Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Axess puanlarımı GG' de başka hesap üzerinden indirim çekiyle kullansam sorun çıkarmı ? Mesela siparişim iptal oldu diyelim axess çip puanlar geri yükleniyormu ? Puanların son kullanma tarihi gün sonra bitiyor. Ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar Axess puanlarımı GG' de başka hesap üzerinden indirim çekiyle kullansam sorun çıkarmı ? Mesela siparişim iptal oldu diyelim axess çip puanlar geri yükleniyormu ? Puanların son kullanma tarihi gün sonra bitiyor. Ne tavsiye edersiniz ?

Ben kullandım oldu. Neden sorun olsun ki? Puanlar geri yüklenir. Yüklenmezse telefon eder yükletirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 11 Ocak 2017; 16:37:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Hocam hesap bana ait değil, ücret karşılığı alacağım. Sipariş iptal edilirse puanlarım son kullanma tarihinden sonra puan iadesi olursa puanlar yanıyormu ?
  • quote:

Hocam hesap bana ait değil, ücret karşılığı alacağım. Sipariş iptal edilirse puanlarım son kullanma tarihinden sonra puan iadesi olursa puanlar yanıyormu ?

Şok marketlerde tl yükleme yapın en sağlamı. Faturalı iseniz arkdaş eş dost söyleyin onlara yükleyip parasını alın.

Hocam şimdi gidipte 200 TL kontöre yatırılmaz :)
  • quote:

Hocam şimdi gidipte 200 TL kontöre yatırılmaz :)

O zaman yakıt. Aracınız varsa yakıta yatırın. Bende de hala birikmiş puanlar var. Zar zor erittim. Puan güzel hoş da çok olunca ve de süreli ise bir de hakkaten sıkıntı.

Arabada yok :( 2 Güne eritmem lazım :)
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Altın ???
  • Beyler bu çip para olayında manuel yüklemelerde çip paranın son kullanma tarihi yok. Diğer kampanyalardan kazandığımız ve son kullanma tarihi olan puanlarla aynı çip para içeridinde görünüyor. Peki ben alış veriş yaptığımda ilk önce son kullanma tarihi olan çip paradanmı kullanmış olacağım yoksa neye göre hesaplanıyor ? Benim geçen seneden devir eden puanım vardı. Son kullanma tarihi olan çip paralarda eklenince yarısını harcadım (son kullanma süresi bitecek olan miktar kadar) şimdi benim diğer puanlar silinirmi sizce ?
  • Arkadaşlar % 10 kampanyası için daha öncewww.faturamatik.com.tr veyahttps://www.ortakmarketim.com sitesinden Axess kartıyla ödeme yapıl iade alan oldumu acaba ? Yapı Kredi Fatura ödeme sitesinden defalarca denedim sorun var deyip ödemeyi yapmıyor.
  • Evet 3. Ay ve yine 50 chipparayı yatırmadılar. Geçen ay 20 gün kayıt incelendi ve yatırıldı, bu ay da aynı senaryo. 20 gün neyi inceliyorlar anlamıyorum. Neyse bu 8. Ay Kartı kapatacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay puan yatmadı diye mesaj gönderdim gelen cevap aşağıda:

xess Kart Satış Mayıs Kampanyası ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

Kampanya kapsamında tüm alışverişlerden her ay en fazla 50 TL olmak üzere; ilk 3 alışverişte %10 chip-para, yıl sonuna kadar toplamda 400 TL ekstra chip-para kazanılabilir.

Yapılan inceleme sonucunda Axess kredi kartınızın Mayıs ayında onaylandığı tespit edilmiştir.Kampanya Aralık sonu itibariyle sona ermiş olup Ocak ayı chip-para kazanım talebinize olumlu yanıt verilememektedir.

Konuyla ilgili farklı görüş ve önerileriniz için bizimle tekrar irtibata geçebileceğinizi hatırlatır, Bankamız ürün ve hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
  • Hocam siz ne zaman basvuru yapmistiniz kartiniz ne zaman gelmisti

• 8 ay boyunca sıkıntısız, sorunsuz, diğer kampanyalarla birleşerek 50'şer TL chip-para aldım. Bitti güzelim kampanya.

Kapatma blöfüyle 100 TL chip-para da almaya çalışayım Sevgililer Günü kampanyasından 50 TL chip-para aldıktan sonra.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    GG' de altın alımlarında uyanmış adamlar
  • İkinci kez aşağıdaki kampanya şartlarını göndermeme rağmen yine "Kampanya aralık ayında sonlanmıştır" diye cevap yazdılar.Normalde bu ayda 50 lira yüklemeleri gerekmiyor mu?

Kampanya şartı "Kampanya kapsamında tüm alışverişlerden her ay en fazla 50 TL olmak üzere; ilk 3 alışverişte %10 chip-para, 28 Şubat 2017’ye kadar toplamda 400 TL ekstra chip-para kazanılabilir. "
  • quote:

Beyler bu çip para olayında manuel yüklemelerde çip paranın son kullanma tarihi yok. Diğer kampanyalardan kazandığımız ve son kullanma tarihi olan puanlarla aynı çip para içeridinde görünüyor. Peki ben alış veriş yaptığımda ilk önce son kullanma tarihi olan çip paradanmı kullanmış olacağım yoksa neye göre hesaplanıyor ? Benim geçen seneden devir eden puanım vardı. Son kullanma tarihi olan çip paralarda eklenince yarısını harcadım (son kullanma süresi bitecek olan miktar kadar) şimdi benim diğer puanlar silinirmi sizce ?

oncelikle süresi dolan puanlar kullanılıyor. sutesiz puanlar silinmez hocam

• Teşekkür ederim

• ya arkadaşlar ben karta 31 mayısada basvurmusum . 8 ay puan yatacak diye beklerken bu ay yatmadı mh ile görüstüm siz 31 mayısda basvurmussuunuz dedi. ve aralıkda dolmus 8 ay dedi .

bilgisi olan aydınlatabilirmi. mayıstdan sonra temmuzda da mı kampanya yaptı aynısını sizde durum nedir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.