Şimdi Ara

Yeni Auris'in Detaylı Testi ve İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ofabiya

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Her konunuza yazıyorum ama cevap vermiyorsunuz, yine yazayım.

İncelemelerinizin linkini verip insanları kendi bloğunuza yönlendirmek yerine, konularınızı direkt buraya açarsanız insanlara daha da fazla yardımcı olabilirsiniz.

Neden takıntı haline getirdiniz ki bu konuyu. O kadar emek verilmiş bir işin karşılığı olarak, blogunun okunmasını da sağlaması hakkıdır.

Blogunun okunmasını istiyorsa adını duyuracak başka yöntemler bulmalı. Foruma açsın konusunu burda herkes okusun. Böyle foruma gelip konu açıp "haydi bloğuma" diyince sanki burası bir geçiş yeri gibi oluyor, reklam kokuyor. Anlatabildim mi hocam? Ben bundan rahatsız oluyorum.

Tabii forum benim değil ama rahatsız olduğum bir konuyu da dile getirmek benim hakkım yani sonuçta

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Bende bu konuyu birçok yerde açıkladım tekrar açıklayayım. Bu forumda zaman zaman yöneticilerin ne yapacağı belli olmadığı için o kadar emek verdiğim yazılar silinebiliyor alakasız zamanlarda fake üyelik kulanmadığım halde üyeliğim iptal olabiliyor. Ayrıca bütün konuları istediğim gibi dizip bir test güncesi oluşturabileceğim bir platform değil o yüzden oraya yazıyorum ve burada açıklıyorumki buradaki insanlara yardımcı olabileyim. Sonuçta ne yazıkki formumuz arabayı 1 km uzaktan görüp yorumlayanlarla dolu. Benim amacım objektif yorumlarımı insanlara ulaştırmak ve BİR ARADA TOPLAMAK. Ayrıca yarın birgün o kadar saatlerce emek vererek yazdığım yazıların yarın ne olacağı belirsiz bir şekilde durmasına izin vermemek. Ek olarak bugün mesela buradan da birçok kişiye sorabilirsiniz Auris araştırıken sitedeki başka bir teste bakan ve o testi daha faydalı bulduğunu söyleyen birçok kişi mevcut. Birçok mail alıyorum. Bunu bir site reklamı gibi değil bir kütüphaneye giriş gibi düşünüyorum. Bütün testlere rahatça ulaşılabilmesi için. Zaten siz ve bir iki yönetici dışında bunun aksini algılayan yok hatta birçok teşekkür yazısı ve yorumu alıyorum. Ayrıca bir tıklayıp siteye bakarsanız hiçbir fayda sağlamadığım tamamen paylaşım amacıyla yaptığım bir yer olduunu görürsünüz. Reklam teklifi bile gelmiş olmasına rağmen gerek görmedim. Yeri geldi kendi ebimden para vererek araba kiraladım ve test yaptım yani bernim maddi bir beklentim yok ki reklam kaygım olsun. Ek olarak eminim kendi ismini yapmaya çalışıyorsun demek de isteyebilirsiniz cevap vereyim günlerdir ne yazıkki yeni bir test yapamıyorum ama ziyaretçi sayım açıldığından beri artmaya devam ediyor. Ek olarak bu artışın en çok sağlandığı zaman benim üyeliğim haksız yere süresiz bir şekilde dondurulduğu zaman yani burası ile alakası yok. Zaten gelir beklemediğim bir yerde ismim olsa ne olur. Reklam kokuyor demişsiniz bugün öp dediğiniz şey bile iğrenç kokar ama içinde tonlarca geri dönüşüm malzemesi vardır. Kokusu ile yargılamamak lazım bence sadece bir içeriğine bakmak lazım. Yemeğe bile yorum yaparken içeriğine bakılır sadece SİZE gelen kokusu ile yorum yapılmaz

Evet her konuma yazıyorsunuz ama aşağı yukarı her konuma bu önyargı ile yaklaşanlara cevap vermekle uğraştım zaten buna yakın cevaplar verdim. blogumun çok okunmasını da istemiyorum ben yazıyorum faydanlamak isteyenler zaten gelip buluyor beni takipçim artısın okuyucu artsından çok faydalanan artısın şeklinde bir amacım vardı. Ama bu niyetimide bu sitedeki bazı önyargılılar körelttiler sağolsunlar.

Son olarak düşünceniz ne olursa olsun dile getirmek hakkınız. Zaten ben daha önce sizin bu şekilde yorumladığınız bir konuda bu açıklamanın bir benzerini yazdım sizin farklı bir pencereden bakabilmeniz açısından ancak etkili olamadığımı fark edince sizin düşünceniz bu ve demekki bu önyargınız değişmeyecek deyip saygı duydum ve sustum hala da saygı duymaya devam ediyorum. Bu açıklamayı da sürekli yazdığınızı ve benim cevaplamadığımı söylediğiniz için diğer okuyucuların gözünde yanlış bir intibaaya sahip olmamak için yazdım.

Saygılar

• gezginbur kullanıcısına yanıt
    İsterde DEDENİZİN DEDESİ TEST ETTİ diye açın. İnsanlara faydalı birşeyler yapın, beklentiniz olmadan bildiklerinizi yalan ve yanlış olmadan paylaşın bir iki kişiye faydalı olun benim için sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanno -- 7 Ağustos 2013; 13:49:38 >
  • Aciklamalarinizi dayandirdiginiz "forumda konular silinebiliyor" tezini 2 cumle ile curutebilirim.

umutsirvan var forumdan, test bakani. Adamin hic bir konusu silinmiyor?

Bu bir gerekce degil, anlatmaya calistigim bu. Size testlerinizde basarilar.

Saygilar bizden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.