Şimdi Ara

Yeni araç almayı düşünüyorum - görüşleriniz? (VW-Renault içermez) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delta iyidir, Delta güzeldir, Delta tarzdır, Delta kalitedir, Delta candır, Delta konfordur, Delta performansdır, Delta safkan bir Lancia'dır, Delta.... uzar gider bu liste :)

Özet olarak, Delta bir tanedir, yeri ayrıdır... Eğer bir insan alternatifleri arasına Delta'yı aldıysa kesinlikle başkasını düşünmemeli, çünkü Delta'yı aklının kenarından dahi geçiren kişi farklıdır, farklı olmak isteyendir. Bu farka da Delta yakışır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Delta iyidir, Delta güzeldir, Delta tarzdır, Delta kalitedir, Delta candır, Delta konfordur, Delta performansdır, Delta safkan bir Lancia'dır, Delta.... uzar gider bu liste :)

Özet olarak, Delta bir tanedir, yeri ayrıdır... Eğer bir insan alternatifleri arasına Delta'yı aldıysa kesinlikle başkasını düşünmemeli, çünkü Delta'yı aklının kenarından dahi geçiren kişi farklıdır, farklı olmak isteyendir. Bu farka da Delta yakışır..

Daha önce 2 yıl Delta kullandık; gerçekten çok stil sahibi bir araç, ama bir Alfa GT'nin ondan aşağı kalır yanı yok sonuçta. Yarın araca bakmaya gideceğim İzmir'e; bir sıkıntı çıkmazsa alacağım inşallah. Delta işin aslı o kadar da iyi bir otomobil değil; yakıştırmadığım özellikleri var. Ama herşey bir yana, o da harika denilebilecek bir tasarıma sahip. İtalyan tarzını çok seviyorum otomobillerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarisEnough

NİSSAN MAXİMA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-unluoto-nissan-maxima-2-0-v6-luxury-68740142/detay

yok artık turgay şeren
  • 2006 147 kullanıcısı olarak 159 delta GT hangisini gönlünüz istiyorsa onu alın. O kadar bambaşka ruha,keyfe sahip araçlar ki tercihi sadece kalp belirler sanırım.

Ayrıca yukarda GT Alfanın sorunlu yıllarına ait flan diye talihsiz bir yorum yapılmış.

Ya nerde bu sorun ah bide ben yaşasam içim yanmayacak.

GT dede çıkabilecek muhtemel sorunlar alt takım ve varyatör ki buda geçmişi temiz bir araca,sizde düzgün bakarsanız öyle hemen çıkcak problemler değil.

Samimi bir arkadaşımda 2006 model GT var. 75binde araç,9 tane kaza yaptı(birçogu büyük) arabanın anasını ağlatır,amma velakin öyle yıkılmış bir araç değil.

Tamam Alfaya sexy,narin İtalyan hatunu derizde çıt kırıldım birşeyde değil

Hocam imkanınız varsa GT yi kesinlikle Selespeed,momo deri,Bose li almaya çalışın. Bunlarla tam fıstık oluyor namussuz.

edit : Yanlış bilmiyorsam GT lerde deri ve Bose standart zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 13 Mart 2012; 18:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

2006 147 kullanıcısı olarak 159 delta GT hangisini gönlünüz istiyorsa onu alın. O kadar bambaşka ruha,keyfe sahip araçlar ki tercihi sadece kalp belirler sanırım.

Ayrıca yukarda GT Alfanın sorunlu yıllarına ait flan diye talihsiz bir yorum yapılmış.

GT dede çıkabilecek muhtemel sorunlar alt takım ve varyatör ki buda geçmişi temiz bir araca,sizde düzgün bakarsanız öyle hemen çıkcak problemler değil.

Samimi bir arkadaşımda 2006 model GT var. 75binde araç,9 tane kaza yaptı(birçogu büyük) arabanın anasını ağlatır,amma velakin öyle yıkılmış bir araç değil.

Hocam imkanınız varsa GT yi kesinlikle Selespeed,momo deri,Bose li almaya çalışın. Bunlarla tam fıstık oluyor namussuz.

Son satırda "selespeed" dedin canımı yedin... Şu araç manuel alınır ya

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

3 yıl Alfa Romeo kullanmış bir Alfisti olarak benim size tavsiyem 159 olur.

