Arkadaşlar nasıl olur da Leon gitmiyor diyebiliyorsunuz?Ben kullandım bence gayet iyi bir araç ve unutmayın ki bu aracın üzerinde Volkswagen Grubun efsanevi motoru 1.6 102 bg lik motor var piyasaya bakın ne kadar vw golf kullanıcısı var bu insanlar neden sizce gitmeyen bir araç alsınlar?Bence biraz mantıklı konusun ki iki aracın arasında da motor bilgilerinde öyle ahım şahım bi fark yok 0-100 km de max torkta falan...Bence Leon
bence sen bıdaha dıkkatlıce ıncele leon ların hıcbır modelınde(yenı leon) jant kapagı yok ayrıca ıc dızayn we ıscılık kalıtesıde oldukca ıddalı.bu konuda bende ıddaa edıyorum:))
bence sen bıdaha dıkkatlıce ıncele leon ların hıcbır modelınde(yenı leon) jant kapagı yok ayrıca ıc dızayn we ıscılık kalıtesıde oldukca ıddalı.bu konuda bende ıddaa edıyorum:))
+1905
ikisi de iyi araba zaten birine kötü demek onu yapanların günahına girmek olur bu durumda karar vermeniz gereken marka servis satıcı yani siz hangisine binmek istiyorsunuz ben leona binerdim
Tabi arkadaşlar leon leon diyoruz ama şunu da unutmamak lazım leonun 2. eli ölü
2 eli ölü derken? Ucuza mı gidiyor yoksa hiç mi gitmiyor diyorsun?
Genelde fiyatını çok fazla düşürmüyorlar, güzel fiyata gidiyor diye hatırlıyorum çünkü. Ama satılmıyor diyorsan bilemeyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
2 eli ölü derken? Ucuza mı gidiyor yoksa hiç mi gitmiyor diyorsun?
Genelde fiyatını çok fazla düşürmüyorlar, güzel fiyata gidiyor diye hatırlıyorum çünkü. Ama satılmıyor diyorsan bilemeyeceğim.
Her ikiside 3 ay önce arkadaşıma seat leon aldık 31 bin ytl ye o zaman piyasa oydu nama şuan bakıyoruz 28 bine kadar indi.Ve kesinlikle satışı çok zor olan bir araba.Aynı arkadaşım sıkıştı ve aracını satılağa çıkardı daha 1 kişi bile aramadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme