Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kampanyada işlem yapma periyodu ayın 1-30 u mu dur? ben bugün 1000 liralık alışveriş yaptım haziran chip para için 1 inde alışveriş yapmaya başlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensam -- 28 Mayıs 2016; 18:31:13 >
  • Bugün gg'den telefon aldım, 100+50 lira oradan geldi.
    180 benzin, 120 market yaptım, 30 da oradan geldi.
    Bu üç alışverişin her birine 5'er lira daha puan geldi, başka bir kampanyaya katılmadım, kişiye özel olsa gerek.
    Toplam 195 lira puan kazandım. Daha ilk kez kullanıyorum, aidat gelirse rahatlıkla geri alırım.
    Axess yeter bana:)
  • Arkadaşlar 29 unda yapılan gittigidiyor alışverişinin chip para kullanım son günü hangi tarih?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar 29 unda yapılan gittigidiyor alışverişinin chip para kullanım son günü hangi tarih?

10 gün.. kazınıldığı tarihten sonra ki 10 gün olması gerek.. ben 17 mayıs ta aldım 10 gün içinde kullanabilirsiniz sms geldi

• işlem yapma periyodu ayın 1-30 u mu dur? bilen var mı?
  • Adamların o kadar saçma bir sistemi var ki yeni aldığım kartımın sim kart blokesini kaldırıcam diye bankamatiğe gitmek zorunda bıraktılar. Standart başvurmama rağmen gold yollamışlar birde üstüne limit 180 tl bile değil. Boşver boşver derken en sonunda dayanamadım aradım kapayacağım diye. Kapatalım free verelim falan derken dedimki bakın gold kart gelen limite bakın bu kredi kartı değil banka kartı benim için şöyle yapalım diyip 100 tl çip para verdi 6 ay kapamama sözüne kart aidatı yansıdığında da arayın değerlendirmeye alalım dediler. Baya keyfim yerinde şuan en kötü 1 yıllık aidatsız, kampanyalı kart aldım
  • şimdi kartın hesap kesim tarhi ayın 20 idi..kart 20 sınden sonra geldi..ben bu ayın sonuna kadar 500 tl alışveriş yaparsam bana yatacak değilmi arkadaşlar 50 tl..sonra oteki ayın basında tekrar 500 tl yapsam yine 50 tl gelirmi yoksa kartın kullanım suresı olan 20 mayıs 2016-19 haziran 2016 arası 1 aymı kabul görüyor..çok karışık bir durum varmı yardımcı olacak bir dost..
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Normal takvime bakarlar.

-

Üye işyeri şartı yok di mi?
  • Beyler bu karta basvuru yaptim herhangi bir mani durumum yok zaten devlet memuruyum... Ama 2 gundur ne arayan var ne soran yarin kampanyanin son gunu ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Beyler bu karta basvuru yaptim herhangi bir mani durumum yok zaten devlet memuruyum... Ama 2 gundur ne arayan var ne soran yarin kampanyanin son gunu ne yapabilirim?

Yanlış anlamadı isem önemli olan başvuru tarihi, kartın onaylanma ya da elinize geçme tarihi değil. Onaylanması halinde herhalükarda kampanyadan faydalanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Beyler bu karta basvuru yaptim herhangi bir mani durumum yok zaten devlet memuruyum... Ama 2 gundur ne arayan var ne soran yarin kampanyanin son gunu ne yapabilirim?

Yanlış anlamadı isem önemli olan başvuru tarihi, kartın onaylanma ya da elinize geçme tarihi değil. Onaylanması halinde herhalükarda kampanyadan faydalanırsınız.

Bende basvurum onaylandiktan sonra sms atilinca diye biliyorum ama birdaha bi bakmak lazim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Bende basvurum onaylandiktan sonra sms atilinca diye biliyorum ama birdaha bi bakmak lazim...

Sizin yazdığınız faydalanabilme şartı. Yani başvurduğunuz tarih itibari ile kampanyaya katılma hakkı kazanmış oluyorsunuz. Bu haktan faydalanabilmek için ise sms atmanız gerekiyor.

