Şimdi Ara

YENİ ARAYIŞ AMA İYİ GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:7:48 >

• şşşşşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:7:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzs

şşşşşşşş
    şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:8:11 >
  • quote:

şş

Alıntıları Göster
    şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:9:58 >
  • Başarılıı
  • şşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:8:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierke

Başarılıı
    Bir şey anlamadım, sistemi anlatmayacaksan burada kazandıklarını niye koyuyorsun anlamıyorum ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaplıBardak

Bir şey anlamadım, sistemi anlatmayacaksan burada kazandıklarını niye koyuyorsun anlamıyorum ki?

Alıntıları Göster
    şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:8:42 >
  • quote:

şş

Alıntıları Göster
    şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:8:53 >
  • şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:9:5 >
  • quote:

şş
    şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:9:22 >
  • Helal olsun istikrarlı şekilde devam ediyorsun
  • şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:9:42 >
  • quote:

şş
    şşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:10:16 >
  • quote:

şşş

Alıntıları Göster
    5 de ... 3

• İyide dostum ayni zamanda canlıden 3-4 iyi maç bulup kombine etmek baya zor birşey . İyi maç bulsan bile oran iyi olmaz . İyi maçlar olsa bile vakitleri uygun gelmez . Ve baya riskli bir şey . 70-den sonra 2 değil 4 gol olan maçlar bile var . Bunun yerine 2-3 tane 1.5 üstü bulmak daha iyi . Canlı değil .
  • Hocam senin bu taktiği inceledim. Dünden bu güne 15 kupon yaptım sadece 2 kuponum yattı 15 de 13 yaptım. 350 TL ile başladım kasa 850 TL oldu bi günde 500 TL kar çok güzel. Biraz şans oldumu dakikaları düzgün seçtin mi gol olmasını beklemek yerine beklememek daha mantıklı fikir vermiş gibi oldun teşekkür ederim
  • şş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:10:44 >
  • quote:

şş
    şşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzs -- 4 Kasım 2016; 11:10:57 >
  • quote:

şş
    bende uyguluyordum bu sistemi ama ben kombine değilde tek maç olarak gidiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.