Şimdi Ara

Yeni astranin ses sistemi nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Internetten arastirmama ragmen astranin ses sistemi hakkinda yorum bulamadim. Kullananlar ve dinleyenler varsa nasil oldugunu yazabilirler mi Yuksek ses veriyo mu veriyosa kalite nasil?

• ben kullanıyorum yeterince memnunum
  • bindigin bi arabayla kiyaslayabilir misin, corolla ya da focus fln?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilvtyt

bindigin bi arabayla kiyaslayabilir misin, corolla ya da focus fln?

hiç kullanmadım onları o yüzden bilmiyorum ama megane den iyi ona baktım
  • CD30 MP3 ün ses düzeyi vasat seviyede , yüksek ses düzeylerinde bozulmaya uğruyor , megane'nınkinden belki biraz daha iyidir, GOLF 4 ün blaupunkt unun ses kalitesinden daha düşük seviyede , laguna privilege'inki tur bindirmiş gidiyor o nedenle karşılaştıramadım. :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 11 Şubat 2006 12:39:05 >
  • Acaba kalite dusuklugu playerdan mi hoparlorlerden mi? Yani iyilestirmeye kalksak playeri degistiremeyiz dosemeye gomuk. Hoparlor degistirsek ise yarar mi, illa anfi mi gerek?
  • Her ikisinden de kaynaklanıyor ,CD30un ses ayar secenekleri bastan kaybediyor sınırlı bir ayar seçeneğine sahip, çıkış gücü de düşük 4X20 watt , hoperlörü vasat, iyileştirme için birkaç seçenek mevcut birincisi gidip sadece hoperlörleri kalitelileriyle değiştirmek herhalde en az getirisi ve enaz da götürüsü olacak seçenek , 2. seçenek CD30MP3 standart cd çalarını ve hoperlör sistemini CD40 operaya upgrade etmek hiç değilse garantisini bozmaz .Opera'nın çıkış gücü 3x20 watt + 2x45 watt, fena sayılmaz yani , ekolayzırıda bulunuyor , ama Allah opel servislerine işiniz düşürmesin, en son seçenek gidip profesyonel bir ses-müzik sistemi kurdurmak aracın orjinalitesini bozmanın getireceği zararları göğüslemek gerekir. Fiyatı da tabi seçime göre değişir.
    Alırken aracı cosmo donanımda alırsan ses sistemini opera olarak seçebilyorsun eğer müziğe düşkünsen buna dikkat etmek gerek sonradan yapılan işler hep daha pahallıya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 11 Şubat 2006 15:33:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla onu bilmiyoryorum ama focus 2 ghia lardaki sony mp3 ün ses sistemi bence o siniftaki en iyi ses sistemidir...
    lagunadaki ile her halükarda kapisir 2 sinide yankindan biliyorum (arabam focus 2 ghia) lagunaninkide bence muhtesem ama focustaki ile denk gibime geldi lagunada D segmenti olduğu için bence focus kendi compact sinifinda ses sistemi olarak lider...
  • valla sana şöyle diyim arkadaşta yeni astra full var...çok büyük umutlarla güzel bi müzik açtım ve sesi fazla verdim ama istediğim şekilde değildi...eskisine yakın bir kalitesi var...bu konuda sanırım focus daha iyi karşılaştırdım 2sini baya fark oluyo...
  • Ne yazıkki bu yorumlara katılamayacağım.AStranın ses sistemi bence üst seviyede ve golf ten daha iyi düzeyde.megan zaten düşük gerek yok kıyaslamaya.yüksek seslerde bozulma yapmıyor sizin astralarda problem olmasın.ben binince sese hasta oldum.yeni octaviadanda ii.
    tabiki sesten ne beklediğinde önemli.....
  • hem golfünkü ii değil diyosun hemde octavia nın da astranın da ii diosun nedir bu çelişki?astra iyi bişey demiyorum...ama focuslardaki sony ondan daha iyi...ayrıca haklısın megane ınki aralarında sonuncu eski focusun müzik sistemi ile aynı kalitede...
  • Astra'nın müzik sistemi iyi değil. Bass'ı dibine kadar köklesen de bir işe yaramıyor. Aslına bakarsan ne bass var ne de tiz. Tek güzel yanı var, o da mp3 okuması. Yüksek seslerde de fena halde distorsiyona yol açıyor. G kasalardaki sistem buna 5 basar.
  • sevgili pegasuss yazımı dikkatle okursan octaviadanda ii diyorum.yani oda bunun gibi degil yani. golf ile aynı ses kalitesinde octaviaa
  • Bugün kullanma fırsatı buldum ama malesef çok da memnun kalmadım. Yüksek süratde sesi açınca kalite filan kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil bazı Alman araçlarında ne hikmetse ses sistemi eskiyi aratır oldu.

Laguna, Focus ve Astra kullandım. Üç araçda üst donanımlıydılar, Laguna daki Cabasse bence en güzel sistemdi.

Focus güçlü tiz ve baslarıyla öne çıkıyordu ama orta ses ve dar bir frekansta üretilen baslar bence bu konuda hassas kulaklara çok hitap etmiyordu, Astra ise iyi bir akustiğe sahipti ve detaylar daha iyiydi ancak onda da tiz frekanslar boğuktu, özellikle Focus tan sonra ses alışana kadar boğuk geliyor ve düşük kaliteli parçalarda fark çok bariz bir hale geliyordu.
  • cd 400 7 hoparlör ses sistemli modelini kullandım corrolla ve aurisin ses kalitesiyle aynı. ford c-max sony olmayan versiyonun altında ses kalitesi mevcut kısacası astranın ses sisteminden fazla birşey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart4141 -- 10 Haziran 2014; 10:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Yeni nesil bazı Alman araçlarında ne hikmetse ses sistemi eskiyi aratır oldu.

Laguna, Focus ve Astra kullandım. Üç araçda üst donanımlıydılar, Laguna daki Cabasse bence en güzel sistemdi.

Focus güçlü tiz ve baslarıyla öne çıkıyordu ama orta ses ve dar bir frekansta üretilen baslar bence bu konuda hassas kulaklara çok hitap etmiyordu, Astra ise iyi bir akustiğe sahipti ve detaylar daha iyiydi ancak onda da tiz frekanslar boğuktu, özellikle Focus tan sonra ses alışana kadar boğuk geliyor ve düşük kaliteli parçalarda fark çok bariz bir hale geliyordu.

Ilk cümlenizin altına imzami atarim, aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Yeni nesil bazı Alman araçlarında ne hikmetse ses sistemi eskiyi aratır oldu.

Ilk cümlenizin altına imzami atarim, aynen katılıyorum.

Alman otomobil dergilerinde de işleniyor bu durum özellikle Opel, Bmw ve bazı Audi modellerinde hoparlör - tweeter seçimindeki hatalardan bahsediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drberti

sevgili pegasuss yazımı dikkatle okursan octaviadanda ii diyorum.yani oda bunun gibi degil yani. golf ile aynı ses kalitesinde octaviaa

ii nedir arkadaşım y harfine birşey mi oldu? Türkçemizi düzgün kullansak olmuyor mu?

• Astra H 'ların ses sistemini deneme fırsatım oldu . Bass tonlarında eksiklik var hissettirme var ya işte o astra da pek bulamadım bilmiyorum radyoda dinledim bende şaşırdım :)
    Eski aracım focus 1 baya vuruyodu bassı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.