Şimdi Ara

YENİ AURİS TEST ETTİM, ONAYLADIM VE SATIN ALDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
5
Favori
67.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haven
    sanırım yanlış anlaşıldım.. 55000 tlye premium almadım arkadaşlar.. 55000 tl ye advanced aldık ancak bir müşteri premium modeli için özel bir renk istemiş ve beğenmemiş 0 km olan araç için teklif geldi. 59500 e bitirdik. yanında bakır renkli iki adet de uzaktan kumandalı anahtarlık mevcut ilginçtir ki premium olduğunu anlayacak kadar öğrendim aracı.. bence fiyat konusunda fazla bile verdim diyorum bugün bu rengi ilk kez adam akıllı kullanınca herkes alay etti biraz.. :(

2013 Auris Advanced SkyPack 1.4 D-4D MultiMode için 55.000tl fiyat mı aldınız ? Eğer ki bu fiyata vazgeçtiyseniz yazık etmişsiniz. 4000tl farka premium almak bilmiyorum sizi etkileyen neydi.

Eğerki yanlış anlamayın malulen bir durumunuz yoksa ve pazarlıkla o fiyata düştülerse bu burada yeni araç alan herkese kötü bir ithamdır. Ben aracı alırken 60.400den 58.300 e düştüler ve artık zarar olduğunu belirttiler. Bu Ankaradaki 3 bayi içinde aynı fiyat. Elinde yokken 58.300 e elinde varken 55.000e satmak insanlardan faydalanmaktır. Bu saatten sonra bişi yapılmaz ama 3 yılda bir araç alıyoruz demekki çoğu kez kazıklanmışız bu şekilde artık daha dikkatli oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicilik

quote:

sanırım yanlış anlaşıldım.. 55000 tlye premium almadım arkadaşlar.. 55000 tl ye advanced aldık ancak bir müşteri premium modeli için özel bir renk istemiş ve beğenmemiş 0 km olan araç için teklif geldi. 59500 e bitirdik. yanında bakır renkli iki adet de uzaktan kumandalı anahtarlık mevcut ilginçtir ki premium olduğunu anlayacak kadar öğrendim aracı.. bence fiyat konusunda fazla bile verdim diyorum bugün bu rengi ilk kez adam akıllı kullanınca herkes alay etti biraz.. :(

2013 Auris Advanced SkyPack 1.4 D-4D MultiMode için 55.000tl fiyat mı aldınız ? Eğer ki bu fiyata vazgeçtiyseniz yazık etmişsiniz. 4000tl farka premium almak bilmiyorum sizi etkileyen neydi.

Eğerki yanlış anlamayın malulen bir durumunuz yoksa ve pazarlıkla o fiyata düştülerse bu burada yeni araç alan herkese kötü bir ithamdır. Ben aracı alırken 60.400den 58.300 e düştüler ve artık zarar olduğunu belirttiler. Bu Ankaradaki 3 bayi içinde aynı fiyat. Elinde yokken 58.300 e elinde varken 55.000e satmak insanlardan faydalanmaktır. Bu saatten sonra bişi yapılmaz ama 3 yılda bir araç alıyoruz demekki çoğu kez kazıklanmışız bu şekilde artık daha dikkatli oluruz.

Gaz ve toz bulutu hocam bunlar. İnanmayin bole laflara. Cikti foyasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

yeni aurisimi az önce aldım.. Ankara Toyota Plazada yoğun pazarlıkla 55000'e Auris Dizel 1.4 D-4D Advance Skypack Multimode'um oldu.. acaba iyi fiyata aldım mı bilmiyorum. sonuçta Ankarada sıfır araçlar diğer illere göre daha pahalı olabiliyor veya bayiler çok indirim yapmıyor....

Hayırlı olsun, liste fiyatından 5400 TL daha ucuza almışsınız.

Gayet güzel bir pazarlık ile aldığınızı düşünüyorum.

teşekkürler.. ancak satın aldığım aracı beklemek yerine başka bir müşterinin sipariş verip beğenmediği ve bir üst modeli olan premium kızıl bakır renginde aynı fiyata teslim aldım ve cidden çok uyguna geldi..

