Şimdi Ara

Yeni araç almayı düşünüyorum - görüşleriniz? (VW-Renault içermez) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam subaru seçerdim.Hem performanslı hem de symmetric awd olmasından dolayı yol tutuşu iyi, e tabi karda buzda kalma derdide yok.
  • alfa gt 147'den bozma bir otomobil, biraz arada kalmış bir model. Bir de hakikaten satarken çok zorlanırsın, hani km düşükken alıcı çıkar yine ama senin de dediğin gibi km 100'bin aşıp +1 el daha değişti mi o arac artık çöp muamelesi görür, anca galeriye yarı fiyatına gider.

koyduğun ilanlara bakarak alfa romeo 159lara yoğunlaşmanı tavsiye ediyorum.

hepsinden daha spor, daha prestijli ve de fonksiyonel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

son sahibi olunacak araba arıyorsun konu beni aşar size bol şans

gönlünüze göre bir araç bulursunuz inşallah

cihan hocama katılıyorum.neticede aldığın arabayı ömür boyu kullanmayacaksın.ben olsam audiye bakardım.
  • içlerinde bir tek delta işe yarar. onun da motoru 1400cc. aygır gibi arabayı o motor çeker mi bilmiyorum. 1.6 multijet olursa olur ama.
  • Hocam sen naptın ya 2. eli ölü araç arıyorsun. Bu forumda yıkarlar burayı. Tercihim mito olurdu ama hangisini alırsanız alın farklı ve keyifli araçlar.
  • en mantıklı araç sizin için honda civic olur
  • Mito oldukca guzel bir arac, direksiz camlariyla falan da cok guzel duruyor.

Ama sene sonunda evlenecegim demissin, lancia turkiyeden cekilecek diye biliyorum, subarunun da ici falan pek guzel diil bence o yuzden daha eski olsa da alfa gt oneririm.

Hem spor hem de ici mitodan daha genis. Kendisi de buyuk bir arac, uzun yolda sizi bunaltmaz. Hem esyalarinizi da sigdirirsiniz rahatca.

Kisaca: alfa gt diyorum

• Üstüne para verip kendi aracımdan daha kötü bir araç almayacağım, o yüzden civici eliyorum direkt. C sınıfı kompakt otomobil de almayacağım. 2.el piyasası çok önemli değil, vel satisi bile almak için bekleyen iki kişi var sırada.

quote:

19can84 :

alfa gt 147'den bozma bir otomobil, biraz arada kalmış bir model. Bir de hakikaten satarken çok zorlanırsın, hani km düşükken alıcı çıkar yine ama senin de dediğin gibi km 100'bin aşıp +1 el daha değişti mi o arac artık çöp muamelesi görür, anca galeriye yarı fiyatına gider.

Haklısın, 159 çok güzel bir seçenek; fakat boyutlarından dolayı endişelerim var, eşimin kullanabileceğinden şüpheliyim. Sonuçta onu da düşünmem gerekiyor malum evlilik planları...

Büyük ihtimalle Alfa GT alacağım, yıllardır çok hoşuma gidiyor, nerede görsem uzun uzun gözlerim kalıyor..Cezası neyse katlanırım artık, dandik bir sıfır araç alıp iki günde binlerce tl kaybetmesini izleyeceğime zevkini sonuna kadar çıkaracağım bir araç alıp birkaç yıl binerim; çok da değer kaybedeceğini zannetmiyorum. Meraklısı var sonuçta bu markanın. Alfa forumlarına bakayım artık, teşekkürler hepinize dostlar... Yarın bir Ankara'ya döneyim de, bir gt beğendim; bi gidip konuşayım adamla, baktırayım araca.