159 hem spor hem prestijli hemde asil bir araç. Ben şahsen eşinizinde rahatlıkla 159 a hakim olabileceğine inanıyorum. Gt ile arasında boyutlar bakımında çok uşuk fark yok.

Ancak GT de gerçekten son derece çarıcı bir görünüşe sahip ancak 159 a göre biraz eksileri bulunmaktadır.

Şahsen tercihim 159 olurdu ancak elbettte karar sizin

Yeni araç almayı düşünüyorum - görüşleriniz? (VW-Renault içermez)

159 müthiş bir araç tasarım olarak.. Bu tasarım ile çok sağlam 1,2 eksikliğini rahatlıkla kapatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

2006 147 kullanıcısı olarak 159 delta GT hangisini gönlünüz istiyorsa onu alın. O kadar bambaşka ruha,keyfe sahip araçlar ki tercihi sadece kalp belirler sanırım.

Son satırda "selespeed" dedin canımı yedin... Şu araç manuel alınır ya

Selespeed inde keyfi ayrı

İtiraf ediyorum manuelden bıktığım için bilinç altım bana selespeed dedirtmiş olabilir

• quote:

Hocam, manuel almayı düşünüyorum; otomatik vites kullanmaktan sıkıldım yıllardır. Yarın gidip bakacağım; detaylı expertiz yaptırıp computeste sokacağım aracı. Şu an almayı düşündüğüm araç kaza yapmış bir araç; o yüzdan çok daha dikkatle inceleyeceğim/inceleteceğim. Merak etmeyin ben Alfa sorunlu mu diye sormadım kimseye; kulaktan dolma bilgiyle de hareket edecek biri değilim, bazılarının bildiği kadar unuttuğum var çok şükür. GT yi alınca yapacağım şey bakım yaptırıp arada yağını kontrol etmek. Zaten çok agresif kullanmıyorum, alt takım da öyle çıt kırıldım değil alfada; hangi arabayla girersek girelim o çukurlara alt takım ayarları bozuluyor zaten. 159 düşünmüyorum; Delta'yı ise eledim daha önce sahip olduğumuz için, farklılık arayışındayım otomobil olarak; çocukluktan beri bir alfisti olarak tercihimi gtden yana kullanacağım inş. Yolda karşılaşırsak selektör yapmayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

3 yıl Alfa Romeo kullanmış bir Alfisti olarak benim size tavsiyem 159 olur.

159 hem spor hem prestijli hemde asil bir araç. Ben şahsen eşinizinde rahatlıkla 159 a hakim olabileceğine inanıyorum. Gt ile arasında boyutlar bakımında çok uşuk fark yok.

Ancak GT de gerçekten son derece çarıcı bir görünüşe sahip ancak 159 a göre biraz eksileri bulunmaktadır.

Şahsen tercihim 159 olurdu ancak elbettte karar sizin

159 müthiş bir araç tasarım olarak.. Bu tasarım ile çok sağlam 1,2 eksikliğini rahatlıkla kapatır

159 zaten benim için kelimelerin kiyafetsiz kaldığı nokta, mutluluğun tablosu diyebilirim.
    Elimde bir miktar olsa 2sn durmaz çekerim kapıma 159

Ama Alfa Romeo böyledir her aracı ayrı stil ve ruha sahiptir o yüzden GT isteyen GT ister başka birşeye ikna edemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Hocam, manuel almayı düşünüyorum; otomatik vites kullanmaktan sıkıldım yıllardır. Yarın gidip bakacağım; detaylı expertiz yaptırıp computeste sokacağım aracı. Şu an almayı düşündüğüm araç kaza yapmış bir araç; o yüzdan çok daha dikkatle inceleyeceğim/inceleteceğim. Merak etmeyin ben Alfa sorunlu mu diye sormadım kimseye; kulaktan dolma bilgiyle de hareket edecek biri değilim, bazılarının bildiği kadar unuttuğum var çok şükür. GT yi alınca yapacağım şey bakım yaptırıp arada yağını kontrol etmek. Zaten çok agresif kullanmıyorum, alt takım da öyle çıt kırıldım değil alfada; hangi arabayla girersek girelim o çukurlara alt takım ayarları bozuluyor zaten. 159 düşünmüyorum; Delta'yı ise eledim daha önce sahip olduğumuz için, farklılık arayışındayım otomobil olarak; çocukluktan beri bir alfisti olarak tercihimi gtden yana kullanacağım inş. Yolda karşılaşırsak selektör yapmayı unutmayın

