Şimdi Ara

yeni araç alcam chevrolet cruze mi opel astra mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eloozgur

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: eloozgur

astra classic daha 5 yıl üretilecek merak etme 5 yıl sonrada tarih olmaz cruze u tarihe gömer araba işinden azıcık anlayan senin yorumunu yapmaz birde son soru cruze u kaç km kullandın veya astra h yi kaç km kullnadın bu yorumu bu kadar üfürkten yapıyorsun 3 gömleküstünmüş cruze tabi tabi hatta cruze =bmw320
    astra alınır paşa paşa binilir banada dua edilir:DDDD

Siz Cruze'u kaç KM kullandınız? Çok merak ettim.

(Tarihe gömme konusunu da isterseniz tarihin gidişatına bırakalım, gelecekten haber verir gibi kesin ve iddialı konuşmak için elinizde somut bilgilerin olması, veya en azından bu düşüncenizi bir sebebe dayandırmanız gerekir. Eğer varsa, bu bilgileri veya sebeplerinizi paylaşırsanız, "araba işinden azıcık anlayan senin yorumunu yapmaz" sözünüzün de arkasında durmuş olursunuz.)

cruze'u 12000km civarı kullandım cruze için yorum yapabilmek için yeterli olduğunu düşünüyorum tarihe gömme konusunda gelecekten haber vermeye gerek yok geçmişe bakıp(opelin türkiyedeki pazar payı 2001-2003 model astra g lerin bile 2. el piyasasında 17000-20000 civarı rakamlara peynir ekmek gibi satılması ve buna benzer birçok sebepten) gelecek hakkında öngörüde bulunmak çok zor bişey olmasa gerek.

not:bir opeli araştır bir chevroleti sonucu sende çıkarırsın.
    başka bir not:chevrolet cruze için kısa bir araştırma yapmanı tavsiye ediyorum 2. el araba satan sitelerde 2000-3000 km de müşteri arayan bir sürü cruze sahibi var bunların satış nedenleri tesadüfimi yoksa 2000-300 km aracı satmaya yöneltecek sebeplermi var????

Aynı şekilde 3000-5000 km de bir sürü opel insignia var hem de cruze ile aynı sayıda. ve nerdeyse 10-15 bin değer kaybıyla satıyorlar o zaman insignia lara sizi teorinizle kötü diyebiliriz...Cruze yandan çarpısma testlerinden tam puan aldı cruze'un kapısını kapatıp eleştiren zihniyete sorarım gm nin avrupada adam yerine koymadığı opel in üstelik bir önceki kasasımı daha kalıteli. gm nin ilk satacağı elden çıkaracağı marka olan opel gm ve chevrolet olmadan avrupa piyasasında bir hiçtir. Gm cruze'u amerika da üretiyor satıyor biraz detaylı inceleyip yorum yapın lütfen.

• yeni nesil ve türkiyede satılan chewrolet ler için bildiğiniz chewrolet değil bunlar hindistan malı falan diye okumuştum biyerde doğrumudur ?
  • 2 gün önce dayım aldı CRUZE 1.6 LS Full paket. Araca uçak deseniz yeridir. Uzun yol arabası izlenimi verdi.
    Tabiri caizse uzamıyor ama devrini aldımı geçemeyeceği araba yok gibi bişi. Ama arabanın kasasının ağırlığına göre motoru yetmiyor bu yüzden fazla yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetoone -- 5 Aralık 2010; 23:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

açıkçası cruze un içine oturan veya kapısını acıp kapatan biri otodan anlıyosa o araca bence bi daha yaklasmaz..
    aynı yorumu captiva içinde aynıdır.
    bu aracların fiyatı sizi kandıemasın.
    10 yıl sonra bu araclar satılmıyor olacak...buna emin olun...

Şu yorumdan sonra Chevrolet Türkiye benim için bitmiştir.

Adam haklı yani.

