Şimdi Ara

Yeni Askerlik Tecil İşlemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim askerlik tecili ile alakalı bir sorum olacaktı. Bu konuda, özellikle yakın zamanda, tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Durumu kısaca anlatayım.

2012 yılı lisans mezunuyum. Son finalimi Haziran'da oldum yani ondan 2 hafta sonra da okul resmi olarak bitti denebilir, geçici belge çıkana kadar. Geçici mezuniyet (çıkış) belgemi eylül başında aldım lakin diploma 23 Ağustosta basılmış. Araştırdığım ve sorduğum kadarıyla, mezun olduktan 2 ay sonra (kimisine göre 3 ay) en geç tecil işlemleri için askerlik şubesine gitmem gerekiyormuş. Fakat oldu Kasım'ın 13'ü ben hala gitmedim. Çıkış belgemi geç almamın sebebi de aslında okulun beni oyalaması oldu, her seferinde daha basılmadı bilmem ne bahaneleriyle 1 aya yakın oyaladılar. Bunun dışında da benim kendi gecikmem söz konusu oldu. Şimdi ben kaçak durumunda mıyım bu 2 aylık işlem sınırını aştığım için? Ya da olmasam bile bir ceza ödeme durumum söz konusu mu veya şubede askerlerin beni kolumdan tutup götürmesi söz konusu mu? Benim durumumda olan onlarca hatta yüzlerce arkadaşım var, sırf benim okulumdan. Bu durum hakkında tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşabilirseniz süper olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimser -- 13 Kasım 2012; 13:10:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.