Şimdi Ara

YENİ AURİS TEST ETTİM, ONAYLADIM VE SATIN ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
5
Favori
67.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası ben çok beğendim, keşke su bmw dizel motorlarıyla sunuluyor olsa idi. ama buda hele şehir içi için cok ideal bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyante

quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Golf nedir? Dogus Oto. Aman! Geciniz! Toyota saglamlik demek, guven demektir. Cok dogru tercih yapmissiniz. Ben de ilk tanitildigindan beri takip ettim, listemde 2 siradaydi (fiyat/performans yonunden 1. sirada). Autoshow'daki yetkili ''yilin 2. yarisinda gelir'' diyerek yanlis bir bilgi verince, o kadar bekleyecegime ustune biraz daha eklerim dedim ve 1. tercihimi aldim (subaru xv, cok memnunum)

Yeni aurisin tasarimi cok iyi. On konsolu gercekten iyi bence. Yalniz 14.7 saniye beklemiyordum acikcasi. Gule gule kullanin.

sizinde aracınz hayırlı olsun. ben de şuan 2007 auris kullanıyorum aracı değiştirme zamanım geldi. benimde aklımda subaru xv piremium var onu alamazsam dizel başka bir arace yöneleceğim. bugün aurisi teste gideceğim .eğer beğenirsem bende dizel auris alabilirim. ancak aklım subaruda. yakıt ve sürüş deneyimlerinizi. malzeme kalitesinden biraz bahsederseniz sevinirim ( aracı daha canlı görmedim de)

Şu başlıkta XV ile alakali bilgilere ulasabilirsiniz. Uzunca yazmistim...

http://forum.donanimhaber.com/m_67821168/tm.htm

• hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın
    bende haftasonu yeni auris dizel otomatik test ettim
    2009 dizel otomatik aurisim var karşılaştırma imkanıda buldum.
    öncelikle artı yönlerinden bahsetmek gerekirse;
    1-yokuşta geri kaydırmazlık özelliğini koymuşlar ancak yokuşa geldiğinizde basabildiğiniz kadar frene bascaksınız
    arabasına önem veren biri olarak ben basmaya kıyamadım ama satış danışmanı sert basın dediği için güzelim arabanın frenine sonuna kadar bastıktan sonra ancak devreye girdi.
    2- teyp olarak güzel ekran ve geri dönüş kamerası bulunmakta.
    3- koltuk kumaşlarını beğendim rahatlık olarak eskisi ile fark göremedim
    4- anahtar isveç çakısı olmaktan çıkarılmış sustalı hale getirilmiş zaten aracı aldığımda bu hususu eleştiri olarak sunmuştum demekki epey şikayet gitmiş.
    5- opsiyonel olarak cam tavan seçeneği sunulmuş, satış danışmanına sunroofa bile karşı olan toyotanın cam tavanı nasıl yaptığını sorduğumda mecbur kaldığıklarını söyledi.
    6- otomatikte vites geçişleri pek hissedilmiyodu ama sıfır araç olmasının da etkisi olabilir
    şu an aklıma gelen artı yönler bunlar..
    eksi yönlere gelince;
    1- dizel modellerde hız sabitleyici teknolojisine erişlememiş,
    2- konsolu ben beğenmedim tabi bu zevke göre değişir.
    3- navigasyonluk teyp var ama navigsayon olmadığını öğrenince hayal kırıklığı oldu.
    4- mmt den vazgeçilmemiş. iyileştirme yapıldığı söylendi ama pek anlayamadım 15 dk test sürüşü sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letourdefrance -- 25 Şubat 2013; 14:58:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

xenon far takılsada far yıkama olmadığı için muayeneden geçmez .

cgdstpgl ; aracın hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim . bir kaç sorum olacak müsadenle ..