Bence de haklı. Aracı alan binlerce insan arabadan anlamıyor çünkü...
  • arkadaslar arac hakkında tek bılgım fazla yaktıgı onun dısında cok guzel bır otomobıl dun sıslıde beyaz bodykıt lı bır cruze gordum harıka duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

arkadaslar arac hakkında tek bılgım fazla yaktıgı onun dısında cok guzel bır otomobıl dun sıslıde beyaz bodykıt lı bır cruze gordum harıka duruyordu

araç acayip yakışıklı buna katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

açıkçası cruze un içine oturan veya kapısını acıp kapatan biri otodan anlıyosa o araca bence bi daha yaklasmaz..
    aynı yorumu captiva içinde aynıdır.
    bu aracların fiyatı sizi kandıemasın.
    10 yıl sonra bu araclar satılmıyor olacak...buna emin olun...

adam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intimate -- 6 Aralık 2010; 5:11:30 >
  • arkadaşlar skoda octivaya baktım o da çok güzel valla kafam çok karışık cruzeden sogdum ben biraz atik bi araba istiyorum skoda octiva 1.4 tsi 122 bg onu araştırıyım birde
  • Octavia nın lpg uyumu yok...Artı olarak cruze alman tarafsız degerlendirme kurumu adac'ın otomobil değerlendirme testinden ezici bir farkla octaviaya yı geçmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet601

Octavia nın lpg uyumu yok...Artı olarak cruze alman tarafsız degerlendirme kurumu adac'ın otomobil değerlendirme testinden ezici bir farkla octaviaya yı geçmiştir...

chevrolet cruze almanya da satılmayan bir araç diye biliyorum. almanyadaki otomobil satış rakamlarını aylık olarak takip ederim.

dediğiniz gibiyse yani cruze ADAC değerlendirmesine alınmışsa, GM aracı almanya piyasasına sürmeye hazırlanıyor olabilir mi? bildiğim kadarıyla önümüzdeki yıl ABD de satılmaya başlanacak. amerikadaki versiyonları nasıldır bilemiyorum ama sürüşü, ergonomisi, malzeme kalitesi olarak oldukça vasat bir araç.

kağıt üzerindeki değerler bazen yanıltıcı olabiliyor. dolayısyla sıfır araç alacakların, almayı düşündükleri araçları öyle ya da böyle mutlaka test etmeleri gerek. bilmediğiniz, kullanmadığınız arabaları almayın. markası adı ne olursa olsun. bir test sürüşü onlarca sayfalık yazıdan çok daha fazla fikir verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

Octavia nın lpg uyumu yok...Artı olarak cruze alman tarafsız degerlendirme kurumu adac'ın otomobil değerlendirme testinden ezici bir farkla octaviaya yı geçmiştir...

chevrolet cruze almanya da satılmayan bir araç diye biliyorum. almanyadaki otomobil satış rakamlarını aylık olarak takip ederim.

dediğiniz gibiyse yani cruze ADAC değerlendirmesine alınmışsa, GM aracı almanya piyasasına sürmeye hazırlanıyor olabilir mi? bildiğim kadarıyla önümüzdeki yıl ABD de satılmaya başlanacak. amerikadaki versiyonları nasıldır bilemiyorum ama sürüşü, ergonomisi, malzeme kalitesi olarak oldukça vasat bir araç.

kağıt üzerindeki değerler bazen yanıltıcı olabiliyor. dolayısyla sıfır araç alacakların, almayı düşündükleri araçları öyle ya da böyle mutlaka test etmeleri gerek. bilmediğiniz, kullanmadığınız arabaları almayın. markası adı ne olursa olsun. bir test sürüşü onlarca sayfalık yazıdan çok daha fazla fikir verir.

