Şimdi Ara

YENİ ASSASİNS CREED OYUNUNA TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE GELİRMİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft bari bu sene getirbe dil desteğini, fince,macarca,flemenkçe falan var, yeter artık !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Virgül -- 16 Ocak 2020; 21:44:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu yorumu da anlamıyorum oyun satmıyor diye Türkçe çıkmıyormuş. Acaba Türkçe çıkmadığı için satmıyor olabilir mi? Sen Ubisoft olarak önce Türkçe çıkar, satmazsa ondan sonra konuş. Ayrıca bir altyazı nın maliyeti nedir? Köpek gibi para kazanılıyor zaten bir oyundan. Altyazı nın maliyeti emin olun devede kulak. Dublaj istedik de ses sanatçılarına milyon dolar mı ödüyorlar?
  • gelmez
  • Gelmez çünkü ubisoft Türkleri sevmeyen bir firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj attım ubisoft beye, cevap bu

hey we're always looking expand our language options in future games, but at this stage we have no news.

• Saçmalıyorsun, mobildeki oyunları türkçe, bunların tek derdi para.

• AC cok sevdiğim oyunların başında gelir keşke Resmi olarak Türkçe gelse.

Ama geleceğini hiç düşünmüyorum. Satışlar çok azdır kesin. Odyssey kaç satmıştır kim bilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun şubat ayında duyurulacak diyorlar bakalım sanmıyorum ama bir umut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rainbow'da sonradan Türkçe olmuştu adamlar tamamen paraya bakıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar the division 2 yi tr yayıncılarına reklam verip tr çıkartmayan adamlar tr oyun geleceğini sanmam bunlardan
  • 2020 yılındayız artık, hala bir tane türkçe oyunları yok, ilk önce bir hizmet versin karşılığı gelmesse o zaman haklılar deriz, örneğin cd projektred sony vs.

• ASSASİNS CREED RAGNAROKa, TÜRKÇE oynamak için animus porojesindeki translate yamacılara aylığı 20 liradan minimum 18 ay + sonunda da çıkınca 25 liraya satın almak koşulu ile sahip olabilirsin. yaklaşık 385 lira ve en az 1,5 yıl sonrasında türkçe oyun qeyfini çıkarabilirsin.
  • Bizimkiler oyuna para vermezse gelmez..

• CD Projekt The Witcher 2 az sattığı halde üçüncü oyunu sonradan Türkçe yaptı. Adamlara olan hayranım çok büyük. Şimdi de Cyberpunk 2077 TR geliyor. Umarım ülkemizde satışı bol olur ben 1 ay kala oyunu alacağım Steam üzerinden. Türkçe oyunları ilk çıkışında alıyorum her zaman.

• Odyssey'in satışına bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ASSASİNS CREED RAGNAROKa, TÜRKÇE oynamak için animus porojesindeki translate yamacılara aylığı 20 liradan minimum 18 ay + sonunda da çıkınca 25 liraya satın almak koşulu ile sahip olabilirsin. yaklaşık 385 lira ve en az 1,5 yıl sonrasında türkçe oyun qeyfini çıkarabilirsin.
  • Yapmaz en basiti region lock bile yapmadılar. Kaldı ki bunu yapacaklar. Ayrıca Ubisoft değil içerisinde firmalar olarak dağılıyor. Tek tek onlarla görüşülmesi gerekir. Sanmam.

• Şimdi diyorsunuz ilk satış olsun sonra türkçe getirsinler. Ya ingilizce bilmeyen oyunu anlamayan adam oyunu satın alıp nasıl oynasın ? eğer satın alıp oynaya biliyorsa napsın türkçe dil desteğini. Satın alıp turşusunu mu yapacak.
  • Ben oyun steam da satışa çıktığı dakikasında ön sipariş verdim hocam bu firma gerçekten aldığı parayı hak ediyor onlara destek olmak adına hemen sipariş vermiştim mümkünse satın alacak herkesin kendi ülkesinden oyunu almasını isterim ki onlar da görsün türkiye de ki oyun potansiyelini.
  • Gelmez. Adamlar İstanbul'da geçen oyunu bile Türkçe yapmadı. EA en azından BF1'de Osmanlı da var diye Türkçe çıkardı adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Gelmez. Adamlar İstanbul'da geçen oyunu bile Türkçe yapmadı. EA en azından BF1'de Osmanlı da var diye Türkçe çıkardı adamlar.
    Salla Ubisoft u. Anonymous a yaptırırız 4 5 ayda çevirirler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.