Şimdi Ara

yeni astra mı yeni leon mu?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bravoyu görmeden karar verme derim

eylülde geliyor.
  • Kesinlikle LEON...
    WV, Audi, Skoda aynı çatıda olan bir marka Seat.
    Bir çok parça ortak zaten,
    Ben 7 yıldır Seat kullanıyorum, çok memnunum.
    Yeni Astra ile arkadaşım çok kötü bir tecrube geçirdi, ondan soğudum biraz Opel'den.
    ( 1200KM 2 aylık araçla İstanbulda giderken, motor stop etmiş ve tekrar çalışmamış, emniyet şeridinde yardım beklerken biri gelmiş arkadan çarpmış,sonra araç pert oldu)

Yani tabii ki her marka araç ile olabilir bu tür şeyler....ama....
  • fiyat ve göreceli olarak tasarım olarak leon

diğer tüm konularda astra üstündür.
    benim fikrim tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Yeni bravoyu görmeden karar verme derim

eylülde geliyor.

bide dizeli gelsin hemen bizde karar verelim
  • Astra kesinlikle alma derim leon olabilir diğer modellerede bak astra benzinli çok yakıyor bu 1.3 dizeller var çok hantal araba rampada kalkışlarda falan resmen işkence leon daha iyidir bence astradan uzak dur
  • Bende Leon derim sağlamlık konusunda iki araçta 8-9 yıl çok rahatlıkla gider süphen olmasın ama bence o kadar fiyat farklı verilmez ayrıca full + full bir araç .! Bende FR versiyonunu düşündüm sonra bagajı bana yetmez diye vazgeçtim
  • 7-8 milyar aracın fiyatına oranladığında büyük bir yüzde.
    Performans konusundaki rakamsal değerlerin pek kafanı karıştırmasına izin verme bence. Zira şehir içi trafikte her istediğine anında tepki verecek diye beklemek çok doğru olmaz her iki araç içinde. (Özellikle tork konusunda max. torkun elde edildiği deviri unutmamak lazım)

VW grup eğer 1-2 yıl içinde 115 FSI motor seçeneğine geçerse kötü olur. Gerçi Golf'ü hala 102bg. motor seçeneği ile satıyor ama, seat'a da bu motor gelirse 2.elde değer kaybı yaşar Leon 102bg.

Seat = VW olduğuna göre sağlamlık konusunda endişe etmene gerek yok. Ancak güvenlik testlerini takip etmek gerek. NCAPden 5 yıldız alamayanı dövüyorlar adeta bu devirde

Donanım açısından da Leon çok çok iyi. Bu durumda tarafsız sahada durduğumda yakıt tüketimi, kaç yıl kullanacağın ve tüketim farkının maliyetini hesaplarsan ve 7-8 milyarı geçersen astra, yok ben yılda 15.000'i zor görürüm diyorsan Leon derim.

Her halükarda şimdiden yeni aracınla kazasız, hayırlı yolculuklar

• BENM YENGEMDE ASTRA VAR BENDEDE GOLF ŞİMDİ OLAYA GELİYİM

GEÇENLERDE YENGEMLERE GİTMİŞTİM ASTARAYI İLK DEFA KULLANICAKTIM SİLİVREYE DOĞRU CIKTIK 2 ARKADAŞIZ BRİ KUZENMDİ, ARAÇA SÜRER SÜRMEZ GOLFTAKİ RAHATLIGI ALAMADIM COK KÜT ARAÇ VE SANZIMANI OTOMATİK AMA COK BAGIRARAK DEĞİŞTİRİYOR SANZIMANI VE GİTMİYOR VEDE KULLANDIGIM ASTRA FULL BİR ASTAYDI ÜSTÜ TAMAMEN ACILAN DERİ KOLTUKLU BİR ASTRAYDI ACIKCASI BEN GOLFTAKİ RAHATLIGI VİTES RAHATLIGI KULLANIŞ ZEVKİNİ ALAMADIM AMA ASTRANINDA DONANIMLARI GÜZELDİ
    GEÇENLERDEDE YENGEM BNM GOLFU BİRAZ KULLANMIŞTI AMA ODA GOLF ALMADIGINA AÇIKCASI PİŞMAN
    SEN SEN OL GOLF TSI DEN VAZGEÇME
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomblack

