Şimdi Ara

Yeni Aveo Bulamıyorum-Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, birkaç bayi aradım Yeni Aveo bulamıyorum istediğim araç yeni aveo sedan dizel lt donanım ama bayilerde yok ve ocak ortası gelecek dendiğinden fiyat sabitlemiyorlar ve zamlı fiyat gelecekmiş yeni yılda? Ne yapmalı

• merkezi arayın stoklarda nerde var diyin. ford oyle soyluyordu nerde oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

merkezi arayın stoklarda nerde var diyin. ford oyle soyluyordu nerde oldugunu

Teşekkürler, Yarın bir deniyim bunu...
  • Adapazarı bayisinde vardı satıldıysa bilmiyorum ama.kent grisi
  • merhabalar,

Şuan için stoklarda dizel sedan araç bulmak çok zor hala araç almadıysanız benimle iritibata geçebilirsiniz.Fiyatlarda fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Murat ERDEM
    Chevrolet çiftkurtlar satış danışmanı
    5544662035
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERDEM57

merhabalar,

Şuan için stoklarda dizel sedan araç bulmak çok zor hala araç almadıysanız benimle iritibata geçebilirsiniz.Fiyatlarda fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Murat ERDEM
    Chevrolet çiftkurtlar satış danışmanı
    5544662035

indirimler tarih oldu yani
  • öyle düşünmeyin zaten bu araçlar değerli arabalardı fazla adetle gelmedi olanlarda çok indirimle satılmadı zaten çoğu araçların müşterileri hazırdı
    ve ön satış yapılmıştı araçlarda belli olunca alıcısına verildi.daha önce fiyat aldınız mı bilmiyorum şuan araç olsa 36.600 TL lt sedanın fiyatı beyaz renk
    birde elimde sedan beya ls versiyonu var onun da fiyatı 34300 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eylül ayında, en az 10 bayiye isim ve telefon bıraktım. 15 Ekimde dizel aveo geldiğinde arayacaklardı. Tabi ben aracın beklenilen tarihe yetişmeyeceğini öğrendim ve duster aldım. Ve hala arayans oran yok chevroleden...İyi ki de duster almışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERDEM57

öyle düşünmeyin zaten bu araçlar değerli arabalardı fazla adetle gelmedi olanlarda çok indirimle satılmadı zaten çoğu araçların müşterileri hazırdı
    ve ön satış yapılmıştı araçlarda belli olunca alıcısına verildi.daha önce fiyat aldınız mı bilmiyorum şuan araç olsa 36.600 TL lt sedanın fiyatı beyaz renk
    birde elimde sedan beya ls versiyonu var onun da fiyatı 34300 tl

BEN otomatik ltz aldım 2011 34550 ye maloldu
  • Hocam anladığım kadarıyla aralık ayı fiyatlandırması devam ediyor. Değişiklik bekleniyor mu? Site hala aralık 2011 fiyat listesi şeklinde. Başka metalik renk istesek 36 000+700 şeklinde mi olur? Yoksa yeni gelecek araçlarda bayi olarak sizin yapacağınız indirim oranı değişik olur mu?
  • arkadaşlar bende yeni aveo aldım.Bir oldu bittiye geldi araçtan genel olarak memnunum aracım 1.3 yeni aveo ltz dizel sedan aldııktan bu yana 500 km yol gittim 150 tl yakıt giitti. Benim ilk aracım olduğundan yakıt tüketimi ne derece oldugunu tam bilmiyorum ama çevremdeki arkadaşkar genell olarak iyi oldugunu söylüyorlar, bakalım ileerde ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerenci

Arkadaşlar, birkaç bayi aradım Yeni Aveo bulamıyorum istediğim araç yeni aveo sedan dizel lt donanım ama bayilerde yok ve ocak ortası gelecek dendiğinden fiyat sabitlemiyorlar ve zamlı fiyat gelecekmiş yeni yılda? Ne yapmalı

ben aracımı murat beyden aldım kendisine teşekkür ediyorum,ilgili alakalı bir arkadaş herkeze tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukoktem

arkadaşlar bende yeni aveo aldım.Bir oldu bittiye geldi araçtan genel olarak memnunum aracım 1.3 yeni aveo ltz dizel sedan aldııktan bu yana 500 km yol gittim 150 tl yakıt giitti. Benim ilk aracım olduğundan yakıt tüketimi ne derece oldugunu tam bilmiyorum ama çevremdeki arkadaşkar genell olarak iyi oldugunu söylüyorlar, bakalım ileerde ne olacak.

30 kurus yakmıs dizelse bence cok.
  • Ben ltz modelini gecen hafta aldim.chevrolet merkezi aradim.stok sordurmak icin.bilemiyorlar onlar da ya da söylemiyorlar. garip bir durum doğrusu.bana bir bayii yönlendirdiler.istanbuldaki bütün bayileri tek tek aramak zorunda kaldım.

Çoğu yerde dizel model yok zaten.lt ve ltz modeli anadolu yakasında yok.zeytinburnu ve beylikdüzü şubesini ara derim.sanki orda vardı gibi.
  • aveo gerçekten güzel araba.. ben cruze aldım... ama bayide görünce acaba aveo mu alsayım diye dusunmedim değil:))) vw golf gibi belkide daha hacimli ve güzel... aveo vw golfun önüne gecebilir... geleceği parlak bir araba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.