• Alfa GT alabilme imkanınız varsa diğerlerini düşünmeyin bile
  • Dün bende keyfi olarak Alfa Romeo ilanlarına bakıyordum Mustafa kardeşim, bu kadarmı tesadüf olur Neyse, gelelim yorumlara:

Delta, çok geniş, görüş açılarıda fena değil, donanımı zengin, kalite hissi yeterli, ama koltuk minderleri çok başarısız, dolmuşlardaki tabureler gibi hissettiriyor, kavrama olayı 0. Sürüşü de fena değildi, yani çok aklımda kalmamış ama sessiz olduğunu, epey konforlu olduğunu hatırlıyorum.

Alfa GT benim de ileride hayalimdeki araç diyebilirim, bu fiyata 165hp'lik 2.0 motor performansı ve böyle bir tasarım bulmak herhalde imkansız, arkada ufak bir spoylerle gerçekten 2012 model pek çok araçtan daha diri bir görünüme kavuşuyor, inşallah gönlündeki araç bu olur.

Legacy'yi kullanmadım, ancak bu aracın tasarımının neyini beğendin çözemedim çerçevesiz camları dışında bir esprisi yok (tip olarak), birde iç mekan oldukça kalitesiz..

Mito tecrübem de yok yorum yapmıyorum... Valla bilmiyorum sanırım bende aynı hayali paylaştığım için ister istemez GT al kardeşim diyorum, (sen alırsın bende turlarım hesabı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Dün bende keyfi olarak Alfa Romeo ilanlarına bakıyordum Mustafa kardeşim, bu kadarmı tesadüf olur Neyse, gelelim yorumlara:

Delta, çok geniş, görüş açılarıda fena değil, donanımı zengin, kalite hissi yeterli, ama koltuk minderleri çok başarısız, dolmuşlardaki tabureler gibi hissettiriyor, kavrama olayı 0. Sürüşü de fena değildi, yani çok aklımda kalmamış ama sessiz olduğunu, epey konforlu olduğunu hatırlıyorum.

Alfa GT benim de ileride hayalimdeki araç diyebilirim, bu fiyata 165hp'lik 2.0 motor performansı ve böyle bir tasarım bulmak herhalde imkansız, arkada ufak bir spoylerle gerçekten 2012 model pek çok araçtan daha diri bir görünüme kavuşuyor, inşallah gönlündeki araç bu olur.

Legacy'yi kullanmadım, ancak bu aracın tasarımının neyini beğendin çözemedim çerçevesiz camları dışında bir esprisi yok (tip olarak), birde iç mekan oldukça kalitesiz..

Mito tecrübem de yok yorum yapmıyorum... Valla bilmiyorum sanırım bende aynı hayali paylaştığım için ister istemez GT al kardeşim diyorum, (sen alırsın bende turlarım hesabı)

Mustafa deme garip oluyorum Can
    Ne yapıp edip temiz bir gt bulacağım artık hayırlısıyla. Ayıp ediyorsun, verirsin poloyu alırsın gtyi bi hafta. GT'de tek sorunum ncap takıntılı biri olarak 147nin 3* aldığını düşünürsek bu da o seviyede bir araç; kaza bela göstermesin yukarıdaki diyorum artık. Magirusa binip ayakta giderken ncap demiyoruz sonuçta değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Üstüne para verip kendi aracımdan daha kötü bir araç almayacağım, o yüzden civici eliyorum direkt. C sınıfı kompakt otomobil de almayacağım. 2.el piyasası çok önemli değil, vel satisi bile almak için bekleyen iki kişi var sırada.

quote:

19can84 :

alfa gt 147'den bozma bir otomobil, biraz arada kalmış bir model. Bir de hakikaten satarken çok zorlanırsın, hani km düşükken alıcı çıkar yine ama senin de dediğin gibi km 100'bin aşıp +1 el daha değişti mi o arac artık çöp muamelesi görür, anca galeriye yarı fiyatına gider.

Haklısın, 159 çok güzel bir seçenek; fakat boyutlarından dolayı endişelerim var, eşimin kullanabileceğinden şüpheliyim. Sonuçta onu da düşünmem gerekiyor malum evlilik planları...