Almanyada satılıyor ayrıca forumuda var chevrolet almanya sitesine girip bakabilirsiniz...Abd de bulunan cruze ile tr de bulunan cruzelar aynıdır sadece motorlar farklıdır ayrıca cruze şu anda piyasada bulunan tüm araçlardan daha güvenlidir ve autobest tarafından iç dış kalite olarak yılın otomobili seçilmiştir...Daha da başarılarını sayabilirim ama neye göre vasat dediğinizi anlamış değilim bir mercedes e serisine göre vasattır ama bir corolla veya civicten kalitelidir bunu amerikalı oto yorumcuları söylüyor...Effendy75 Her platformda opel öneren ve fanatiği olan biri olarak cruze size vasat gelir...Ayrıca eski arabam cruze idi yeni aracım 1.6 102 hp mpı octavıa bu yuzden bu iki aracı da iyi bilirim cruze'um şu an dayımda satmamın nedeni tamamen ekonomik nedenlerdir octavia almamın nedeni ise çok ucuza bir yerden düşürmemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet601 -- 6 Aralık 2010; 13:58:15 >

• SKODA OCTAVİA Ambiente 1.4 TSI 122 HP 39.990
  • Öncelikle ikisininde Üreticisi GM Çok büyük fark olacağını pek sanmam.Yok 10 yıl sonra satılmıcakmışta yok kalitesizmişte Açında Sahibinden'e bakın en fazla cruze 1 ay ilanda kalıyor Yaramaz dediğiniz model çarpışma testinden 5 yıldız aldı.Bundan 10 yıl sonra Chevrolet çok büyük değer kazanacak.nezaman çamur atmayı bırakacaksınız çok merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Almanyada satılıyor ayrıca forumuda var chevrolet almanya sitesine girip bakabilirsiniz...Abd de bulunan cruze ile tr de bulunan cruzelar aynıdır sadece motorlar farklıdır ayrıca cruze şu anda piyasada bulunan tüm araçlardan daha güvenlidir ve autobest tarafından iç dış kalite olarak yılın otomobili seçilmiştir...Daha da başarılarını sayabilirim ama neye göre vasat dediğinizi anlamış değilim bir mercedes e serisine göre vasattır ama bir corolla veya civicten kalitelidir bunu amerikalı oto yorumcuları söylüyor...

dostum yanlış anlamayın ama cruze için civic veya corolla dan kaliteli diyen birisi ile otomobil tartışması yapmak pek niyetinde değilim. araba için vasat dedim ama ayıp olmasın diye vasat dedim. aslında doğrusu kötü olmalıydı. hangi konularda kötü bulduğumu da belirttim.

sonuçta burada hiçbirimiz otomobil konusunda otorite değiliz, herkesin kendine göre fikirleri var. ancak yıllardır araç kullanan birisiyim. pekçok marka ve model araç kullandım. bu araçlar arasında chevrolet cruze u kötü bir yere konumlandırıyorum ve bunu cruze almayı düşünen ve foruma görüş soran insanlarla paylaşıyorum. amacım çamur atmak veya fanatizm değil. iyiniyetliyim ve otomobil sektöründe değilim; yani burada gizliden gizliye reklam yapmaya çalışmıyorum.

bence amerikalı oto yorumcularının her dediğine inanmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almanyada satılıyor ayrıca forumuda var chevrolet almanya sitesine girip bakabilirsiniz...Abd de bulunan cruze ile tr de bulunan cruzelar aynıdır sadece motorlar farklıdır ayrıca cruze şu anda piyasada bulunan tüm araçlardan daha güvenlidir ve autobest tarafından iç dış kalite olarak yılın otomobili seçilmiştir...Daha da başarılarını sayabilirim ama neye göre vasat dediğinizi anlamış değilim bir mercedes e serisine göre vasattır ama bir corolla veya civicten kalitelidir bunu amerikalı oto yorumcuları söylüyor...

dostum yanlış anlamayın ama cruze için civic veya corolla dan kaliteli diyen birisi ile otomobil tartışması yapmak pek niyetinde değilim. araba için vasat dedim ama ayıp olmasın diye vasat dedim. aslında doğrusu kötü olmalıydı. hangi konularda kötü bulduğumu da belirttim.

sonuçta burada hiçbirimiz otomobil konusunda otorite değiliz, herkesin kendine göre fikirleri var. ancak yıllardır araç kullanan birisiyim. pekçok marka ve model araç kullandım. bu araçlar arasında chevrolet cruze u kötü bir yere konumlandırıyorum ve bunu cruze almayı düşünen ve foruma görüş soran insanlarla paylaşıyorum. amacım çamur atmak veya fanatizm değil. iyiniyetliyim ve otomobil sektöründe değilim; yani burada gizliden gizliye reklam yapmaya çalışmıyorum.

