Şimdi Ara

YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
11.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bence çok dogru seçim yapmışsınız gideri biraz fazla ama yıllık kaç tane bakımı var ki?
  • kim böyle bir araba alıp yakıt-kuruş hesabı yaparki ben bile kuruş hesabı yapmıyorum işim olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Sallayan adam neden 2004 model desin la? 2012 der. Beyin bedava

Hayirli olsun kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Gerçekten aldıysanız hayırlı olsun..3 yıl sonra foruma gelip böyle konu açıp yarım yamalak mesajlar atmak da enteresan. Telefon al sat ile mi kazandınız bu parayı, merakımdan soruyorum

Telefon satarak para kazanamayacağını anlayıp, başka işleri girmiş. İşte sonuç
  • hayırlı olsun. Vergısı ve kaskosu cokmus gercekten. Ben olsam mazda rx8 alırdım safkan spora bınerdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ,
  • 2006 model z4 e bile inanmayanlar olmuş ya ne diyeyim artık..dh dekiler her ne kadar inanmasada bazı insanlar sahip oluyo böyle arabalara
  • hayırlı olsun
  • yolda giderken yaşına rağmen çok çok dikkat çekeceği kesin , benim gibi utangaç , içine kapanık adam binip gezemez bununla , hayırlı olsun tekrar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

2006 model z4 e bile inanmayanlar olmuş ya ne diyeyim artık..dh dekiler her ne kadar inanmasada bazı insanlar sahip oluyo böyle arabalara

2006 yı görünce dedim kesin fake , 3 litre motor 2006 da yoktu çünkü . sonradan konu başlığına bakınca gördüm , sahibi 2004 model almış .

bu arada evet şaşılacak bir durum yok , scirocco ile aynı paralara satılan bir araç . ağız tadı ile binilebilir temizi olduktan sonra. güzel araba.
  • yıllık 20.000 tl masraf

• quote:

Orijinalden alıntı: yukekkikkekkiki

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Yakıt olarak iyi bence 3.0 araç için ancak daha sakin kullanımlarda yakıt düşecektir.Ama gel gelelim o araca binincede ne derece sakin gidilir orası tartışılır.

ilk ay çok sakin kullanıyordum ama şimdi biraz daha gaza dokunmaya başladım

gerçekten kullanımı çok zevkli bi araçmış özellikle cabrio olarak

Bilmezmiyim daha önce Z4 kullanmadım fakat S2000'e bindim 8 ay kadar gerçekden farklı bir keyf.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukekkikkekkiki

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Gerçekten aldıysanız hayırlı olsun..3 yıl sonra foruma gelip böyle konu açıp yarım yamalak mesajlar atmak da enteresan. Telefon al sat ile mi kazandınız bu parayı, merakımdan soruyorum

telefon al sat olayı biteli çok oldu kendime ait işim var

Güle güle binin kazasız belasız
  • 3.0'lar ucuz ve piyasası durgun.
    2.0lar daha hareketli vergi ve yakıtıda daha ekonomik
    ama bunları dert etmenize gerek yoksa size hayırlı sürüşler dilerim
    her şeyiyle keyif arabası
  • Hayırlı olsun, güzel seçim
  • böle bi araca binerken kesinlikle yakıtını ve vergisini düşünmiceksin onu bunu bilmem yanına dengesizin biri geldiği zaman ufak bi dokunuşla noktayı koyacaksın

birkere sürseniz 2.0 ile 3.0 arasındaki farkı ve ne demek isttediğimi anlarsınız

YENİ ARACIM BMW Z4 3.0 İLK İZLENİMLERİM+RESİMLİ,
  • hayırlı olsun renk çok güzelmiş .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.