Baska bir konuda 59.500 e aldim demisti, burda ayni fiyata yani 55.000 e aldigini soyluyor. Diger konusunuda kapattirdi zaten. Yalanlar , dolanlar. Varsa bir cevabi buyursun gelsin. Yalandan araba alma arefesinde arkadaslarimizin aklini karistirmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HL0002

quote:

quote:

quote:

yeni aurisimi az önce aldım.. Ankara Toyota Plazada yoğun pazarlıkla 55000'e Auris Dizel 1.4 D-4D Advance Skypack Multimode'um oldu.. acaba iyi fiyata aldım mı bilmiyorum. sonuçta Ankarada sıfır araçlar diğer illere göre daha pahalı olabiliyor veya bayiler çok indirim yapmıyor....

teşekkürler.. ancak satın aldığım aracı beklemek yerine başka bir müşterinin sipariş verip beğenmediği ve bir üst modeli olan premium kızıl bakır renginde aynı fiyata teslim aldım ve cidden çok uyguna geldi..

Baska bir konuda 59.500 e aldim demisti, burda ayni fiyata yani 55.000 e aldigini soyluyor. Diger konusunuda kapattirdi zaten. Yalanlar , dolanlar. Varsa bir cevabi buyursun gelsin. Yalandan araba alma arefesinde arkadaslarimizin aklini karistirmasin.

haklısınız. uzatmaya gerek yok bence.. o fiyata aldım evet..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız. uzatmaya gerek yok bence.. o fiyata aldım evet..

Olu noktadaki araclari gosteren ekran, tam deri koltuk, sustali anahtarli premium, enseye ufleyen klimali di mi

Gecelim...

• geçtik zaten..:)
  • quote:

geçtik zaten..:)

Gorduk, i30 uda 40 bin e alirsin artik
    Birde sattim demissin 1 gunluk arabayi. Amac nedir hocam artizlik mi.

• quote:

quote:

geçtik zaten..:)

Gorduk, i30 uda 40 bin e alirsin artik
    Birde sattim demissin 1 gunluk arabayi. Amac nedir hocam artizlik mi.

İnci sarmış dört bir yanımızı

Biran nasıl gaza geldim valla bayiye gidip arabayı iade edecektim nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunm1

quote:

quote:

quote:

teslim alalı 6 saat bile olmadı.. ancak biraz kullanınca detaylı bilgi yazarım.. ben ilk bakışta ön konsolu beğenmedim mesela ama eşim kullanacağı için fazla ısrar etmedim. anahtarlar resimdeki gibi değil aracı sipariş eden arkadaş için özel tasarlanmış sarı bakır renginde dışıda metalik ve sustalı..

Hocam şaka mı bunlar. Premium cam tavan dizel otm. 55.000 tl.

Allah allah.....

Biz active aldık 56.500 e :(

Bir de sustalı anahtar yokki premium da. Anahtarsız giriş var zaten? Siz emin misiniz donanım paketinizden?

Valla ben imzamdaki arabayı 58300 dip pazarlık aldım. Bi yanlışlık olmasın cidden. Ankara da ALJ-batkent, ALJ-söğütözü ve toyan-dikmen var satış yapan.

Anahtarda zaten sustalı fln değil. İki küçük düğme var açıp kapama için birde halkanın bağlandığı yerde düğme ile kılıç bari çıkan anahtar var. Zaten anahtarı cebinize koyuyorsunuz gerisi hikaye ben 1 haftadır aynı kotu giyiyorum anahtar sadece cebimden pantolon değiştirirken çıkıyor.

Auris Dizel 1.4 D-4D Premium M/M Liste Fiyatı = 63.600

haven isimli arkadaşımız liste fiyatı 63.600 TL olan arabayı yoğun indirimle 55.000 liraya almış. (8.600 TL yani %13.5 indirim yaptırmış.)
    Vallahi çok çok tebrik ediyorum kendisini.
    İlk okuduğumda 1 Nisan şakası sandım. Ve halen inanamıyorum.

Kendisine bir teklifim var.
    Ben 1.6 Premium Multidrive S modelini almak istiyorum.
    Bu modelin liste fiyatı 58.200 TL.
    haven bu arabayı benim için aynı bayiden yine böyle bir indirimle alsın ve bana peşin para 55.000 TL'ye anahtar teslimi (vergiler, plaka, trafik... dahil) satsın.
    Aynı indirimi benim istediğim araba için de alabilirse havadan 5.000 Lira kazanabilir.

Süper teklif

• MErhabalar, 1.4 dizel Active skypack araç için 54.000 fiyat nasıl arkadaşlar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chine -- 6 Nisan 2013; 22:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chine

MErhabalar, 1.4 dizel Active skypack araç için 54.000 fiyat nasıl arkadaşlar sizce?