- aracın anahtarıyla dışardan camları açıp kapatabiliyormuyuz ? Anahtar nasıl eskisi gibi standart uzun mu , yoksa süstalı katlamalı mı ?
    - arka tarafta havalandırma kanalları var mı ?
    - otomatik cam açma ve diğer kapı içindeki bütün düğmelerde aydınlatma var mı ?
    - çamurluk altı davlumlaz yalıtım nasıl , ıslak havada lastik kum , toprak vs. fırlatınca çıtır çıtır ötüyor mu ?

Aracın arka koltuk bölümünde klima hava kanalları maalesef yok :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdstpgl

quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

xenon far takılsada far yıkama olmadığı için muayeneden geçmez .

cgdstpgl ; aracın hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanmanı dilerim . bir kaç sorum olacak müsadenle ..

- aracın anahtarıyla dışardan camları açıp kapatabiliyormuyuz ? Anahtar nasıl eskisi gibi standart uzun mu , yoksa süstalı katlamalı mı ?
    - arka tarafta havalandırma kanalları var mı ?
    - otomatik cam açma ve diğer kapı içindeki bütün düğmelerde aydınlatma var mı ?
    - çamurluk altı davlumlaz yalıtım nasıl , ıslak havada lastik kum , toprak vs. fırlatınca çıtır çıtır ötüyor mu ?

Aracın arka koltuk bölümünde klima hava kanalları maalesef yok :((

teşekkürler , size yazdıktan sonra bayide incelediğimde görmüştüm .

• Bende yarisi degistirecegim ama auris,golf.leon arasinda dizelmi benzinlimi acayip sekilde kararsiz kaldim 140hp act golf ayni motorlu leon ikiside dsg ve dizel golf leon. Auris benzinli test ettim cvt cok begendim ama benzinli ist trafiginse 9 10lt yakarmi? Dizel auris suanda kullandigim yaris motoru ile ayni mmt hizlanmasi 15sn yakin olmasi kabul edilebilir gibi deyil acikcasi. Yazilimli yaris kullaniyorum 115 117hp gibi bir guce sahip 40bin km oldu yazilimdan sonra arac 120binde hic bir olumsuzluk yasamadim ve performansini soylesem herkes gulup gecer buni biliyorum. Leon 2 ay sonra dsg olarak dizel benzinli motorlarda gelecek ama leonun ici bana gore aurisin kalitesinsen geride. Arka koltuk ve zeminim duz olmasi cam tavan donanim olarak zengin ve tasarim olarak bana gore cok iyi olan auris 1.6 132 ps cvt alsammi yilda 20 25bin km yol yapan birisi olarak nedersiniz dostlar?? auris 54100tl fiyat olani almayi dusunuyorum. Dizelde 6bin tuketsem benzinlide 8bin lira yakiti gecermiyim? Evet yazim karisik ve kotu oldu kusura bakmayin bana fikir verin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

Bende yarisi degistirecegim ama auris,golf.leon arasinda dizelmi benzinlimi acayip sekilde kararsiz kaldim 140hp act golf ayni motorlu leon ikiside dsg ve dizel golf leon. Auris benzinli test ettim cvt cok begendim ama benzinli ist trafiginse 9 10lt yakarmi? Dizel auris suanda kullandigim yaris motoru ile ayni mmt hizlanmasi 15sn yakin olmasi kabul edilebilir gibi deyil acikcasi. Yazilimli yaris kullaniyorum 115 117hp gibi bir guce sahip 40bin km oldu yazilimdan sonra arac 120binde hic bir olumsuzluk yasamadim ve performansini soylesem herkes gulup gecer buni biliyorum. Leon 2 ay sonra dsg olarak dizel benzinli motorlarda gelecek ama leonun ici bana gore aurisin kalitesinsen geride. Arka koltuk ve zeminim duz olmasi cam tavan donanim olarak zengin ve tasarim olarak bana gore cok iyi olan auris 1.6 132 ps cvt alsammi yilda 20 25bin km yol yapan birisi olarak nedersiniz dostlar?? auris 54100tl fiyat olani almayi dusunuyorum. Dizelde 6bin tuketsem benzinlide 8bin lira yakiti gecermiyim? Evet yazim karisik ve kotu oldu kusura bakmayin bana fikir verin :(

