Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı durumdayız hocam ben baktım 31 mayısta basvurmusuz . haklılarım yoksa bizmi haklıyız . mayıs sayılırmıki _?
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız bana da yatmadı. aralıkta bitmiş maalesef
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Siz kartı ne zaman almıştınız hocam ? Benim 28 Şubatta bitiyor. Bu ay gene 500 barajını geçtim ama gene yatmadı. Kayıt açacağım. Bakalım ne yapacaklar....
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    mayısta başvurdum. haziranda geldi. mayıs da sayılmış güya puan kazanımına. saçmalık. ocakta vermedi maalesef. mayıstan sayarsan aralık ayı son oluyor ama kart haziranda geldi. malum mayıs sonu başvurdum.
  • ben haziranda başvurdum, o zamanki kampanya metninde açıkça şubat sonuna kadar diye yazıyordu, bu ay da son olarak biliyorum. sizin başvurular mayıs ise geçen ay bitmiştir yani
  • Ben Temmuz ayında başvurmuştum, umarım banada bitti demezler.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    bende temmuzda basvurmustum. şubat ayı içinde indirim geldi.
  • Büyük İhtimalle maaşınızın 4 katını limitler ile doldurduğunuz için red yemiş olabilme ihtimali var kullanmadığınız bazı kartları iptal edin bana 2 tane kredi kartı yetiyor ve enpara ile kredi kullanıyorum.
    Kredi kartı sayısı arttıkça findeks notu azalmaz fakat kullanmazsanız azalır.Kullanmadıklarını kapatın boşuna gerek yok Bende Akbank Free ve Garanti Bonus Genç var gerisi yalan aidat ödemiyorum ve chip para , bonus kampanyalarına katılıyorum.
    Zaten 1 karta para vermek bana saçma geliyor.Akbank 25 TL üzeri herhangi alışverişinize 10 TL chip para verdi ve çok memnunum
  • Benimde bu ay yine otomatik olarak puanlarım yatmadı. MH Kayıt açtım. Son 3 aydır otomatik yatmıyor. Hep MH kayıt açarak puan yüklemesi yaptırdım. Bu ay son zaten....
  • subat ayi basinda %10 iade ile 43 puan vermedi. mh yazdim. mh cevaben: haziranda kartiniz onaylanmis. 8 ay olmus subatta %10 chip para size yok dedi. bende 8. ay hesap kesim tarihi 7 subat idi. 7 subattan onceki (1-7 subat arasi) alisverisime %10 chip para istedim. bakalim nolcak.

sartlarda;

31 Temmuz’a kadar ilk kez Axess kredi kartı sahibi olanlar, her ay yapacakları ilk 3 alışverişte %10 chip-para; ayda 50 TL, 28 Şubat 2017’ye kadar toplamda 400 TL’ye varan ekstra chip-para kazanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Ben Temmuz başında başvurdum, zaten gelen SMS' de 28 Şubat 2017 tarihine kadar çip para hediye diyor. Bakalım benim kayıt nasıl sonuçlanacak. Hayırlısı
  • Yatmayan puan için MH kayıt açmıştım. Olumlu sonuçlanmış. Axess' e teşekkürler.
  • Merhabalar, sigorta girişi olmadan geçmiş ödemeleri baz alınarak kredi kartı alabilenler var mı burda? Yani demem o ki sigortasız Axess alınabilir mi? Tahmini kaç puan olması gerek eğer alınabilir ise.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.