Bende eşim üzerinden bugün başvuru yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 30 Mayıs 2016; 17:55:04 >

• Dun başvurdum bugün aradılar Axess ten.Onaylandıktan sonra kart gelince sms atıp kampanyaya katılabilirsiniz dedi arayan bağyan

• Sırf çip para için kart alıp daha gelir gelmez iptal ettirmek nasıl bir kafa yapısıdır yahu anlamak mümkün değil

• Onaylanacağı yok ama başvurduk bakalım. Bu arada onaylayıp onaylanmadığına nereden bakabilirim. Akbank direkt şifresi istiyor sorgulama için müşterisi olmadığımdan da şifre alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 30 Mayıs 2016; 20:48:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni kart geldi subeye gitmeden internetten alisveris yapamiyoruz degilmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ne biçim banka bu. Burada ilk yıl kart ücreti alınmayacağı yazıyor diye 1 hafta önce başvurdum. Kart biraz önce elime ulaştı gg den alışveriş yapacaktım ki arayıp bir kart aidatı ücreti alınmıyor değil mi diye sorayım dedim. 2. ayda ekstrenize yansır dedi. İnternet sitenizde ilk yıl alınmaz yazıyor dedim bir yanlışlık varsa düzeltilir 2.ekstrenize 109 tl yansır dedi. Geri alabilir miyim diye sordum net birşey söyleyemem %50 şansınız var dedi. O zaman kapattırmak istiyorum dedim ilgili birime yönlendirdi kartınızı iptal edilmiştir kırabilirsiniz dedi. Hiç ikna çabası falan olmadı ne iş anlamadım ?

Axess serüveni 1 saat sürmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Arkadaş ne biçim banka bu. Burada ilk yıl kart ücreti alınmayacağı yazıyor diye 1 hafta önce başvurdum. Kart biraz önce elime ulaştı gg den alışveriş yapacaktım ki arayıp bir kart aidatı ücreti alınmıyor değil mi diye sorayım dedim. 2. ayda ekstrenize yansır dedi. İnternet sitenizde ilk yıl alınmaz yazıyor dedim bir yanlışlık varsa düzeltilir 2.ekstrenize 109 tl yansır dedi. Geri alabilir miyim diye sordum net birşey söyleyemem %50 şansınız var dedi. O zaman kapattırmak istiyorum dedim ilgili birime yönlendirdi kartınızı iptal edilmiştir kırabilirsiniz dedi. Hiç ikna çabası falan olmadı ne iş anlamadım ?

Axess serüveni 1 saat sürmedi.

Sana iyi yapmışlar daha kart eline yeni gelmiş dur bir harcama yap aidat gelsin ondan sonra sana teklif gelir sen adamlara gider yaparsan böylede sana kırdırırlar o kartı üzerine de müşteri limitini bloke edecekler merkez bankası ilerde yeniden kart falan alırsan onlardan diye tabi senin haberin olmayacak sonra diğer bankalarda sana az limitle kart verince limiti artırmayınca şikayet edeceksin

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Ne alaka boş boş konuşma arkadaşım.

Sitede ilk yıl kart ücreti alınmamaktadır yazıyor. Bundan ne anlıyorsun sen ? Teklif gelsin diyorsun teklif yapmazlarsa boşu boşuna neden ödeyeyim 109 tl az para mı ? ki sordum geri alabilir miyim diye. Net birşey yok dediler. Bir dediği bir dediğini tutmayan bankanın kartını niye açık bırakayım ben ? Şans oyunumu oynuyoruz burada ?
  • Arkadaşlar merhaba birkaç sorum olacak yanitlayanlara simdiden tesekkur ederim.

1-ilk alisverisi ya da katilim 31 mayisa kadar mi yapilabiliyor? Yoksa sadece basvuru suresi mi 31 mayis?

2- bu kampanyada uye isyeri sartina rastlamadim. Uye isyeri kurali yok degil mi?

3- alisverisin yapilacagi belli bir kategori var mi?Kasap manav kuyumcu mobilyaci vs vs fark ediyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.