Büyük ihtimalle Alfa GT alacağım, yıllardır çok hoşuma gidiyor, nerede görsem uzun uzun gözlerim kalıyor..Cezası neyse katlanırım artık, dandik bir sıfır araç alıp iki günde binlerce tl kaybetmesini izleyeceğime zevkini sonuna kadar çıkaracağım bir araç alıp birkaç yıl binerim; çok da değer kaybedeceğini zannetmiyorum. Meraklısı var sonuçta bu markanın. Alfa forumlarına bakayım artık, teşekkürler hepinize dostlar... Yarın bir Ankara'ya döneyim de, bir gt beğendim; bi gidip konuşayım adamla, baktırayım araca.

gt'de küçük bir araba değil ki.

4.5 metre var rahat, 159 boydan yaklaşık 15 cm , enden de 5-6 cm fazladır.

neyse anlaşılan sen gt'ye gönlünü kaptırmışsın, bize konuşmak düşmez bu saatten sonra ama gt'nin kullandığı 156 platfomu neredeyse 16-17 yıllık, euro ncap skoru vs...

• GT onden çekiş mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk öncelikle alıcağınız araç hayırlı olsun
    alfa 147 kullanıcısı olarak şahsi görüşüm alfa gt dir tasarım olarak gerçekten etkiliyici, alfanın 2. eli yok diyen kişileride anlamış değilim her aracın alıcısı vardır bizim ülkemizde ne yazıkki kulakdan doğma bilgiler yüzünden belki hakkı en çok yenilen markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

GT onden çekiş mi?

Evet, seni bozar hocam önden çekiş.

quote:

muzaffersan
    hocam ilk öncelikle alıcağınız araç hayırlı olsun
    alfa 147 kullanıcısı olarak şahsi görüşüm alfa gt dir tasarım olarak gerçekten etkiliyici, alfanın 2. eli yok diyen kişileride anlamış değilim her aracın alıcısı vardır bizim ülkemizde ne yazıkki kulakdan doğma bilgiler yüzünden belki hakkı en çok yenilen markadır.

teşekkür ederim Muzaffer Bey, sizin de aracınız hayırlı olsun. 2.el problemim yok benim, satmak istediğimizde en fazla 1 hafta bekledik bugüne kadar; şu an diğer aracımız velsatise bile müşteri var satılık olmadığı halde; alfa gtye mi olmayacak..

• Volvo S60 bakın derim. Aşırı zevkli konforlu hesaplı sağlam vs vs. Birkaç ay kullandım, sattım pişmanım, e200 kullanıyorum ilan verdim satıp direkt s60 almak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Üstüne para verip kendi aracımdan daha kötü bir araç almayacağım, o yüzden civici eliyorum direkt. C sınıfı kompakt otomobil de almayacağım. 2.el piyasası çok önemli değil, vel satisi bile almak için bekleyen iki kişi var sırada.

quote:

19can84 :

gt'de küçük bir araba değil ki.

4.5 metre var rahat, 159 boydan yaklaşık 15 cm , enden de 5-6 cm fazladır.

neyse anlaşılan sen gt'ye gönlünü kaptırmışsın, bize konuşmak düşmez bu saatten sonra ama gt'nin kullandığı 156 platfomu neredeyse 16-17 yıllık, euro ncap skoru vs...

Alıntıları Göster
    quote:

19can84 :

Alfa gt hangi platform,hangi ncap,hangi skor olursa olsun caddede duruşuyla içine oturduğunuzda sizi karşılayan ambiyansıyla yıllarca yaşlanmayacak güzelliğiyle bile kendini aldırır.Takılmayın böyle şeylere..

• İlk sıradaki alfa çok can yakan cinsten. Sıradışı tasarım dedinizde aklıma geldi, DS5' i ve DS4 Racing' i bekleyin.

edit:(not: baraj fiyatı görmemişim kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 11 Mart 2012; 0:29:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.