Şimdi Ara

yeni askerlik kanunu açık lise?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu askerlik kanunu değişdiğin için bize açık lise okuyanlar erteleme şansı gelmiş doğrumu?

askeri sitede söyle yaziyor :
    Lise veya dengi okul (açık lise, mesleki açık lise, çıraklık, iş okulu vb. dâhil) ile daha üst seviyedeki yüksek öğretim kurumlarında öğrenim görenlerin askerlikleri, okullarına devam ettikleri sürece 29 yaş sonu esas alınarak, Yurt içi veya yurt dışında (öğrenciliklerinin tanınmasını müteakip) öğrenim görenlerin askerlikleri, EK-C2 öğrenci durum belgesi ile önce okulun azami öğrenim süresi kadar,

- Bu süre sonunda mezun olamayanlar ise yıllık olarak 29 yaş sonunun 31 Aralık tarihine kadar ertelenmektedir.

Özel/Akşam ve Açık Liseler :

Açık öğretim liselerinde öğrenim görenlerin kendi yönetmeliklerinde belirli bir süre yoksa, örgün lise öğrencilere verilen erteleme süresi kadar askerlikleri ertelenir. diyor yani bu hafta gitsem kasıma kadar erteleyebilirmiyim?

• uP. biri cevap versin lütfen
  • Yoklama kaçağı olan biri açıköğretim lisesine kayıt olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: togiee

Yoklama kaçağı olan biri açıköğretim lisesine kayıt olabilir mi?

Olur o bişiy farketmez. Okul nerden bilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

Orijinalden alıntı: togiee

Yoklama kaçağı olan biri açıköğretim lisesine kayıt olabilir mi?

Olur o bişiy farketmez. Okul nerden bilecek ?

Askerlik durum belgesi isteniyormuş ve onu getirmeden kayıt yaptıramıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togiee -- 24 Haziran 2012; 16:24:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.