dostum git honda civic eco lpg araç al, yılda 20-25 bin km yapıyorsan benzinli araç alınmaz, ya dizel alacaksın yada sana söylediğim honda civic honda fabrika çıkışlı lpg sistemi olan 6 yıl 150000 km garantili olan bu aracı alacaksın, bende senin gibi çok kararsız kaldım, yakşık 8 ay civarı araç forumlarını takip ettim, en sorunsuz araba, hatta hiç sorunsuz araba honda civic. şanzımanının f1 şanzıman olduğunu hatırlatayım

• cgdstpgl hocam hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız günler niyaz ederim. Almak istediğim paket ve renkte olan 2013 aurisi almışsın. Sorular ve cevapları ilgiyle takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

cgdstpgl hocam hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız günler niyaz ederim. Almak istediğim paket ve renkte olan 2013 aurisi almışsın. Sorular ve cevapları ilgiyle takip ediyorum.

sayın seraaser, güzel ve anlamlı dileklerin için teşekkürler. Allah sana da gönlündeki arabaya sağlıklı, huzurlu ve sıkıntısız şekilde binmeyi nasip etsin.
    Ayrıca aracı aldığınızda muhakkak burada paylaşmanızı bekliyorum :))
  • Hayırlı olsun Allah kaza vermesin...Araç gerçekten başarılı duruyor ama fiyatları beğenmedim...
  • http://www.toyota.com.tr/turkey-local/fiyatlistesi2.tmex

900 tl gibi bir zam gelmiş , can tavan 1500 tl olmuş .
  • Yeni Auris dıştan ve özellikle arkadan yeni İ30 un takldi gibi olmuş. Ama iyi olmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oluşumbilgi -- 3 Mart 2013; 16:15:49 >
  • illa taklit diyeceksek alfa giulietta desek daha doğru olur bence , malum i30 un esinlendiği yerler de var :)
  • Arkasının i30 dan esinlendiği doğru değil.Daha önce Toyota' nın diğer markası Lexus' dan (Lexus CT 200) esinlenmiş bir tasarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6 -- 3 Mart 2013; 21:14:03 >
  • acaba dizel otomatik auris kaç km yapar bir depoyla
  • hocam sizden bir ricam imzamdaki aracımı satıyorum ve yeni auris çok hoşuma gitti premium dizel otomatik almak istiyorum artılarıyla eksileriyle detaylı bir inceleme yapabilir misiniz?
  • hayırlı olsun
  • Merhabalar bir şey sormak istiyorum.beyaz renk cam tavan olabiliyor biliyorsunuz.peki içini de bej renk istersek olabiliyor mu .bu konuda bilgisi olan var mı.eğer oluyorsa çok daha lüks bir görüntü oluşucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderuncel

Merhabalar bir şey sormak istiyorum.beyaz renk cam tavan olabiliyor biliyorsunuz.peki içini de bej renk istersek olabiliyor mu .bu konuda bilgisi olan var mı.eğer oluyorsa çok daha lüks bir görüntü oluşucaktır.

Bu dediğiniz özel sipariş vermeniz halinde mümkün diye biliyorum, ama bayilere sorun belki bu kombinasyonda bir araç hazırda vardır. Ayrıca bej döşeme çocuklu ve kalabalık aileler için uygun değil bence.
  • merhaba elazığda ikamet ediyorum auris advance m/m dizel bir araç aldım.vites n konumunda gaza basıp biraz bekleyip frene basınca vites kolunun olduğu yerden tık diye bir ses alıyorum araç daha 15 günlük sizin aracınızdada böyle bir ses varmı merak ettim. bu ses beni rahatsız etti elpaya gittim normal dediler ama ben tatmin olmadım.ellerinde bakacağımız başka araçta yoktu..hayırlı olsun hemşerim aracın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.