Şimdi Ara

yeni araç alcam chevrolet cruze mi opel astra mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 35 bin tl bütcem var opel astra 1.6 16v 115 hp enjoy easytronic için 34,500 gibi bi fiyat yazıyor chevrolet ise 1.6 126 hp şimdi asıl sormak istedigim hangisini alsam hem yakıt olarak hemde konfor olarak hangisini tavsiye edersiniz ben opeli daha çok begendim özellikleri felan daa çok gibi gözüküyor araçlardan biri kullananlarda yorumlarını yazarsa sevinirim

• astra sedan bu arada başka araç tavsiye ederseniz onlarıda düşünebilirm ama araç sıfır olacak
  • Bütçeni söylersen daha iyi olur.
  • "Opel'in özellikleri daha çok gibi gözüküyor." demişiniz. Biraz açar mısınız bunu? Mesela hangi özellikleri daha çok?
    Bu arada (2 hp önemli değil, ama) Cruze 126 değil 124 hp.
  • Cruze ETKİLEYICI BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak365

arkadaşlar 35 bin tl bütcem var opel astra 1.6 16v 115 hp enjoy easytronic için 34,500 gibi bi fiyat yazıyor chevrolet ise 1.6 126 hp şimdi asıl sormak istedigim hangisini alsam hem yakıt olarak hemde konfor olarak hangisini tavsiye edersiniz ben opeli daha çok begendim özellikleri felan daa çok gibi gözüküyor araçlardan biri kullananlarda yorumlarını yazarsa sevinirim

Araçları incelemedim ama donanımlar birbirine yakınsa sırf motor farkından dolayı cruze almazdım astra tercihim olurdu.
  • cruze
    +iç ve dış dizayn daha şık
    +daha güçlü
    +daha modern
    +2. el
    +6 ileri otm vites
    Astra
    +daha kaliteli ve tok duruyor
    +donanım daha fazla
    +yakıtı biraz daha ekonomik olabilirz.
    -easytronic

zor bir seçim ama şanzıman farkından dolayı cruze daha mantıklı
    PS: Cruze alırsanız yakıt masrafından ötürü mutlaka garanti kapsamında lpg montajı yapılmış olarak teslim alın.
    benzinde ş.içi 10 ltnin altına inmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 4 Aralık 2010; 10:22:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daa çok gözküyor derken şunları kastettim
    ABS (Kızaklamayı önleyici fren sistemi)
    Elektronik fren gücü dağılımı (EBD)
    Fren destek sistemi (BA)
    Virajda fren kontrolü (CBC)

- Elektronik Stabilite ProgramıPlus (ESPPlus) – Easytronic Şanzıman ile

- Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus) – Easytronic Şanzıman ile

- Manevra kontrol mantığı (UCL) – Easytronic Şanzıman ile

- Spor Sürüş Modu – Easytronic Şanzıman ile

- Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) – Easytronic Şanzıman ile
    Sürücü ve yolcu tam boy hava yastıkları
    Yan hava yastıkları
    Aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Kapı içi çelik koruma barları
    Katlanabilir pedal sistemi
    Elektronik şifreli devre kesici (Immobilizer)
    4 yönlü ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu
    Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    Elektrikli ön ve arka camlar
    Elektrik kumandalı - ısıtmalı yan aynalar
    Klima
    CD 30 radyo/CD çalar - 6 adet hoparlör
    Dijital bilgi ekranı
    Yol bilgisayarı
    Işıklı makyaj aynası
    Uzaktan kumanda ile ve içeriden açılabilen bagaj kapağı
    Gövde rengi kapı kolları
    Gövde rengi yan aynalar
    Gövde rengi tamponlar
    16 inç yapısal jantlar
    Sis farları
    ISOFIX

• chevrolette bu kadar özeelik göremedim bide chevroletin işciligi opelinki kadar kalitelimidir opelin işçiligine kaliteli diyorlar
  • Yeni kia cerato'yu'da tercih listenize ekleyin bence. MAdem benzinli alacaksınız diğerlerine göre iyi bir alternatif.
  • easytornıc muhabettı acılınca hemen orda uzaklasırım,ALLAH kurtarsın derım alana
    CRUZE alınır paşa paşa bınılır
  • niye ya easytronic kötümü tüm özelikleri easytronic ile koymuşlar
  • Cruze 3 gömlek üstün araçtır...Astra artık tarih oldu yeni astra ile karşılaştırsanız anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak365

chevrolette bu kadar özeelik göremedim bide chevroletin işciligi opelinki kadar kalitelimidir opelin işçiligine kaliteli diyorlar

Siz Cruze'un hangi donanımı ile kıyasladınız? Plus paketlisi pazarlıkla Astra ile aynı fiyata gelir. Onda Astra'nın yazdığınız özelliklerine ek olarak ayrıca far sensörü, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, 6'lı CD-Changer gibi donanım üstünlükleri de var. Yani ben Astra'da açıkçası bir donanım üstünlüğü göremedim.
  • arkadaşlar cruze de karar kıldım ama yakıt olarak ne dersiniz en son ş.dışı 100 km ye ne kadar yakar lpg ile
  • Cruze kullanan arkadaşlar var forumda. Onlara sor istersen, daha çabuk yanıt alırsın. Markalar ve modeller bölümünde Cruze başlığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Cruze kullanan arkadaşlar var forumda. Onlara sor istersen, daha çabuk yanıt alırsın. Markalar ve modeller bölümünde Cruze başlığı var.

Bence de. Hatta sormasına bile gerek yok. Bilgilerin tamamı ve daha fazlası var o konuda.
  • cruze diyorum en yeni astra olsa tamam ama cruze gerçekten fiyat/performans oranı çok yüksek bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak3655
    arkadaşlar cruze de karar kıldım ama yakıt olarak ne dersiniz en son ş.dışı 100 km ye ne kadar yakar lpg ile

Astra ile aynı veya daha az bir benzin tüketımi olur. lpg ile 16-18 kuruş arası lpg tüketımi olur...
  • walla ben de bu cruza iyice kuruldum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.