Hocam bişiler daha yapılabilir.

Bunlara ek paspas isteyin yetkili servisten
  • quote:

quote:

MErhabalar, 1.4 dizel Active skypack araç için 54.000 fiyat nasıl arkadaşlar sizce?

Alicilik bagaj havuzu bence daha elzem. Bagaj tentesiince.
    Bu arada lastik havalarina baktiramadim araba yatti hafta sonu.
    Yarin haber veririm. Olmasi gerekeb lastik basinclari soför tarafindaki kapinin sacinda yaziyor.ordan bakabilirsin.

• quote:

Manuelmi? Mayısta indirim geliyormuş sabret biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

quote:

quote:

Yarin haber veririm. Olmasi gerekeb lastik basinclari soför tarafindaki kapinin sacinda yaziyor.ordan bakabilirsin.

Servislerde bagaj havuzu olmayabiliyor hocam o yüzden paspas dedim. Havalar yağmurlu halı paspaslar koku ve toz yapıyor.

Araba 3 gündür yatıyor emektar 206+ yı kullanıyorum başlarda bocaladım debriyajı kavratamadım. Sonradan oturdu. Ama ses sistemini çok özlemişim. Auriste müzik dinlemiyormuşum resmen. Yarın kısmet olursa 1000 bakımına gideceğim. Bakalım neler çıkacak lastik basınçlarını da bir kontrol ettiririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

quote:

quote:

Servislerde bagaj havuzu olmayabiliyor hocam o yüzden paspas dedim. Havalar yağmurlu halı paspaslar koku ve toz yapıyor.

Araba 3 gündür yatıyor emektar 206+ yı kullanıyorum başlarda bocaladım debriyajı kavratamadım. Sonradan oturdu. Ama ses sistemini çok özlemişim. Auriste müzik dinlemiyormuşum resmen. Yarın kısmet olursa 1000 bakımına gideceğim. Bakalım neler çıkacak lastik basınçlarını da bir kontrol ettiririm.

Alicilik selam

Yarin sabah bende 1000km. kontrolune gidiyorum gerci araba 1500 e geldi :))

Cam tavandan gelen hafif zangirti sesini de soyleyecegim bakalim ne yapacaklar. Umarim hallolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

evet manuel fiyatı bu. pek beklemek istemiyorum açıkcası eski arabamı yeni sattım 1-2 haftaya yeni araba almam lazım. siz eminmisiniz mayısta indirim olacağına yoksa tahmin mi ? zaten en iyi ihtimalle yarın sipariş versem 1 ay sonra teslim alıcam. teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

evet manuel fiyatı bu. pek beklemek istemiyorum açıkcası eski arabamı yeni sattım 1-2 haftaya yeni araba almam lazım. siz eminmisiniz mayısta indirim olacağına yoksa tahmin mi ? zaten en iyi ihtimalle yarın sipariş versem 1 ay sonra teslim alıcam. teşekkürler...

Duydum mayısta olacak diye fiyat az buçuk daha inmeli buarada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın bir daha pazarlık yapalım o zaman. bu fiyatın üstüne bagaj havuzu ve trafik sigortası ekletebilirsem fiyat makul olur heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın bir daha pazarlık yapalım o zaman. bu fiyatın üstüne bagaj havuzu ve trafik sigortası ekletebilirsem fiyat makul olur heralde

Evet onları al mutlaka ben aynı araca sahibim mart zammı öncesi 52.500 e aldım ama tanıdık vasıtası ile tabiki yoksa en ucuz fiyatı kendi başıma gebze Derindere den almıştım zam öncesi 53.500 idi

• Selam arkadaşlar, ben de Yeni Golf 1.4 TSI Manuel ile Yeni Auris 1.4 D-4D M/M arasında gidip geliyorum, fiyatlar ve kalite aşağı yukarı aynı. Her ikisini de test ettim, Golf'ün tasarımına ve marka değerine karşılık Auris'in dizel otomatiği ve dolayısıyla ekonomik oluşu daha cazip geldi. Ancak Auris'in bagajı bende büyük soru işareti yarattı, katalog bilgilerine göre yeni golf'ten sadece 30 lt küçük ama sanki kullanışlı bir bagaj olmadığı için bebek arabasını bile sığdıramazsın gibi gözüküyor. Kullanan arkadaşların ve özellikle uzun yolculuğa çıkmış olanların yorumunu rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.