BENM YENGEMDE ASTRA VAR BENDEDE GOLF ŞİMDİ OLAYA GELİYİM

GEÇENLERDE YENGEMLERE GİTMİŞTİM ASTARAYI İLK DEFA KULLANICAKTIM SİLİVREYE DOĞRU CIKTIK 2 ARKADAŞIZ BRİ KUZENMDİ, ARAÇA SÜRER SÜRMEZ GOLFTAKİ RAHATLIGI ALAMADIM COK KÜT ARAÇ VE SANZIMANI OTOMATİK AMA COK BAGIRARAK DEĞİŞTİRİYOR SANZIMANI VE GİTMİYOR VEDE KULLANDIGIM ASTRA FULL BİR ASTAYDI ÜSTÜ TAMAMEN ACILAN DERİ KOLTUKLU BİR ASTRAYDI ACIKCASI BEN GOLFTAKİ RAHATLIGI VİTES RAHATLIGI KULLANIŞ ZEVKİNİ ALAMADIM AMA ASTRANINDA DONANIMLARI GÜZELDİ
    GEÇENLERDEDE YENGEM BNM GOLFU BİRAZ KULLANMIŞTI AMA ODA GOLF ALMADIGINA AÇIKCASI PİŞMAN
    SEN SEN OL GOLF TSI DEN VAZGEÇME

• peki leon 1.6 en fazla kaç basar ?? gitmiyordan kastınız ??
  • leon 1.6 ile tem pendik'te tuzlaya doğru giderken hafif eğimli bir yer vardır bilenler bilir, arabada tek başıma 210 km gördüm kadranda. ama bunu 1,5 senede sadece bi kere yaptım bi daha da tövbe dayanıklılık konusunda verebileceğim örnek ise çok korkunç sayılır, leon stylance'ı olan bir doktor arkadaşım geçen yaz tatile giderken eşi ve çocuğu arabadayken gece balıkesir yakınlarında 110 km hızla duvara girdi...hiçbirisinin burnu bile kanamadı, kaskodan pert parasını aldığı gün gidip bi stylance daha aldı leon'da diğer 1.6 atmosferik arabalar kadar gidiyor dostum şüphen olmasın

• Motor özellikleri olarak Astra tartışmasız daha iyi ama neticede ikiside 1.6 olduğu için aralarında çok ciddi bir performans farkı olmaz. Bir de Astra daha az yakar. Dayanıklılık söz konusuysa Leon bu konuda daha iyidir neticede Vw group çatısı altında. Sonuç olarak aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak Leon derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

leon ve astra zor seçim valla leon daha karizma gibi..hemde arkasında vw var ...

opelin arkasındada gm (GENERAL MOTOR) var

• quote:

Orjinalden alıntı: cozger

Motor özellikleri olarak Astra tartışmasız daha iyi ama neticede ikiside 1.6 olduğu için aralarında çok ciddi bir performans farkı olmaz. Bir de Astra daha az yakar. Dayanıklılık söz konusuysa Leon bu konuda daha iyidir neticede Vw group çatısı altında. Sonuç olarak aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurarak Leon derim

bir opel kullanıcısından (üstelik astra) objektif bi yorum okumak çok hoş... tşkkrler
    bende bu sınıf arabalar arasında kararsız kalmıştım sanırım benimde leon olucak gibi. ama ben yeni motor söylemlerinide göz önüne alıp bekliyorum açıkçası.. sizinde çok acil değilse 1 kaç ay beklemeniz iyi olur kanatindeyim.

• selam 7 yıl astra cd kullandım 2 hafta once leon aldım,gercekten cook memnunum tavsıyem test surusu yap o zewkı tat ondan sonra karar wer..bu arada anahtar teslımı 34.000ytl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murkaya -- 10 Temmuz 2007; 16:32:03 >
  • Referance mi stylance mi?
  • tabıkı STYLANCE
  • leon stylance siyah 10 numara
  • ben şekil bi araca binmek istiyorum ama pek öyle persormans aramıyorum ve direksiyon simidi benim için çok önemli diyorsan(dolgun, ele cuk oturan simit) leon al

ama ben biraz daha performanslı uzun süre gidebilecek içi biraz daha kaliteli araç istiyorum diyorsan Astra ama Astranın otomatik vitesinden uzak dur çünkü yokuşlarda kaçırıyormuş acemi sanar seni görenler valla
  • incelediğin referance mi yoksa stylance mi idi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.