Şimdi Ara

YENİ AURİS TEST ETTİM, ONAYLADIM VE SATIN ALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
5
Favori
67.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf nedir? Dogus Oto. Aman! Geciniz! Toyota saglamlik demek, guven demektir. Cok dogru tercih yapmissiniz. Ben de ilk tanitildigindan beri takip ettim, listemde 2 siradaydi (fiyat/performans yonunden 1. sirada). Autoshow'daki yetkili ''yilin 2. yarisinda gelir'' diyerek yanlis bir bilgi verince, o kadar bekleyecegime ustune biraz daha eklerim dedim ve 1. tercihimi aldim (subaru xv, cok memnunum)

Yeni aurisin tasarimi cok iyi. On konsolu gercekten iyi bence. Yalniz 14.7 saniye beklemiyordum acikcasi. Gule gule kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdstpgl

quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

Bende auris ve golf arasında kaldım.Özellikle fiyat bakımından toyotanın büyük avantajı var.Tek hoşuma gitmeyen mevzu 14 d M/M 100 km hızlanma değeri.Daha önce kullanmadığım için sanki o motor arabayı çok zor götürecekmiş gibi geliyor.

Sana tek tavsiyem gidip bu şanzımanı test etmen olacaktır.
    Eski şanzıman neredeyse tamamen yenilenmiş, eski motor 190 tork iken şu an ki motor 205 tork. Bu da arabanın hem hızlanma süresine hem de çabuk toparlanmasına büyük katkı sağlıyor. +

Açıkçası bana benzinli Golf fiyatına dizel ve yarı otomatik Yeni Aurisi almak çok daha mantıklı geldi.
    Ayrıca Auris tasarım olarak çok daha albenili.

205 tork yeni değil. 2009 haziran ayından sonra tüm D4D motorlar 205 torklu olarak çıktı. Yalnız tork'u 190'dan 205'e çıkarırken bunu sadece yazılımla yaptıkları için 205 tork'lu D4D motorlarda sıkıntılar yaşanmaya başlandı (Özellikle yağ yakma) Hatta mahkemeye vererek ayıplı ürün diye aracını iade edenler bile var.

• quote:

quote:

Bende auris ve golf arasında kaldım.Özellikle fiyat bakımından toyotanın büyük avantajı var.Tek hoşuma gitmeyen mevzu 14 d M/M 100 km hızlanma değeri.Daha önce kullanmadığım için sanki o motor arabayı çok zor götürecekmiş gibi geliyor.

Eski şanzıman neredeyse tamamen yenilenmiş, eski motor 190 tork iken şu an ki motor 205 tork. Bu da arabanın hem hızlanma süresine hem de çabuk toparlanmasına büyük katkı sağlıyor.
    Açıkçası bana benzinli Golf fiyatına dizel ve yarı otomatik Yeni Aurisi almak çok daha mantıklı geldi.

205 tork yeni değil. 2009 haziran ayından sonra çıkan tüm D4D motorlar 205 torklu olarak çıktı. Yalnız tork yükseltmeyi sadece yazılımla yaptıkları için motorlarda problemler yaşanmaya başlandı. Hatta mahkemeye vererek aracını Toyota'ya iade edenler bile oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

quote:

quote:

Eski şanzıman neredeyse tamamen yenilenmiş, eski motor 190 tork iken şu an ki motor 205 tork. Bu da arabanın hem hızlanma süresine hem de çabuk toparlanmasına büyük katkı sağlıyor.

205 tork yeni değil. 2009 haziran ayından sonra çıkan tüm D4D motorlar 205 torklu olarak çıktı. Yalnız tork yükseltmeyi sadece yazılımla yaptıkları için motorlarda problemler yaşanmaya başlandı. Hatta mahkemeye vererek aracını Toyota'ya iade edenler bile oldu

Doğrudur dostum ben faRklı biliyorum demekki.
    İnşaallah herkes aracını sorunsuz ve kazasız sürer...

• HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekircakir

HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER ...

