Şimdi Ara

YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ, (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
11.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatında 1.6 motor arabadan başka birşey sürmemiş, spor araba kavramını hb araç sanan insanların saçma yorumlarına aldırmayın lütfen...

aldığınız araç şu anda piyasada parasını hakeden nadir araçlardan bir tanesi...

hayırlı olsun. fotoların devamını bekleriz...
  • üfff bemeveye bakkk bee otobanda kaç görüyo bu en son??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

üfff bemeveye bakkk bee otobanda kaç görüyo bu en son??

260'ı yaslar.
  • Çok güzel tercih, günlük dizel bir aile aracı da alındımı tamamdır. Duruşu yeter tadını çıkarmak lazım rengide çok hoşmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Viteste spor konumu var mı yoksa öyle bir konuma gerek mi yok? Hayırlı olsun.

d konumunda sola doğru çektiğinizde spor modda olur...
    Bu konumda değişiklik yaparsanız otomatik olarak manuel moda geçer.... Resimde görülüyor S/M olarak.

Biri angel mı takmış sonradan farlara ?...
  • bu araçlarda 3 seviye falan yalıtım varmış Discovery Channeldaki belgeselde söylemişti...
    Bazı müşteriler motor kucaklarında gitmek istediklerinde yalıtım daha az konuyormuş tercihen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 3 Ağustos 2012; 18:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

bu araçlarda 3 seviye falan yalıtım varmış Discovery Channeldaki belgeselde söylemişti...
    Bazı müşteriler motor kucaklarında gitmek istediklerinde yalıtım daha az konuyormuş tercihen.

Evet o belgeseli bende izledim. Resmen mühendislik harikası bir üretim süreci var aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

bu araçlarda 3 seviye falan yalıtım varmış Discovery Channeldaki belgeselde söylemişti...

Evet o belgeseli bende izledim. Resmen mühendislik harikası bir üretim süreci var aracın.

Kesinlikle çalışmak isteyeceğim bir yer .. karın tokluğuna iş yaparım yani

• quote:

quote:

quote:

ABD de idi demi sanırım o fabrika yalnış hatırlamıyorsam. Hatta koltukları da başka bir üreticiden tedarik ediyorlardı özel ürettirip

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

böyle bir araba yapıp, 100bin eurodan satıp manuel klima koymaya

roadster alıp otomatik klimayı arayana
  • Kasko yaptırmaya bence gerek yok.Sadece sıkıntı vergi ve yakıt olur.Onlarda değer bence.Kazasız belasız.
  • Kaskosu gerçekten oldukça pahalı...

Alım açısından çok zor değil ama yürütmesi sıkıntı olan araçlardan.Hayırlı olsun,kazasız belasız binersiniz umarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ABD de idi demi sanırım o fabrika yalnış hatırlamıyorsam. Hatta koltukları da başka bir üreticiden tedarik ediyorlardı özel ürettirip

evet hocam aynen oyle hatta koltuk uretimi uretim bandiyla senkronlu gidiyor nasil bir uyum varsa artik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yukekkikkekkiki

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Gerçekten aldıysanız hayırlı olsun..3 yıl sonra foruma gelip böyle konu açıp yarım yamalak mesajlar atmak da enteresan. Telefon al sat ile mi kazandınız bu parayı, merakımdan soruyorum

telefon al sat olayı biteli çok oldu kendime ait işim var

sakıncası yoksa ne işle meşgul olduğunuzu yazarmısınız ? hep merak etmişimdir bu tür arabalara binenler ne iş yapar diye.
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız ,Cezasıızzz binmen dileğiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkplaces

quote:

Orijinalden alıntı: yukekkikkekkiki

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Gerçekten aldıysanız hayırlı olsun..3 yıl sonra foruma gelip böyle konu açıp yarım yamalak mesajlar atmak da enteresan. Telefon al sat ile mi kazandınız bu parayı, merakımdan soruyorum

telefon al sat olayı biteli çok oldu kendime ait işim var

sakıncası yoksa ne işle meşgul olduğunuzu yazarmısınız ? hep merak etmişimdir bu tür arabalara binenler ne iş yapar diye.

ambalaj diyelim imalat 3yıl oldu baba dan devralalı öyle ufak ufak yürüyoruz işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Viteste spor konumu var mı yoksa öyle bir konuma gerek mi yok? Hayırlı olsun.

d konumunda sola doğru çektiğinizde spor modda olur...
    Bu konumda değişiklik yaparsanız otomatik olarak manuel moda geçer.... Resimde görülüyor S/M olarak.

Biri angel mı takmış sonradan farlara ?...

evet sonradan angel takılmış aslında gerek yoktu far camını açtırıp böle bi uygulama yapılmasına ama olmuş bikere

•  YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ,
  •  YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ,
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.