Şimdi Ara

yeni aveo lpg uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aveo 1.4 ecotec motor kullanıyor. ancak chevrolet kesinlikle garanti kapsamında bu modele lpg takmıyor. takılırsa 20 binde siboplarda aşınma olabilir ve 2500 tl gibi masraf çıkarabilir diyenler var.

bu işin üstadları bilgi verebilir mi.

otomatik yeni aveo aldım. ve sehiriçi yakıtı 9 lt.

• aracınızın km sini öğrenebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

aracınızın km sini öğrenebilirmiyiz ?

araba sıfır. ocakta teslim alacağım. yeni aveo ltz otomatik modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

aracınızın km sini öğrenebilirmiyiz ?

Size en yakın BRC servisiyle görüşürseniz sizi motor garantisi bozulmadan LPG montajı yapma konusunda aydınlatacaktır.
    Aracınız şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun. garantili şekilde montaj yapılabilmektedir. aracınız prins garantisinde ve ipragaz güvencesinde olacaktır.

Bilgilerinize,
  • quote:

Size en yakın brc servisiyle görüşürseniz sizi motor garantisi bozulmadan LPG montajı yapma konusunda aydınlatacaktır.
    Aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Faruk bey,

Bizim bildiğimiz kadarıyla sadece eski kasa 1.2 motorlara brc nin anlaşması olduğu, 2008 yılının 6.ayından itibaren aveo eski kasaların 1.4 motoruna olan anlaşma bittiğidir, acaba garanti devam edyor mu ?
  • landi renzo özel bir garanti veriyor diye biliyorum prins ya da brc de buvar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel den kastınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 22 Aralık 2011; 16:47:10 >
  • lpg taktırınca chevrolet garantiyi devre dışı bırakıyor. landi renzo lpg yüzünden motor vs yüzünden meydana gelebilecek arızalar için garanti verdiğini söylüyor.

söylüyor tabi gidip taktırmadım. bir de böyle bir garanti teknik olarak mümkün mü.
  • evet aynı şeyden bahsediyoruz, araca takılan malzemelerin garantisi zaten ayrı bir konu .
  • quote:

evet aynı şeyden bahsediyoruz, araca takılan malzemelerin garantisi zaten ayrı bir konu .

malzemenin değil. o zaten olmalı. yani king marka elektrikli süpürge bile alsan dandik ötesi 3 yıl garantili. ama lpg yüzünden motorun bir parçasından hasar meydana gelirse chevrolet garantisinden çıktığı için ne yapacağım.
    malzeme garantisi demiyor landi renzo. lpg yüzünden doğabilecek arızalarda garanti verdiğini söylüyor. söylüyor da doğru mu bilmiyorum landi renzo bayisi varsa aydınlatırsa sevinirim
  • Merhaba ;
    Yeni Aveo Dünya piyasasına çıkmadan çok önce 2010 yılında İtalya'da BRC fabrikasında dönüşüm yapılırken görmüştüm.Tabi o dönem bu aracın yeni aveo olduğunu bilmiyorduk.(bknz ek-1) (Not: Aracın arkasındaki uzun saçlı kişi benim :)
    Chewrolet yeni araçlarını piyasaya sürmeden önce BRC de demo montajlar yaparak aracları lpg li olarak piyasaya sürmektedir.
    Son dönemde yeni aveolar piyasada yerını hızla almakta ve bız de bu araçlara dönüşümler yapmaktayız.Bu araçta özellikle emme manifoltuna takılan gaz nipellerinin yeri önemlidir çünkü emme manifoltunda belirli devirlerde açılan ve kapanan kelebekler mevcuttur.Gaz nipelleri bu yapıya uygun olarak takılmalıdır.
    Yetkili servislerimizde yaptıracağınız montajlarda kesinlikle sorun yaşamazsınız.BRC Lpg kaymaklı masrafınızı 25.000 TL ye kadar karşılayan 3.şahıs mali mesuliyet sigortasına sahiptir.Gönül rahatlığıyla BRC MY11 tercih edebilirsiniz.Selamlar...

yeni aveo lpg uyumu

• Merhaba ;
    Aşağıdaki linkte yeni aveo'ya ait montaj resimlerini bulabilirsiniz.Selamlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_55650864/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55655877
  • ARACINIZA GARANTİ KAPSAMINDA 2 YIL MOTOR GARANTİSİYLE DÖNÜŞÜM YAPIYORUZ

------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliburakertem

ARACINIZA GARANTİ KAPSAMINDA 2 YIL MOTOR GARANTİSİYLE DÖNÜŞÜM YAPIYORUZ

------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583

opal siniz galba balgattaki. bir kaç soru sormak isterim. aracın sadece motor garantisi mi çıkıyor. sonuçta opal yetkili chev. servisi. bilgi verirmisiniz.
  • aracın motor aksamına lpg markası garanti veriyor diğer garantinizde bozulmuyor tani motor haricı garantiniz bozulmuyor
    daha detaylı bilgi alamak isterseniz 0549 505 00 06 nolu tlf dan ulasabilirsiniz iyi günler
  • aliburakertem A kullanıcısına yanıt
    SELAMIN ALEYKÜM
    ------- 2012 MODEL CHEWROLET AVEO 1.2 LS MODEL ARACA SAHİBİM LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM.ARACIMIN BENZİNDEKİ PERFORMANSI İYİ AMA 3BİN DEVİR ÜSTÜNE CIKTIGIN ZAMAN YAKITI YAKLASIK 1.5 KATINA CIKARIYORU( 0.25 KRS YAKIYORSA 0.35-040 KRS CIKIYOR) LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARABA YENİ OLDUGUNDAN KIYAMIYORUM SIKINTI CIKARACAGINDAN KORKUYORUM---------- UZUN YOL YAPMAYI SEVİYORUM YARI YOLDA BIRAKICAK BIR DURUM OLMAKTAMIDIR------ LPGDE PERFORMANSTA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER OLMAKTADIR-------.LPG UYUM SÜRECEİ NEDİR NE KADARDIR ------.İSTANBULDA İKAMETGAH EDİYORUM CHEWROLET AVRUPADAN ALDIM ARACI FAKAT İLGİLERİ ARACI SATANA KADARMIŞ BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEDİM RESMEN TERSLENDİM.-----------ÖNERECEĞİNİZ YADA YAKIN CİVARLARDA BAYİLERİNİZ BULUNMAKTAMADIR.--------------- @aliburakertem @aliburakertem @aliburakertem BİGİ VE DENEYİMLERİZNİZİ YAZAR OGUZHAN SANIZ SEVİNİRİM...

• LPG dönüşümü yaptırdıktan yaklaşık 45-50 bin km sonra enjektör ihtiyacınız olacak. Piyasada enjektör bulmakta zorlanırsanız bana ulaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.