Çok teşekkür ederim, Amin...
  • öncelikle hayırlı olsun. bende inceledim bugün aracı ama i30 a da bakmıştım ama dizel otomatiği için fabrika verilerinin çok üzerinde tüketimi olduğu söyleniyor sizin kullanımızda nasıldı satış danışmanı yakıt tüketimi ve ses izolasyonun baya bi övdü tüketim dendiği gibi 4.4 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araman

öncelikle hayırlı olsun. bende inceledim bugün aracı ama i30 a da bakmıştım ama dizel otomatiği için fabrika verilerinin çok üzerinde tüketimi olduğu söyleniyor sizin kullanımızda nasıldı satış danışmanı yakıt tüketimi ve ses izolasyonun baya bi övdü tüketim dendiği gibi 4.4 mü ?

450 km civarında şu anda aracım ve şehiriçi-şehirdışı karışık 5.3 lt.
    Bu km de bir dizel otomatik için çok iyi bir değer, ilerleyen km lerde 5 in altını kesinlikle çok rahat görürüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: araman

öncelikle hayırlı olsun. bende inceledim bugün aracı ama i30 a da bakmıştım ama dizel otomatiği için fabrika verilerinin çok üzerinde tüketimi olduğu söyleniyor sizin kullanımızda nasıldı satış danışmanı yakıt tüketimi ve ses izolasyonun baya bi övdü tüketim dendiği gibi 4.4 mü ?

450 km civarında şu anda aracım ve şehiriçi-şehirdışı karışık 5.3 lt.
    Bu km de bir dizel otomatik için çok iyi bir değer, ilerleyen km lerde 5 in altını kesinlikle çok rahat görürüm.

Hem dizel otomatik, hem araç yeni, hem kış hava soğuk 5,3 lt çok iyi daha ne olsun .

• Hayırlı olsun

2014 de BMW nin 1.6 dizel motoruyla geleceği söyleniyor bu modellerin..Doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Hayırlı olsun

2014 de BMW nin 1.6 dizel motoruyla geleceği söyleniyor bu modellerin..Doğrumu ?

Teşekkür ederim.
    Aralarında anlaştıklarını herkes gibi ben de biliyorum ama tarih konusunda bir bilgim yok.
  • farlar xenonmu acaba? bizde bu renk cam tavan alıcaz inş , yağ yakma sorunu devam etmiyordur umarım hala active donanım olacak birde cam tavan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

farlar xenonmu acaba? bizde bu renk cam tavan alıcaz inş , yağ yakma sorunu devam etmiyordur umarım hala active donanım olacak birde cam tavan.

Farlar xenon değil ancak mercekli far olması sebebiyle sonradan xenon far takılabilir. O durumda da Muayeneden geçip geçemeyeceğini bilmiyorum.
    Bana sorarsanız bu haliyle mercekli far xenon farı kesinlikle aratmıyor.
    Aracım henüz 500 km civarında olduğu için yağ yakma sorunu ile ilgili birşey diyemeceğim. Ancak bu sorunun 2012 yılı sonrasında çözüldüğünü bir yerlerde okumuştum.
    Bu araç kesinlikle cam tavanlı alınmalı ki hem dış hem de iç ambiyansı inanılmaz değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdstpgl -- 19 Şubat 2013; 11:42:17 >
  • xenon far takılsada far yıkama olmadığı için muayeneden geçmez .

cgdstpgl ; aracın hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim . bir kaç sorum olacak müsadenle ..

- aracın anahtarıyla dışardan camları açıp kapatabiliyormuyuz ? Anahtar nasıl eskisi gibi standart uzun mu , yoksa süstalı katlamalı mı ?
    - arka tarafta havalandırma kanalları var mı ?
    - otomatik cam açma ve diğer kapı içindeki bütün düğmelerde aydınlatma var mı ?
    - çamurluk altı davlumlaz yalıtım nasıl , ıslak havada lastik kum , toprak vs. fırlatınca çıtır çıtır ötüyor mu ?
  • quote:

quote:

farlar xenonmu acaba? bizde bu renk cam tavan alıcaz inş , yağ yakma sorunu devam etmiyordur umarım hala active donanım olacak birde cam tavan.