Avrupalı Euro-ncap' a inanmıyalım,alman adac'a inanmıyalım yine avrupalı autobest e inanmıyalım...Sadece size inanalım öylemi!

• quote:

Cruze'un 1,5 yıldır Almanya'da, 6 aydır da ABD'de satıldığından haberdar değilsiniz. Kötü diye akıl verebiliyorsunuz. İlginç.

Siz bu araç hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuza emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 6 Aralık 2010; 14:30:15 >

• Cruze, kendisi ile ilk karşılaşan kişiye kendine tekrar tekrar baktıran çok hoş iç ve dış tasarıma sahip GM'nin ürettiği güzel bir otomobil fakat Astra H'da bir o kadar kaliteli ve kendini pek çok yönden kanıtlamış olması ile tüketicinin beğenisini kazanmış bir otomobil. Amaç kalitenin ön planda olduğu riskin az olduğu bir araç almaksa Astra H, amaç görselliğin ön planda olduğu bir araç almaksa Cruze derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drak

Cruze, kendisi ile ilk karşılaşan kişiye kendine tekrar tekrar baktıran çok hoş iç ve dış tasarıma sahip GM'nin ürettiği güzel bir otomobil fakat Astra H'da bir o kadar kaliteli ve kendini pek çok yönden kanıtlamış olması ile tüketicinin beğenisini kazanmış bir otomobil. Amaç kalitenin ön planda olduğu riskin az olduğu bir araç almaksa Astra H, amaç görselliğin ön planda olduğu bir araç almaksa Cruze derim...

Yorumunuza katılıyorum.

Her nedense çoğu arkadaş beğendiği arabanın olumlu yönlerini ön plana çıkaracağına beğenmediği arabaya çamur atmayı tercih ediyor. Böylesi daha kolay oluyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Cruze'un 1,5 yıldır Almanya'da, 6 aydır da ABD'de satıldığından haberdar değilsiniz. Kötü diye akıl verebiliyorsunuz. İlginç.

Siz bu araç hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuza emin misiniz?

chevrolet cruze un almanya da satılıp satılmadığını bilmem ancak almanyada satılan modellerin aylık satış listesinde chevrolet cruze olmadığını biliyorum. yine de elimdeki en son listeyi kontrol edeceğim. velev ki listeyi yanlış hatırlıyor olayım ya da farz edelim ki cruze almaya nın en çok satan arabası olsun. benim cruze hakkındaki görüşlerim yine de değişmeyecektir.

kötü diye akıl vermek konusuna katılımıyorum. arabayı kullandım ve beğenmedim. bunu da forumda belirttim. bu kadar alınganlık göstermenize gerek yok arkadaşlar. chevrolet türkiye distribitörü iseniz bilemiyorum tabii.

• tipik fanatıkler var cruze konusunda(octaviayı gecmesıne güldüm sadece) bazıları cok buyutmus gozunde ,cekmeköy gedızler chevrolet cruze a bındım ve bana odun gıbı geldı konsol,ha kdr ekmek o kdr köfte dersenız mantıklı araba ama sankı araba ahım sahım dıye anlatılmıs elbette hataları olcak,mıllet bmw,audi,vw ,mersosuna bıle gıydırecek bı sey buluyor da cruzun su ozelıııgi hosuma gıtmıyor dıyemıycek mı
    dostumlarım yalnıs yerde yazıyorsunuz fanatıkler...
    dh marka >chevrolet forumlarında yaz ,orda senın cruze un muthesem araba oldugunu dusunenlerle güzel güzel gecınırsıniz ok?
    ha buarada cruze fıyatını veren bır arabadır ama daha fazlası degıl,abartmayalım
    kendı arabam da elestırılmısdırve benım begendımegım seyler var arabamda (boya-kaporta) ama ben cok mutluyum ve memnunum ama bu dunyada hıcbır araba eksıksiz degıl
    önce elestırılmeyı ogreniniz .........

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.