Şimdi Ara

Yeni araç almayı düşünüyorum - görüşleriniz? (VW-Renault içermez) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
5.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en güzeli subaru hocam duruşu mükemmel ve farklı
  • 3 yıl Alfa Romeo kullanmış bir Alfisti olarak benim size tavsiyem 159 olur.

159 hem spor hem prestijli hemde asil bir araç. Ben şahsen eşinizinde rahatlıkla 159 a hakim olabileceğine inanıyorum. Gt ile arasında boyutlar bakımında çok uşuk fark yok.

Ancak GT de gerçekten son derece çarıcı bir görünüşe sahip ancak 159 a göre biraz eksileri bulunmaktadır.

Şahsen tercihim 159 olurdu ancak elbettte karar sizin

Yeni araç almayı düşünüyorum - görüşleriniz? (VW-Renault içermez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 11 Mart 2012; 2:05:38 >

• Estetik olarak Subaru bence çok güzel duruyor.
    Şöyle bi düşünüyorumda 40 kağıt param olsa ne alırım diye ama aklıma hiçbişey gelmiyor
  • günaydın arkadaşlar, bir arkadaşım özürlü indirimi ile araba almayı düşünüyor ancak araba konusunda hiçbir bilgisi yok, beni aradı ben de sizden yardım istiyorum. Kendisi blue almayı düşünüyordu ancak ben bundan vazgeçmesini, zaten indirim hakkı olduğunu (özürlü aracı alacağı için) daha üst sınıf bir araç almasını söyledim (C sınıfı), civic, corolla, elantra, astra (renault düşünmüyor). Ayrıca Qasqai ve ix35'de önerdim. Tavsiyelerinizi "ikinci eldeki değer, performans, yakıt ekonomisi, kalite, işçilik,yedek parça, donanım vs" hususlarında almak istiyorum. blue'dan fiyat almış dizel orta donanım 32,000 TL'ye bırakmışlar, en donanımlı dizel 4 kapılı focus'u 41,000 TL'ye son olarak fiyat vermişler. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Alfaları severim ama Lancia gerçekten farklı duruyor harika bir tasarımı var.
  • Alfa 159 alma şansın varsa kaçırma derim ya da edition elegance paket 1.6 turbo insignia
  • Teşekkürler arkadaşlar, daha önce 159 kullandım; nasıl bir araç olduğunu biliyorum, gtye göre bir çok avantajı var; ama tasarım olarak gtnin yanında daha ağırbaşlı. Biraz saçma olacak ama yakın bir arkadaşımda da 159 var, aynı arabadan almak pek istemiyorum nedense. Neyse hele bir Ankara'ya döneyim, birazdan yola çıkacağım; hepinize güzel bir Pazar günü diliyorum...
  • GT'nin altyapısı eski ve güvenlik teknolojileri biraz zayıf. GT Alfa'nın daha sorunlu olduğu döneme ait bir araç.

159 alın kafanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

GT'nin altyapısı eski ve güvenlik teknolojileri biraz zayıf. GT Alfa'nın daha sorunlu olduğu döneme ait bir araç.

159 alın kafanız rahat olsun.

Türkiye'deki ilanlar 2006 model genelde... O kadar sorunlu olduklarını düşünmüyorum.

Zaten manuel şanzımanlı 2000cc atmosferik motor, bilindik platform ve genelde 147-156 ile ortak parçalar.. Şu Alfa Romeo önyargısını bir yıkamadı Türk halkı...
  • Enriko Alberti'de Alfa GT buldum; bir tanıdığa da baktırttım, 47binde 31500 fiyat. sol kapı değişmiş. Kararsız kaldım, fiyat da çok uygun. Haftaya gidip inceleyeceğim satılmazsa artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Enriko Alberti'de Alfa GT buldum; bir tanıdığa da baktırttım, 47binde 31500 fiyat. sol kapı değişmiş. Kararsız kaldım, fiyat da çok uygun. Haftaya gidip inceleyeceğim satılmazsa artık..

Fiyat çok iyi...

Deri Döşeme-Xenon far(fabrika cıkıslı)-17' jant da varsa kaçmaz valla.
  • quote:

Enriko Alberti'de Alfa GT buldum; bir tanıdığa da baktırttım, 47binde 31500 fiyat. sol kapı değişmiş. Kararsız kaldım, fiyat da çok uygun. Haftaya gidip inceleyeceğim satılmazsa artık..

Hocam aracın yürüyeninde, motorunda bir sıkıntı yoksa çok takmamanızı öneririm.
    Neden derseniz; kuzenim aracına çok titizlenen muhteşem bakan biridir.Bir gün kapısından vuruldu, kapı değişti.Gitti her şeyini güzelce yaptırdı, kaç senedir de sorunsuz biniyor.
    Kısacası çok titiz kullanılmış araçlarda bile böyle şeyler olabiliyor.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 12 Mart 2012; 17:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Fiyat çok iyi...

Deri Döşeme-Xenon far(fabrika cıkıslı)-17' jant da varsa kaçmaz valla.

Var müdür hepsi var; bir computeste sokayım, ondan sonra alırım inş.
    quote:

denizkubi
    Hiç maceraya girmez Volvo gibi Premium bir arabaya binerdim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-satilik-volvo-s-40-1-6-d-premium-2008-model-77710703/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-model-volvo-s-40-sahibinden-1-6-benzinli-dynamic-77746444/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-boyasiz-59-000-km-dynamic-edition-77609989/detay

Ya da Hocam Laguna'dan sonra ancak bu keser sizi S60

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-yetkili-servis-bakimli-s60-2-0t-91-000-km-77032108/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-temiz-bakimli-2-sahibiyim-77580950/detay

Renocu kardeşim; Volvo da güzel, ama tasarım olarak istediğimden çok daha sönükler, s60ı çok severim; ama volvo alacaksam bu kesinlikle bir sw olacak. SW için de çocuğumun olması lazım öncelikle

• 1 yıl ya da 30000km de garanti veriyorlar araca; aklım yattı iyice, 31750den 500e indiler zaten; daha da inmiyorlarmış, ki gayet iyi fiyat; yarın kapora verdireceğim
  • Nicin sirocco almiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Nicin sirocco almiyorsun?

Çünkü sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Nicin sirocco almiyorsun?

Aracın tipi Scirocco'dan daha güzel zaten

Birde beyaz Scirocco'yu cidden bakkalda 6'lık EFES alana yanında hediye veriyorlar artık, bir esprisi kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.