Farlar xenon değil ancak mercekli far olması sebebiyle sonradan xenon far takılabilir. O durumda da Muayeneden geçip geçemeyeceğini bilmiyorum.
    Aracım henüz 500 km civarında olduğu için yağ yakma sorunu ile ilgili birşey diyemeceğim. Ancak bu sorunun 2012 yılı sonrasında çözüldüğünü bir yerlerde okumuştum.
    Bu araç kesinlikle cam tavanlı alınmalı ki hem dış hem de iç ambiyansı inanılmaz değiştiriyor.

53.250 trafik sigortası dahil Fiyat aldım manuel dizel active skypack için umarım cozulmustur yağ sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

53.250 trafik sigortası dahil Fiyat aldım manuel dizel active skypack için umarım cozulmustur yağ sorunu

Çok iyi fiyat almışsınız.
    Aracı test ettiniz mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

xenon far takılsada far yıkama olmadığı için muayeneden geçmez .

cgdstpgl ; aracın hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim . bir kaç sorum olacak müsadenle ..

- aracın anahtarıyla dışardan camları açıp kapatabiliyormuyuz ? Anahtar nasıl eskisi gibi standart uzun mu , yoksa süstalı katlamalı mı ?
    - arka tarafta havalandırma kanalları var mı ?
    - otomatik cam açma ve diğer kapı içindeki bütün düğmelerde aydınlatma var mı ?
    - çamurluk altı davlumlaz yalıtım nasıl , ıslak havada lastik kum , toprak vs. fırlatınca çıtır çıtır ötüyor mu ?

İyi dileklerin için teşekkürler.
    - Aracımda anahtarsız çalıştırma mevcut, kart tipi anahtarı var. Ama normal çalıştırma sistemli araçların anahtarları sustalı bizzat gördüm ve tasarımını çok beğendim.
    - Çamurluk altı davlumbaz yalıtımı ile ilgili olarak şunu söyleyebilirm, yol kum , toprak vs. fırlatınca çıtır çıtır ötüyor :))
    - Otomatik cam açma ve diğer kapı içindeki bütün düğmelerde aydınlatma var.
    - Arka tarafta havalandırma kanalı olup olmadığını şu an hatırlayamadım, araç otoparkta bu ara pek kullanmıyorum en kısa zamanda bakar söylerim.

• teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 19 Şubat 2013; 21:03:58 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iyi fiyat almışsınız.
    Aracı test ettiniz mi peki?

cumartesi test edicem içime sinerse alırım %90 inşallah. evet fiyat uygun geldi sagolsun tanıdıklar girdi araya yoksa fazla oynamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Golf nedir? Dogus Oto. Aman! Geciniz! Toyota saglamlik demek, guven demektir. Cok dogru tercih yapmissiniz. Ben de ilk tanitildigindan beri takip ettim, listemde 2 siradaydi (fiyat/performans yonunden 1. sirada). Autoshow'daki yetkili ''yilin 2. yarisinda gelir'' diyerek yanlis bir bilgi verince, o kadar bekleyecegime ustune biraz daha eklerim dedim ve 1. tercihimi aldim (subaru xv, cok memnunum)

Yeni aurisin tasarimi cok iyi. On konsolu gercekten iyi bence. Yalniz 14.7 saniye beklemiyordum acikcasi. Gule gule kullanin.

sizinde aracınz hayırlı olsun. ben de şuan 2007 auris kullanıyorum aracı değiştirme zamanım geldi. benimde aklımda subaru xv piremium var onu alamazsam dizel başka bir arace yöneleceğim. bugün aurisi teste gideceğim .eğer beğenirsem bende dizel auris alabilirim. ancak aklım subaruda. yakıt ve sürüş deneyimlerinizi. malzeme kalitesinden biraz bahsederseniz sevinirim ( aracı daha canlı görmedim de)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.