Hayırlısı olsun Eğer bir Alfisti aracıysa merak etmeyin tertemizdir çoğu manyak titiz oluyor

Dostum anlıyorum seni benim aracında arkadan ufak bi kazası vardı alırken,iyi baktırmak lazım.
    Servise bi sokup kaydını da alın hatta varsa Alfa ustanız ona da bir gösterin.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman alırsan senin için bir Alfa toplantısı düzenleyeyim Ankarada hemen

Ben hep selektör yapıyorum ama bazıları anlamıyor bazıları da geri dönüş yapıyor bayağı mutlu oluyorum o zaman

• Dostlar, bugün kapora verdim; computeste soktum aracı, bir sıkıntı yok. Detaylı ekspertiz yaptırdım, sol çamurluklar boyalı, sol kapı değişik. Başka boyalı parça yok. İyice kontrol ettim aracın her yerini. (bu arada janjan torpidoyu temizleyip parlatmışlar ). Camlar düzgün açılıp kapanıyor, araç düz yolda sağa sola çekme yapmıyor. Açık hava filtresi ve spor egzos ucu var, ecu yazılımı da değişik; yarın serviste ecuyu standart hale getirecekler. Filtreyi de söktürüyorum, orjinal, kapalı kutu filtre olacak. Egzos ucu rahatsız etmiyor; fazla gürültü çıkartmıyor, o yüzden değiştirtmeyeceğim. Paslı yeri yok aracın, liftte iyice inceledim; bir sıkıntı görünmüyor. Araç içinde sigara içildiği için kokusu pek hoş değil; detaylı iç temizlik yaptıracağım. Pederden vekaletname bekliyorum aracı babamın üstüne yapacağız; malum %60 hasarsızlık var; benim ise primler çok yüksek oluyor yaş itibariyle. Bir de plaka değişimi yapılacak, ön camda da bir taş çatlağı var; kaskoyu yaptırınca onu da değiştireceğim bir ara, ya da tamir ettireceğim. Yaş itibariyle triger değişimi yaptıracağım; 46bin kmde olmasına rağmen 6 yaşında olduğu için 60bin bakımını yaptıracağım. Dynoda 163 bg verdi araç. Motor yağını selenia koyacakmış servis; Mobil-1 alıp kendim koydurtmayı düşünüyorum, bagaja da yedek yağ. Aracı beğendim, koltuklarda deformasyon yok. Bakalım bir aksilik olmazsa alacağım aracı yarın veya cuma günü.

• Sigara içilmesi kötü olmuş ya, umarım kokuyu çıkartabilirler.. Fiyat da hala 31.500 değil mi
  • Hadi hayırlısı olsun.
    Sigara kokusunu dert etme dostum geçer o.
    Benimde araç 46 binde ancak yıldan dolayı trigerimi öbür ay değiştiriyorum(2008 de değişmiş varyatörle birlikte) Yıldan dolayı değiştirmek şart hatta Ankaraya dönersen beraber değiştiririz hemde indirim kaparız
    Aracın ilk çalıştırmada varyatör sesi geliyor muydu hocam?
  • Aracı alamıyorum; dün yeni bir iş aldım, bir süre sermayeden yemem gerekecek; 1 aylığına symbol dci kiraladım. Sağolsunlar sıkıntı çıkartmadılar, kaporamı geri verdiler; bu işi yaptıktan sonra sanırım aileden destek almadan da alabilirim yeni bir araç; o zamana kadar sümbülle idare edeceğim artık. Varyatör sesi gelmiyordu hocam; ya da ben duyamıyordum. Hayırlısı olsun diyelim, yorumlarınız, görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim.
  • Hocam aracı gördükten sonra fikirlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

o paraya 0 km full donanımlı chevrolet cruze alabilirsin ikinci el arabalara güven olmuyor dolandırıcısı pertten çıkmışı çok oluyor en iyisi sen bunu al pazarlık ile 40.000 tl ye kadar düşer bu fiyata full donanımlı 0km güvenli konforlu yakışıklı araba bulamazsın

1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 44,644 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 15 Mayıs 2012; 17:05:30 >

• Arkadas vazgeçmiş ama cruze da iyi görünüyor.on kısmı özellikle
  • delta
  • Her iste bir hayır vardır. İsinizi bitirince tekrar konusalım ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.