keşke mangasının uyarlaması olsaydı. Gerçekten mükemmel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Sanırım manga uyarlaması olmayacak bu çok kötü oldu. Benim bildiğim başlangıçta Red'in Poliwhirl ve Bulbasaur'ı vardı. Green'de ise Charmander vardı. Keşke mangasının uyarlaması olsaydı. Gerçekten mükemmel olurdu.

Red Charmander ile başlıyor. Green Bulbasaur ile başlıyor, Blue Squirtle ile başlıyor, zaten isimleride başlangıçlara göre değil mi ?

Blue=Mavi=Su=Squirtle
    Green=Yeşil=Çimen=Bulbasaur
    Red=Kırmızı=Ateş=Charmander
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.