Şimdi Ara

yeni apartmana internet alt yapısı döşetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam kardeşlerim bizim ev müstakildi mütah-it geldi 3 daire verdi yeni apartman dikti 4 ay sonra tapuyu aldık 1 aydır internet bekliyoruz cat6 kabloları var fiber kutusu var telekomu aradığımda eski müstakil ev gözüküyor diypr apartman olarak gözükmüyor + olarak bu alt yapı olıuşması için ne yapmam lazım nerden sıra alınması gerekiyor ?????????? teşekkürler iyi gunler

• mütahit yeni binayı yaparken belediyeden imar izni almıştır.
    belediye ile görüşün.

altyapının gelmesi içinde telekom müdürlüğüne dilekçe verin.
    ama türktelekomun altyapısı cat5 ile çalışmıyor.

saha dolabına kadar fiber saha dolabından sonra bakır kablo ile taşınıyor internet.
    yani normal telefon hatlarıyla.
  • B]telekoma gittim söledim durumu apartmanda her şey hazır tedaştan onay bekliyoruz diyorlar tedaşa gittim apartman şantiye elektiriği ruhsat alınması sonra elektrik açılacak telekoma onay verilcek diyorlar mütahit belediyeden onay alınması lazım bodrum katın altına beton atacam belediyeden onay alıcam dedi yani ben mart nisan mayıs ayını bekleyip çimontonun donması ardından belediyyeden onay gelmesinimi beklicem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_121 -- 12 Şubat 2018; 8:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_121

B]telekoma gittim söledim durumu apartmanda her şey hazır tedaştan onay bekliyoruz diyorlar tedaşa gittim apartman şantiye elektiriği ruhsat alınması sonra elektrik açılacak telekoma onay verilcek diyorlar mütahit belediyeden onay alınması lazım bodrum katın altına beton atacam belediyeden onay alıcam dedi yani ben mart nisan mayıs ayını bekleyip çimontonun donması ardından belediyyeden onay gelmesinimi beklicem ?

malesef bu tip işlerde belediye onay vermeden diğer devlet kurumlarının hiçbirisi işlem yada obonelik yapmıyor.
    sen mütahite bastır bi an önce belediyeden gerekli işlemleri yapsın.
    hatta mütahite borcun filan varsa verme önce iş sonra aş anladın sen onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.