Şimdi Ara

YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ, (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
11.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Viteste spor konumu var mı yoksa öyle bir konuma gerek mi yok? Hayırlı olsun.

var tabiki normal kullanımda 2bin devirde vites değiştiriyor sport modundayken 5binde değiştiriyor
  •  YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ,
  • Vitesin sol ustundeki sport tusu ne ise yariyor..yeni kasada direksiyon yumusakligini falan ayarliyo bundada oylemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Vitesin sol ustundeki sport tusu ne ise yariyor..yeni kasada direksiyon yumusakligini falan ayarliyo bundada oylemi

az öncede dediğimgibi normal modda 2bin devirde vites değiştirirken sport modunda 5bini geçince değiştiriyor

direksiyon normal araçlardan biraz daha sert
    örnek vermem gerekirse logitec in şu pahalı direksiyon setlerindekigibi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

kim böyle bir araba alıp yakıt-kuruş hesabı yaparki ben bile kuruş hesabı yapmıyorum işim olmaz.

100 lira atsana reyiz telefon faturamı ödeyeyim yaw.
  • Güle güle kullanın.

Masraflar içinde en acı verici olanı kasko bence...6400 lira verince arabayı bir uçurumun başında elfrenini çekmeden durdurup, işemeye inmek gelir adamın içinden....

Z3 de hala çok hoşuma gidiyor bu arada.
  • Maşallah hayırlı olsun diyebiliriz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Güle güle kullanın.

Masraflar içinde en acı verici olanı kasko bence...6400 lira verince arabayı bir uçurumun başında elfrenini çekmeden durdurup, işemeye inmek gelir adamın içinden....

Z3 de hala çok hoşuma gidiyor bu arada.

valla ben kasko yaptırmadım inşlh bi sıkıntı olmazda hayırlısıyla gerek duymayız kaskoya
  • Hayırlı olsun. Detaylı bir iç temizlik şart.
  • Hayırlı olsun. Sağlam bi iç dış temizlik lazım Darısı başıma inşallah
  • hayirli olsun ne kadara aldiniz acaba ?
  • 3.0i'nin motor sesi çok tatlıdır, keyfini çıkarın. Özellikle vanos açtığı sırada motorun doğal uğultusuna derinden tiz bir ses eşlik etmeye başlar ki işte o nokta motorun ve sahibinin ereksiyon olduğu noktadır. yaklaşık 3800-4000RPM arası başlar. Dikkatle dinleyiniz.
  • Hayırlı olsun, fiyatı ucuz ama yürütmesi pahalı olan araçlardan bir tanesi

Önerim, şu videodaki adam ne yapmışsa sizde aynısından yapın, çok güzel bir ses çıkıyor arabasından. Stock olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

3.0i'nin motor sesi çok tatlıdır, keyfini çıkarın. Özellikle vanos açtığı sırada motorun doğal uğultusuna derinden tiz bir ses eşlik etmeye başlar ki işte o nokta motorun ve sahibinin ereksiyon olduğu noktadır. yaklaşık 3800-4000RPM arası başlar. Dikkatle dinleyiniz.

kulağım hiç o sesi bırakmıyorki
  • Hayırlı Olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Hayırlı olsun, fiyatı ucuz ama yürütmesi pahalı olan araçlardan bir tanesi

Önerim, şu videodaki adam ne yapmışsa sizde aynısından yapın, çok güzel bir ses çıkıyor arabasından. Stock olduğunu sanmıyorum.

yapmaya gerek yok aynısı zaten dsc tuşuna basmış ekrandan belli oluyo ozaman devir ibresi kırmızı çizgiye girmeden vites atmıyo bende öyle yapıyorum bazen dayanamayıp

yedi mahalle öteden herkes dönüp bakıyo valla

• Tam benim tipim olan bir araba. Ama ben manüel istiyorum. hayırlısı artık.

Güle güle kullanın.
  • Alan memnun, satan memnun , akaryakıt şirketi memnun. Bize hayırlı olsun demek düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun birader. Otomatik olması biraz kötü olmuş ama zevk meselesi...
  • 3 senede vergi kasko vb.masraflar ile kendi fiyatına geliyor.zevk melesi tabi o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.