Şimdi Ara

YENİ ATRİX HAFIZA RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, foruma yeni dahil oldum öncelikle herkese kolay gelsin

HB den aldığım ATRİX bugun elıme gectı, fakat arastırmalarım sonucunda refurbished kontrolu yaptım.
    şöyle ki;
    - ekran jelatınınde baloncuklar mevcuttu
    - batarya altındakı etıket epeyce kabarık duruyordu
    - sım kart takılan parlak kıskacın ustunde hafıf bır bant lekesı gordum
    - SD kart lastıgının altındakı vidada boya atması var gıbı ama tam emın olamadım.

bu bulgular ısıgında sız ne dersınız refurbished ihtimali nedir?

Bir diğer onemlı sorunum
    dahili hafıza 16 GB olması gerekırken ozellıgınden bakıyorum 10.71 GB gozukuoyor
    Kullanılan ve kullanılmayan RAM boyutu toplamıda 710 MB

ben sastım kaldım bı yol gosterın lutfen ? ılk defa androıd kullanacağım acaba yanlıs yerlerden mı baktım dıye dusunuorum ?

• eger pisman olduysan kosulsuz iade hakkini kullan. adamlar resmen yurt disi ikinci elleri sifir diye satiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix aldıgıma pişman değilim ama durumun bu oldugunu gorunce soru işaretlerim var ama ben atrixin arkasındayım tabiki. gonderırsemde yıne atrix alacağım
    tamamen aydınlanırsam bu konuda yolumu çizeceğim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Refurbished olup olmadığını kimse bilemez fakat söylediğinize göre öyle aşırı bir durum yok ortada.
    Hafıza olarak ise 16gb hafızasına sistem hafızası da dahil olarak biliyorum. O yüzden 10gb boş olması normal olabilir. Ram ise Android sisteminden arda kalan değerleri gösteriyor. Yani 290mb rami Android sistemi kullanıyor.

ilgin için teşekkürler,
    ama bugun windows 7 bile yaklaşık o kadar yer kaplıyor, 6 GB android işletim sistemi yer tutması normal olabilir mi acaba ? bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
    refurbished oldugunu en net vidalardan mı anlarız acaba aklımda soru işareti kalsın istemiyorum 7 gunluk hakkımı dolmadan kullanabılırım sonucta, hafif bi yıpranma izi var gibi, refurbished olsa diğer butun hepsindede aynı ize rastlarım sanırsam öyle mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.